Wednesday, 1 January 2014

"Warkah Buat Isteri".

Assalammualaikum U guyss..
Selamat Tahun Baru 2014....


Memandangkan ada yg complain untuk mendapatkan buku Warkah Buat Isteri secara online kadang kala ada permasaalah teknikal, I akan beri cara yg mudah sikit untuk u guys order ( untuk pembaca blog/fb sahaja tau! ) ...Gini..

1. Bank in bayaran (rm25 semenanjung. rm28 Sabah Serawak) di no. ac.
    564351506783 (Maybank Berhad)  Bluetune Asia Sdn Bhd.

2. Lepas tu U guys, kena wsaap I pic. resit pembayaran, nama penuh, alamat penghantaran dan no.fon u guys.  016 2634258 ini no fon I.

 Tu jea, 2 langkah mudah untuk u guys...Lepas I terima wsaap u guys, I akan fowardkan pada company untuk urusan penghantaran melalui poslaju.

Pada yg telah mendapatkan buku I n Gee tu, Terima kasih byk2 yea..terima kasih atas sokongan u guys, tq tq tq..
 Buku ini terhasil atas sebab tajuk di bawah...

90 comments:

  1. En abil ..u try this no 0193418975 En Amirul.. insyallah dia ni bagus untuk distributions buku...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo, tq tq, nanti saya minta company call yea, coz company yg handle..

      Delete
    2. no phone en khaidir dah di beri kepada en amirul...

      Delete
  2. dh terima dh bukunya,,menitis air mata,,habis tisu 3 kotak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hebat!! nak buku Warkah buat isteri pt.2..?

      Delete
    2. Ada ke?kalau ada,1000% nakkkk sangattttt

      Delete
    3. Ala... jelesnya... nak juga...

      Delete
    4. Sampai target jualan. saya akan publish WBI pt.2..InsyAllah.

      Nora pun tunggu yea..

      Delete
    5. ok,apa-apa inform je.confirm nak beli

      Delete
  3. as-salam.
    kalau kedai buku biasa ada tak?

    selamat tahun baru 2014
    semoga tahun ni membawa perubahan pada diri kita.aamiin

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyAllah bulan ni masuk kedai2 buku ler..masih dlm perbincangan .

      Delete
  4. wow..dah ada buku?best ni..selamat tahun baru 2014..:)

    ReplyDelete
  5. wahhhhh.... macam best je...

    selamat tahun baru ya abil..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Malam tahun baru, saya tido! hahahaha

      Delete
    2. abil... nak beli buku ni camne ek... masih ada stok lagi tak?

      Delete
    3. Boleh dapatkan kat MPH, Popular atau kedai buku 1Msia..

      Delete
  6. okey otw beli... huhu... selamat tahun baru... kejayaan dan kebahagiaan...

    ReplyDelete
  7. Selamat Tahun Baru Abg Abil... Moga tahun baru akan lebih baik untuk abg Abil... saya nak dapatkan juga buku ni...

    ReplyDelete
  8. Selamat tahun baru =)
    Semoga segala urusan dipermudahkan Allah

    ReplyDelete
  9. Mcm berminat nak juga buku ni..
    selamat tahun baru abil.. semoga tahun ni memberi lebih kebahagiaan dari yg lepas..

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah...
    Rezeki abg abil melimpah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mohon di izinkan untuk meletakkan gambar buku Warkah Buat Isteri dalam sidebar di blog saya. Dan saya telah letakkan link terus ke entry ini.

      Delete
    2. sama-sama...dan terima kasih kembali ... :)

      Delete
  11. dinda... kanda.... burung pun turut bernyanyi........ kandaaaaa... nak bank in hari ni... smlm x dpt... jln jem sesangat.. dan dinda x sihat dlm 1 dua hari ni... im sorry... 1st dinda nak ucapkan selamat meningkat nya usia... hehehe... kedua selamat memperoleh ape yg di hajatkan.... insyaAllah... aminn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pagi tadi time sarapan dinda buka blog nih... tetiba boss kat blakang dinda... ingtkan die mrh... rupa nya dia kate ape tau... " saya ade tengok segmen dia ni ( kanda la tuhhh ) kat nona... rase nak menangis saya... punyalah tabah manusia... "

      actly mak boss dinda pon dh 13 tahun hidap penyakit mcm arwah kak gee...

      Delete
    2. Takpe dinda take ur time nak bank in tu..eh, mak boss dinda tu dah sakit 13 tahun!! Allah Hu Akhbar..Tolong sampaikan salam kanda pada boss dinda yea..

