Thursday, 15 January 2015

016 263 4258...DIM.


Assalammualikum U guys.
Assalammualiki Ya Fauziah..em em em saya..

"En. Abil, kami tak cukup budget la nak jemput en. Abil dtg ceramah, cmana yea..?" pertanyaan org nak menjemput saya.

" Ai, sejak bila pulak kat dahi saya ada "price tag!" jawab gurau saya.

Saya tak pernah pulak nak memprice-tag kan diri saya bagi bayaran untuk menjemput saya berceramah. Memadai la dgn U guys punya budi bicara, kalau takde pun tak jadi masalah, cukup la bagi saya sekiranya dapat U guys menghadiahkan Al Fatihah buat Isteri saya tu..tu la "bayarannya. InsyALLAH.

Pada yg ingin menjemput saya berceramah boleh call saya -016 2634258..atau hubungi PA saya Cik Nor Aida 017 9398172.
(Promosi diri sendiri namanya ni!!)

Tajuk atau intipati Talk saya terpulang la pada U guys..

Tapi jgn pulak yg ada call/ wssup saya pukul 3 pagi tanya.."Abg dah tido keee??" "Boleh saya teman abggg."... akal letak kat mana tanya saya gitu! Aku ngadu kat Gee baru dia tahu! Biar Gee dtg cekik dia!!..

Gitu la update untuk hari ni, esok2 saya citer cmana saya bergaduh ngan Gee dulu...Oi.! teruk gak gaduh..esok2 jea citernya yea...bye.

Followers