Wednesday, 24 August 2016

Sapa Wanita ni.?



Asalammualaikum U guys..
Assalammualaiki Ya Fauziah, pengarang jantung hamba.
Minggu lepas, seminggu hati saya ni rasa kurang senang, rasa gundah, rasa tak bagus, tak tau pasal apa. Rasa cm nak meninggal pun ada!!.
Selidik punya selidik pun tak jumpa punca. Tiap masa doa/ngaji. Habis amalan saya usaha..tak mau gak hati ni lega. Tambah risau ada la..Isnin lepas sebelum tido saya doa, " Ya ALLAH, ampuni la dosa2 saya, legakan la hati saya." tu jea doa saya..
Dan saya bermimpi.........Saya berada di 1 tempat yg lapang tapi ramai org. Semua tak tau mana nak pergi. Saya lagi la blur time tu. Tiba2 datang seorg wanita bawa saya jln ke sebuah rumah. Simple jea rumah tu tetapi penuh dengan ketenangan. Saya rasa hati ni relax jea, tenang jea...Malangnya saya tak nampak wajah wanita tu. Namun dalam hati saya mengenali Wanita ni. Saya pernah rasa setenang gini dulu sewaktu Gee bersama saya. Then Wanita tu hilang gitu jea dan saya terjaga dari mimipi.
Terjaganya saya waktu tu, hati terus rasa tenang dah, hilang dah rasa gundah gelisah seminggu lalu. Tido saya mlm tu rasa sgt sgt puas, lena selena lenanya...
Dah 2 kali semenjak Gee meninggal, saya di datangi Wanita ni bila mana saya rasa so call 'di ganggu' atau tak tenang. Dan 2 kali ni la walaupun tak nampak wajah n susuk tubuh wanita ni saya di "kaburkan", Namun saya sangat kenal sentuhan dan ciri2 ketenangan yg Wanita ni "hulurkan"...sangat saya kenal...Hanya Gee yg selalu berikan saya gitu sewaktu hidupnya..
InsyaALLAH
.....gitu la cerita untuk hari niiiii....clap clap clap..Oii!! tepuk la tangan!!

Followers