      Delete
    3. YUP... 13 TAHUN... mcm arwah kak gee... baring je... minum susu semata... tp die ade mkn bubur la jugak... blender hancur2... dgn brocoli... bg mkn ikut tiub... InsyaAllah nnti dinda sampaikan.... boss dinda mcm x pcye yg kanda pnh call dinda... bila dinda tnjukkan wassap baru die pcye.. hahaha

      Delete
    4. Kita doa la moga Allah berikan yg terbaik pada maknya..InsyAllah.

      Delete
    5. Kalau rumah bossnya dekat boleh la kanda g ziarah maknya tu..

      Delete
  12. malam tahun baru tu memang ade makan sate kajang ngan blogger yg lain.. hehe.. ade nampak ke??

    ReplyDelete
  13. hari ni baru bagi bday hubby. dia suka sangat :) tq en abil :)

    ReplyDelete
  14. Salam bang..
    insyaAllah akan beli juga buku ni..:)

    ReplyDelete
  15. Kakak pasti satu hari akan dapat juga buku ini di tangan kakak.
    Selamat tahun baru dari kakak.

    ReplyDelete
  16. In sha Allah saya akan dapatkan buku ini...terima kasih sebab sudi singgah blog picisan saya..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya bila free memang suka blogwalking..risau pulak nanti kawan2 blog marah lama tak singgah.

      Delete
  17. salam. saya dah masukkan buku ni dalam list must buy saya. Selamat tahun baru.. :)

    ReplyDelete
  18. salam abg abil DIM..
    Selamat tahun baru juga ya..

    insyaAallah..pasti dapatkan buku ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun dah asingkan order untuk kawan2 blog saya ni. hehehee

      Delete
  19. kahh...patot pon cik beli tak tembus2..ingatkan acc cik ade prob...

    ReplyDelete
  20. Assalammualaikum...en.abil,

    selamat tahn baru moga saudara abil sihat selalu dan sukses dalam berblog tahun 2014.. amin.

    mselim3

    ReplyDelete
  21. Assalamualikum encik abil,
    Terima kasih sudi mengucapkan selamat tahun baru di ruangan komen blog Umi Qi....terharu sejuta rasa kerana selama ini Umi Qi mmg pembaca setia blog encik abil wpun tidak meninggalkan komen, tapi intipati dan pengalaman Umi Qi ambil sebagai pedoman....nyata usaha encik abil sgt2 disayangi oleh Allah....

    Moga Allah merahmati kalian...aminnnn

    ReplyDelete
  22. Happy new year abg abil
    semoga sentiasa diberkati

    ReplyDelete
  23. saya dah dapat buku mengunakan laman risalan bluetone tu.. dalam masa dua hari dapat ... masih membaca ...

    ReplyDelete
  24. Alhamdulillah.. akhirnya segalanya siap jugak, Semoga memori arwah kak Gee & abang abil dapat menjadi panduan & pengajaran buat semua.. Insya Allah... semoga jualan memberangsangkan

    ReplyDelete
  25. salam tahun baru.... dah lama tak singgah sini... sekarang dah ada buku...alhamdulillah...baru dpt tahu tentanng arwah gee... semuga dia berbahagia disana...

    ReplyDelete
  26. Kita lom kesempatan cari lagi..xmau beli online..kita nak jelajah kedai buku...nanti dah ada kita update entry okies...ke abg nak bagi hadiah kat kita..kahkahkahkah..ok bang bye2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dindaaaaaa....tolong wsaap alamat dinda kat abg..

      Delete
  27. Selamat tahun baru Abil. Selamat menjalankan aktiviti menjelang 2014 dan sukses:)

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum, tahniah atas kelahiran buku Warkah Buat Isteri! Juga selamat tahun baru buat En Abil. Mudah2an sentiasa dalam kasih dan rahmat Allah. Hidup ini satu perjuangan, teruskan perjuangan itu hingga ke nafas yang terakhir.

    ReplyDelete
  29. All the best abang abil..Semoga ceria ya...Semoga arwah berbahagia di sana

    ReplyDelete
  30. Jaa takde masalah pon masa beli buku ni, kejappp je sampai... baideway jaa tak sabar nak tggu part 2...

    ReplyDelete
  31. Thanks Abil..buku dah sampai ptng tadi....like..like..like

    ReplyDelete
  32. Alhamdulillah..dah siap ye..tahniah en.abil..teruja juga nak membacanya..

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum.. in shaa Allah. sheila teringin nak beli dan baca warkah abg abil tu. awal bulan feb sheila datang sini lagi ya (",)

    ReplyDelete
  34. Salaams, boleh saya tahu bagaimana org Singapura boleh beli novel ni? Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 0123077281 call/wssup no ni untuk dapatkan buku tu yea..tqq

      Delete

Followers