Tuesday, 23 April 2013

Mak Mertua n Jadual..

Assalamualaikum U guys..juga Selamat pagi semua..


Yesterday got to know that Mak Mertua I di Trengganu tu kena strok akibat darah tinggi..N kata my ipar, tangan dan kaki sebelah kiri tak boleh gerak dah..Bila dapat berita tu, rasa down kejap coz tu mak mertua kesayangan I gak. So, today I akan ke Hospital Kuala Trengganu n akan berada di sana sehingga esok petang. Mak mertua I ni memang ada high blood presure, I rasa mungkin sebab MIL I tu terlalu kenangkan anak dia (Gee la ).... Memandangkan I hanya di benarkan masuk waktu melawat sahaja, jadi I harap dapat kiranya,( in between the time) I bertemu pembaca blog ni or bloggers di sana nanti..InsyAllah.

Then pada hari Sabtu ini pula I akan berada di Ipoh, Perak untuk sessi motivasi keusahawanan di Herritage Hotel jalan raja hilir., bermula jam 2pm. U guys yg berada di sana boleh ler dijemput datang n jumpa I di sana...Selain mendengar I membebel, Mungkin u guys juga boleh mengambil peluang untuk berniaga...N sessi di kelolakan oleh Gedung Al Barkat. 

Then 30hb. pula I akan berada di Universiti Teknikal Melaka bagi sessi motivasi bertajuk/berasaskan kekeluargaan dan kasih sayang..Bermula jam 9 pagi sehingga 12tghari kut..rasanya la..Pas tu boleh la kita beramai2 g makan Ikan Bakau kat Umbai..!!!

Selepas kita semua selesai mengundi, sessi I InsyAllah bersambung semula. Di Masjid Jamek Rasah Seremban dan di NST (akhbar omputih tuuu) di Bangsar..Tarikh tepat dan masanya akan I beritau kemudian...Sekiranya semua ok, masa terdekat ni akan ke Johor Baharu..InsyAllah.

Hari ni nak update jadual jea, sharing2 pas ni yea..Kepala dok teringatkan Mak Mertua I tu jea sekarang ni..Btw, Kereta I pula dari semalam kat workshop for servis n tukar batery. Siap jea, lepas Zohor I akan bertolak dari Sremban Ke Trengganu..Mohon U guys sekali lagi doakan kebaikkan untuk Mak Mertua I tu yea...

Hari ni sampai di sini jea dulu n3 ni, bila dah selesai di Trengganu I akan buat some sharing..PROMISE!!..(insyAllah.).. By the way,,See u guys di Ipoh nantiiii..tata titi.....hohohohohoh....Bye Darling semua!!.

145 comments:

  1. allah hu akbar..... kalo baru mula dapat stroke ni cepat2 bawak g hospital... bile dh ok cube bawak pergi urut dgn sape2 yg pandai.... i/allah... cepat je angota bdn yg x boleh bergerak tu berfungsi semula wlupn x sepenuh nya tapi boleh la... sbb nenek kila 2 kali kne stroke... sebelah bdn..... tapi skg die dh boleh berjalan mcm biase..... ayh kila pn kne minor stroke kat lidah... bile urut... skg dh ok semula... boleh berckp mcm biase.... dan kne amik jugak supliment yg lain..... smoga MIL abg cepat sembuh.... rjin2 kan bwk die g exrcise... ni pndpt kila yg dh mengalami kjdian sebegitu.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pendapat cm ni la penting kita ambil tau caranya..tq tq tq..nanti nak syorkan begitu pada adik2 Ipar di sana tu..

      Delete
    2. welcome2.... dlm pada tu hati2 di jln raya.... ingt lah kami2 yg di sayangi ni.... hahah... hehehe... hohoho...

      Delete
    3. Aiieee..dah ada gambar dia..but ur blog lum ada update yea..Wajah tu..look....nanti update blog yea..

      Delete
    4. belum pndai la abg abil uiii.... xtau ape yg nak di bebelkan...tp i/allah akan di usahakan.... hahaha... hehehe... hohoho.... haaa... tu la si kila yg selalu beno komen kat blog abg abil nih.... comel x kak tonn.... * sambil tgn di bahu mata ke ats *

      Delete
    5. mcm ade perkataan yg tergantung je kat atas 2????? " Wajah tu..look.... " mcm ayt tergantung pon ado nih.... :-)

      Delete
    6. U look classic!! hahaha hehehe hohohho..tu yg abg suka tu!!

      Macam la abg ni pandai citer kat blog ni..update follow ur heart, taip jea anything..

