Tuesday, 14 January 2014

Pin pon pen ponnnn..

Assalammualaikum U guys...  SALAM MAULIDUR RASUL 



Mak saya " Ko dah pikir pasal kawen ko bolom? ponek den tanyo..muakk dah.

Abil " Tunggu jualan buku sampai target yeeee ibunda ku sayang pin pon pen ponnnn.."


63 comments:

  1. ahaha..jawab jgn tak jawab bang DIM..hehe..
    Salam MAulidur rasul..:)

    ReplyDelete
  2. moga bertemu jodoh yang baik2, insha Allah
    salam maulidur Rasul

    ReplyDelete
  3. Jangan tunggu lama2, nanti lama2, umurpun makin meningkat, lagipun dah tua2 nanti tak larat nak jaga anak orang.. larikkkkkkkk..

    serius.. setuju ngan omak tu, carilah calon, mana tau sekurang2nya dapat pewaris sorang, aamiin...

    ReplyDelete
  4. Semoga bertemu jodoh yg baik..Insyaallah.

    ReplyDelete
  5. Mcm mane nak jumpe kalau borang belom di edarkan..kalau tak jumpe jugak biar mak jae lah yang tolong pilihkan...

    ReplyDelete
  6. Kalau ditakdir IM ditempat tuan, IM dah ada jawapannya dari dulu....

    ReplyDelete
  7. Allah...baju mak en.abil dengan baju saya sama... kain tenun An Nur....Masyallah...hikhikhik ni..sapa tiru sapa ni... saya yg old taste ke.. mak en.abil yg have good taste :) ... think we both have good taste..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo yea ke...brand tu yang lain, baju mak saya brand.....lupa naa

      Delete
  8. jawapan tak lengkap ler...pot pet pot pet..

    ReplyDelete
  9. Tumpang lalu lagi......hehe....
    eh....sebijik muka mcm mak yek!

    ReplyDelete
  10. Hahaha XD Manje juga ek Dim ni ahaha XD Mak Dim neh awet muda ooo...kim salam si aunty :) ehehe

    ReplyDelete
  11. janganlah letak target tinggi-tinggi .. letak rendah-rendah sudahlah !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakngah, saya tak letak apa apa pun sebenarnya ni..hehehehe

      Delete
  12. Salam,

    jangan lupa jemput nanti tau!

    ReplyDelete
  13. makcik nak bermain dgn cucu la tu..:)

    ReplyDelete
  14. Aik... kirenya kalau jualan buku smpai target, terus kawin la ye abg DIM? Macam dh ada calon je... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam jea la, Klau ada sure u guys dah tahu dulu..

      Delete
  15. DAH HADO CALON LOM BANG? MGA BERTEMU DGN INSAN TERBAIK DUNIA AKHIRAT. AMIN

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tanya Darwisy duli, klau Darwisy kata ok, uncle kawen..

      Delete
  16. jawapan tu mcm dh ada calon je.
    apa-apa pun,mudah2an segala urusan dalam hidup dipermudahkan

    ReplyDelete
  17. semoga segera bertemu jodoh. lain darjat ibadat orang yang tak kawen dengan dah ni kan. sahabat nabi dulu isteri mati jer terus nikah sebab nak dapat darjat yg tinggi di sisi Allah taala saat bertemu Allah nanti . Jangan tggu lama2 :)

    ReplyDelete
  18. Assalammualaikum DIM..setiap ibu bapa nak tengok anak anak bahagia..mungkin mak DIM nak cucu daripada DIM la tu..cuba tanya mak DIM..tapi sebenarnya yang lebih utama ibu bapa ni fikir andai mereka pergi terlebih dulu meninggalkan kita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalamm..agaknya gitu la rasa mak saya tu..

      Delete
  19. Moga masa tu nanti, calon pilihan menjadi kesayangan kedua-dua belah pihak.. ;)

    ReplyDelete
  20. Assalam Bang.... Cubolah bang. Sementara ado ibu ni, nak gak tengok mak abang sonyum pueh hati kan. Biarlah dio bahagio nengok anak eh bahagio laie... Eh, kok nak nolong, bulih sey nolong ha... Nak yang macam mano?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak yg bilo ngaji tu sodap telingo ni dongar..

      Delete
  21. Bukankah itu nyanyian yang paling merdu di telinga? hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merduuu..burung pun boleh terhenti terbang klau dengar..!

      Delete
  22. Moga jumpa calon pilihan hati

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jumpa dah tapi sekarg ada di taman2 syurga....InsyAllah.

      Delete
    2. Slm, Kat mane nak beli Ni plsss..

      Delete
  23. smga d prmudahkn sgala urusan abg abil..amin (eja)

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum
    mg bertemu jodoh juga nanti... tapi jgn tunguu lama lama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyAllah, tengah intai2 ni klau ada yg pekenan..hehehe

      Delete
  25. tu soalan ke permintaan tu bro abil? hehehe..
    jawapannya ada dalam hati...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jawapan pasal calon ni belum ada dan belum terlintas lagi ni..

      Delete
  26. en abil oiiii bila nak tulis n3 baru en abil oiiii rindu dah ni ha nak baca n3 lagi ;)

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum saudara Abil, semoga bahagia menjadi milik saudara dan allahyarhamah. Tiada ibu yang tidak ingin lihat anaknya bahagia dan berteman.

    Saya terharu blog ini masih macam dahulu macam masa mula2 sblm saudara Abil glamour.Suami saya yg beritahu blog saudara.Saya komen via blog peribadi saya,sblm ni komen guna blog kerja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalamm..blog ni biasa2 jea cm blog kawan2 lain..InsyAllah akan saya kekalkan blog ni sebagaimana tujuan saya, menghasilkan blog ini kerana Gee Isteri saya, tu saja..
      Jap lagi saya terjah blog puan pulak.

      Delete
    2. Puan, blog mana satu yg selalu update?

      Delete
  28. Assalamualaikum abg abil. sheila doakan kamu bertemu jodoh yang baik. in shaa Allah (",)

    ReplyDelete

Followers