Thursday, 23 January 2014

Berbicara Bersama Abil Fikri.

Assalamualaikum U guys..
Assalammualaika Ya Fauziah.."Dear, saya nak buat Talk."


Program Berbicara Bersama Abil Fikri Ahmad

Bertempat di  -  Wisma Sejarah (tingkat 1),Jalan Tun Razak,Titiwangsa. Kuala Lumpur.
                          ( Bersebelahan Perpustakaan Negara )

Tarikh            -  22 Febuary 2014
Jam                -  9 pagi - 1 tengahari.
Pendaftaran    -  Rm70.

Untuk Pendaftaran U guys boleh menghubungi  Pn Yatie 012-3191695 dan Cik Noraida 017-9395172.

Sokongan u guys sangat sangat kami hargai.
Sekian, Terima Kasih......I love u guys too.

58 comments:

  1. Smoga program berjalan dgn lancar dan dipermudahkan olehNYA yer abg AFA ☺

    ReplyDelete
  2. abang abil..ija nak pergi..confrm!!

    ReplyDelete
  3. semoga program berjalan lancar ye ^__^
    Nak pergi tapi tak dapat kot. :(

    ReplyDelete
  4. good luck..hopefully semuanya akn berjln lancar..xde nk buat talk kat mlk ke? eheheh

    ReplyDelete
  5. smga d prmudahkn sgala urusn abg abil..Aamiin
    (hensommnya org dlm gmbr..hahahehehoho) ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dlm gambar tu penceramah, tak tau la siapa! hahaha

      Delete
  6. semoga majlis berjalan lancar dan dipermudahkan insyaa allah..

    ReplyDelete
  7. Semoga program abang abil di permudahkan dan berjalan seperti perancangan.. amin

    ReplyDelete
  8. kalau dekat awal2 lagi sy nak daftar bang... tapi jauh lah nk pi, kena naik belon plak...:)

    ReplyDelete
  9. Semoga semuanya berjalan lancar..amin..

    ReplyDelete
  10. Alamak dah berlalu pun. Baru tgk hr ni. he he he...

    ReplyDelete
  11. Bestnya.... Semoga semuanya berjalan lancar.

    ReplyDelete
  12. teringin nak attend..weekday ker? lom check kalendar

    ReplyDelete
  13. Semoga berjalan dgn lancar ye DIM...Kalau cik dapat datang best jugak.Boleh soal banyak2 sampai termuntah-muntah DIM jbw..hahahhaa.Naseb baik lah jauh..kan DIM :P

    ReplyDelete
  14. salam..DII semangkin kacak... cuma mata nampak letih ... letaklah timun di atas mata untuk kesegaran dan keremajaan ..hehehe .. en DII saya nak tanya, apa topic DII punya talk? Boleh saya bawak rombongan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mata memang gitu, doctor kata pembuang toksid laju so kena senaman ringan jea.
      Topic berbagai2, InsyAllah dan di alu alukan dtg beramai2..

      Delete
  15. Abg abil..bla nk bt talk di jb?tarikh 22 feb.tue nisa ada seminar laa..x dpt nk join..so sad :-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ramai org JB nak jumpa, abg akan ke sana buat Talk.

      Delete
  16. mcm nk pergi.hehe..inshaallah klu xda halangan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jalan ke sana memang takde halangan langsung, road block pun takde..hahaha

      Delete
  17. wah bagi talk pula ye skrgni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dari bulan 5 tahun lepas lagi dah mula la bro..

      Delete
  18. semoga program memberi manfaat utk semua
    sayangnya saya nun jauh di utara..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas ni saya ke Utara, kita jumpa sana, boleh?

      Delete
  19. Kakak percaya ramai yg dapat ilmu di majlis itu.
    Syukurlah..

    ReplyDelete
  20. Semoga semuanya berjalan lancar ye...

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum. semoga semuanya berjalan dengan lancarnya. salam perkenalan, first time sheila singgah sini (",)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana sudi meluangkan masa di sini.

      Delete
    2. terima kasih kembali buat abg abil, sudi follow blog sheila (",)

      Delete
  22. Bicara isu apa yea? Motivational ke? Semuga berjalan lancar....

    ReplyDelete
  23. semoga semuanya berjalan lancar ye bro.. good luck.. :)

    ReplyDelete
  24. let's countdown for dis upcoming event!! :D
    Boss...kira skrg...27..26..25.........days ago...

    ReplyDelete
  25. dekat jugak lah dengan tempat ML lalu lalang ...hehehe...

    ReplyDelete

Followers