      Delete
    7. kurniaan ALLAH bang.... kila cume di pinjmkn je untuk sementara waktu... sampai mase kembali ke tnh jugak.... alhmdlh.... haaa.... nnti kila akn cube jugak cite ape2 yg boleh di cerita kan... kalo bnyk bab mknn jgn marah aaa.... kila suke mkn.... hahaha... hehehe... hohohoh

      Delete
    8. Sdra Abil...sedih dgr cerita ni..dugaan dari Allah untuk menaikkan martabat kita di sisiNya..nak kongsi sikit, dulu mak saudara saya kat terengganu gak,kena stroke sebelah pagi..sebelah badannya tak leh angkat..pas tu petang saya minta tolong kawan saya kat Terngganu tu pegi buat rawatan bekam utk mak sedara saya ni... sebelah malam dah kurang sikit dan sekarang dah boleh jalan mcm biasa.. Cubalah rawatan ini..insyaAllah,kita hanya mencuba..Setiap penyakit datang dari Allah & pasti ada ubatnya...

      Delete
    9. Hati2 di jalanraya, tp jgn makan hati pulak....selamat berkhidmat di Ganu kite ya...tata titi tutu...Semoga Allah lindungi perjalanan abil sampai ke destinasi In sya Allah!

      Delete
  2. padat jadual abg abil. balik terengganu? hati2 drive tue. semoga MIL abg abil cepat sembuh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suka bekerja cm tu, so jadual sentiasa penuh...ok Fyna, I will. tqq

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ello, ello...orgnya ada, tapi senyapp jea..elo elo..

      Delete
  4. harapan dn doa agar ibu mertua DIM cpt smbuh....DIM juga jaga diri,hati2 memandu tu....

    ReplyDelete
  5. smga mak mertua abg abil d bg k'sembuhan cpt n kesihatan b'panjangan..Aamiin
    Alhamdulillah ats rezeki abg abil, nmpk bz m'manjang la pas ni ek..smga abg abil d bg k'lancaran sntiasa..Aamiin Ya ALLAH..

    Eja,Kk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harap pun gitu, nak tgk MIL tu sehat.

      Pas ni agak sibuk juga but will try my very best untuk update blog ni dari masa ke semasa..

      Delete
  6. Hidup abg bil...hehehehe....gud luck to abg bil.........

    ReplyDelete
  7. semoga selamat semuanyer.. in shaa allah...

    ReplyDelete
  8. tiba2 terasa sebak di dada, moga mil kembali pulih seperti sediakala, aminnnnnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jgn la rasa sebak..lagi la I rasa sebak gak..

      Delete
  9. Semoga selamat perjalanan dan didoakan kesihatan yg lebih baik buat ur MIL...:)

    ReplyDelete
  10. salam abang abil.moga ibu mertua abang abil sihat kembali.amin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tqq Ija..Semalam abg blogwalking kat tempat Ija..

      Delete
    2. tq abang abil.nanti jangan lupa udate kalau ada seminar kat area kl tau.boleh kita minum kopi..abg abil..moga baik baik aje perjalanan ke rumah ibu mertua.

      Delete
    3. G Trengganu sambil nyanyi2 lagu hindustan..cm Ija masa di pantai Trengganu sebelum niii..hahahaha

      Delete
  11. bleh la jumpe abg abil. dekatt je ofis sy ngan hospital tu.

    ReplyDelete
  12. Semoga mak mentua DIM cepat sembuh ya.. Dan semoga selamat perjalanan pergi dan balik. Fuhh..padat betul jadual DIM :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mertua kesayangan tuu..dah la Gee baru g, ni MIL pulak sakit..Ujian n hadiah Allah namanya ni..

      Padat tapi tak meletihkan tu, ok laa..

      Delete
  13. Salam abg abil,moga ibu mertua abg sht seperti sedia kala...teruskan usaha..moga beroleh kebahagiaan hidup di dunia dan akhirat..hati2 moga sampai ke setiap destinasi yg telah dirancangkan...amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih laa masurida..selalu doakan saya..tqqq

      Delete
  14. Dulu arwah mak kakak kena stroke bapak kakak tak bagi masuk hospital. Bapak kakak ubat dgn cara kampung (urut dan berpantang makan sambil amalkan doa angin ahmar). Seminggu lepas tu alhamdulillah boleh bangun cuma lidah jadi pelat sehinggalah dia meninggal.Tapi mak kakak bukan meninggal kerana stroke... lebih kurang 7 tahun selepas dia sembuh dari stroke baru dia meninggal.

    Moga MIL en abil cepat sembuh. Hati-hati dlm perjalanan sebab drive sendirian..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakzakie, tolong sharekan berpantang makan tu cmana..nanti nak beritau MIL tu..

      Delete
  15. Mami doakan moga MIL abil segera sembuh, InsyaAllah. Penuh jadual abil...ada masa ingin juga dengar bebelan abil tu...insya Allah jika kena pada masa dan tempat...ingin juga mami mendengarnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada masa yg terluang tu dtg ler mendengar yea mami..

      Delete
  16. Replies
    1. Nak raya ni kan..kena la sibuk sibuk cikitt...hehehe

      Delete
  17. Hati2 walau di mana berada. Kesihatan tu jaga juga. Doa kakcik mengiringimu bersama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakcik kan ada, kakcik kan selalu doakan abil..InsyAllah should be ok..tqqq Kakcik saya nii...

      Delete
  18. Arwah ayah dlu pon kna strok sblah gak...abg2 sllu bwk ayah g pantai...tanam ayah dlm pasir pantai...bg peredaran darah tu lancar...alhamdulillah ayah boleh jln walaupon bertongkat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tanam gitu..Rumah kat Trengganu tu memang dekat la ngan pantai gak..

      Delete
    2. Haah tanam gitu...tanam sambil baring...smpai paras leher...kaki tangan smua timbus...bg dia berpeluh...pasir pantai ni hangat...pastu bnyak garam galiannya...mmg elok pon...

      Delete
    3. Ooo cm tu, InsyAllah akan cuba kaedah ni..tq tq..

      Delete
    4. Sama2...moga2 cepat sembuhnya...jgn dibiarkan strok tu lelama...kang dah sebati..payah nak sembuh...take care ye... :)

      Delete
  19. semoga selamat perjalanannya nanti. Amin

    ReplyDelete
  20. WAHH datang terengganu ermm sy kat trgganu skrag nie,, tapi apekan dayae jadual sebagai seorg student tak dapat nak di fixx kan untuk jumpe a. abill jalan molek3 deyh,,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo gituu..apa kan daya kita ini..hanya dapat bersua di alam maya...Oh tidakk!!...hohohohoho..

      Delete
  21. semoga mak mertua en.abil bertambah baik dan semoa perjalanan en.abil selamat sampai kedestinasi

    sibuk juga sekarang en.abil ek, tak pe, selagi berdaya dan berkemampuan teruskan kerjaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tqq doakan saya n my MIL..

      KY nk tau, semenjak dari Gee pergi sampai la ni, saya belum dapat rehat lagi tau..ciann saya..

      Delete
  22. Salam DIM..semoga sihat hendaknya berkat doa kami yang sentiasa mengikuti perkembangan terkini abg. abil..DIM tak nak kembangkan karier untuk memberi motivasi kepada rakan2 di Ngeri DiBawah Bayu ke? jika ada peluang diharap dapatlah apa saja pengalaman yang DIM alami memberi kekuatan kepada rakan2 disini yang mungkin atau sedang mengalami nasib yang sama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. DIM memang terasa amat sangat nak ke sana, kalau ada sesiapa yg menjemput untuk apa apa sessi, for sure akan ke sana terus...Boleh jumpa U guys..I miss u all di sana..

      Delete
  23. yahooo..akhirnya DIM akn mnjejkkan kakinya di trngganu..suke2.. excited nk jmpa DIM..lpas ni abis la msa sy duk tnggu DIM kt pntu dpn hspital..hehehe..erm,btw..sy syorkn abg abil bwak mk mrtua ang abil brubt dgn cre aqupunture..dkat kwsan rusila ad stu tmpat..stu pn ad jual ubt2 HPA..klau sy skit pn sy akn g sne..so far,mnjdi la..klau yg skit urt or tgn or kaki kne strok.stu dy gne cre refleksologi ataupn snaman kyro..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti leh la g makan kat AnW tu..dekat kan ngan hospital tu..nanti boleh la share kan cara perubatan for my MIL tu..

      Delete
    2. ok DIM..insya ALLAH

      Delete
  24. hanya mampu doakan yg terbaik utk MIL abg Abil.. takde pengalaman sangat pasal strok.. n harap abg Abil jaga kesihatan baik2.. padat ooo jadual tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nampak jea padat..sambil sambil tu leh rehat2 gak nanti..

      Delete
  25. Semoga Ibu Mertua Abil segera sembuh In Sya Allah...

    ReplyDelete
  26. semoga MIL abg Abil cpt sembuh... bleh update MIL abg dok wad mana insyaAllah bleh pergi melawat di HSNZ..harap bleh jumpa abg abil jugak di Ktrg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah bawa balik dah MIL tu. Sekarang ada kat Kertih dan saya dah balik Sban pun ni..

      Delete
  27. semoga selamat sampai..dan di permudahkan segala urusan.amin..

    ReplyDelete
  28. Semoga semua yg terbaik utk mak mertua u & utk u jugak. Semoga semua 'perjalanan' & perancangan berjalan dgn lancar. amin...

    (tetiba ayat skema giler. hihihi...alaaaa lalink, jgn le majuk2 lagi. buwok le majuk gitu. moncong sedepa! cayunk buchuk2 diaaaaa) :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Skema giler la lalinkkk..tak pe la lalink, I ingat..sedap makan kan..makan la makan la lagi..

      Delete
  29. Semoga MIL DIM cepat sembuh yea.
    Semoga DIM selamat sampai & selamat kembali yea sayang ;)
    Take care!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aduhhh..berdebar jantung dengar sayang tuu..hehehehehe

      Delete
  30. Semoga ur MIL cepat sembuh...mungkin dia stressed...harap2 beliau akan kembali pulih seperti biasa...give her a moral support...n u MR DIM hati2 di jln raya...semoga selamat sampai...n gud luck for ur activity ..nnti klu ke Johor bg tau ea...hik hik hik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tqq doakan kami..Ramai gak yea pembaca dari Johor ni..

      Delete
  31. As salam abg abil..

    semoga selamat dalam perjalanan n semoga MIL abg abil cepat sembuh..abg abil nak gi hotel heritage tu..perghh..makanan dia sedap2 tau..pastu nak gi JB .. nnt roger2 k. bole kita gi ngeteh ..

    nota kaki : ehem..first time saya post komen kat blog abg nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tqq tinggalkan komen..Oo mkn dia sedap yea..emm nanti kita rasa dulu..

      Delete
  32. take care.....semoga MIL DIM cepat sembuh dan semoga DIM selamat sampai dan selamat kembali....Amin

    ReplyDelete
  33. moga ur MIL akan cepat sembuh..amiin
    moga terus sukses dlm karier u!!

    ReplyDelete
  34. moga ibu mertua en Abil kembali sihat~

    hati2 di jalan raya dan jangan lupa makan kopok lekor~ hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sempat nak makan..uhuk uhuk uhuk..

      Delete
  35. Semoga dipermudahkan ....hati2 memandu ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tqq..dah sampai kembali pun di Seremban ni.

      Delete
  36. Drive safely bro Abil, semoga semuanya dipermudahkan. Comment bro abil kat commentor atas tu yg 'u look classic' tu, buat saya sengih je... hu hu...

    ReplyDelete
  37. Dulu masa arwah Kak Gee ada dia selalu tak dtg jaga or jenguk2? Kalo dah selalu tu maybe la dia terkenang-kenang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selalu gak, mungkin tu pun menjadi penyebabnya..

      Delete
  38. Semoga MIL a.abil cepat sembuh..amin..

    ReplyDelete
  39. hope semuanya baik² ajek...lebihkan aura positif InsyaAllah...makcik kita pon baru je kena tapi strok ringan...cuma yelah kenalah sentiasa jaga²..skrg ni dlm proses fisio di hospital...kat rumah anak² selalu urut2 bagi tambah aura positif tu...

    bangggg kepok lekor jangan lupa... *larikkkk*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dindaaaa....hehehe. Tu la, sekarg ni strok dah macam demam dah, sesiapa pun leh kena..doa la semoga di jauhkan dari kita ni..

      Tak sempat beli apa2 keropok pun coz gerak balik lewat..

      Delete
    2. itulah...macam musim strok plak...Aamiin moga dijauhkan yea..so silalah jaga makan jua..hehehe

      oklah pasal kepon tu org buat² tak pesanlah..hahahaha....

      Delete
  40. Emmmm padatnya jadual Prof... elok jugak dpd tak de aktivitikan......
    Moga MIL akan sembuh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. At least ada kerja gak sebelum nak raya ni

      Delete
  41. Satu lagi ujian Allah kepada abang. Macam biasa, pasti A. Abil akan harungi dengan tenang. Semoga diberikan kembali kesihatan yang baik untuk mak mertua A. Abil. Amiin.

    Oh, nak datang Melaka yer? Tapi kita kerja la pula.. Anak pula ada di KL masa tu, nak kena attend dia pula nanti. Takperlah, pasti ramai lagi peminat DIM menunggu nanti tuuuu...hehehehehe.

    Jadual amsih belum padat, tapi good enough as starters. Well done abang yer. Teruskan usaha..Insya Allah nanti boleh jadi macam Dr. Azizan Osman pula kan. Buka kelas motivasi private. Hihihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye tak yea kan, buka kelas private la cm tu..senang sikit.

      Delete
  42. insyaAllah akan cuba try test dtg ke heritage hotel ipoh...ngaper skrg dtgnyer...ater,kene bukan musim deghoyan. aper nak ader?.....takat limo bali tu ader ler...
    ..saye 019-4355358

    ReplyDelete
    Replies
    1. Penganjur keusahawan tu yg jemput, kita g jea ler..

      Delete
  43. as salam..abg abil sampai kan slam kat org terengganu ye..mak mentua sy pun duduk sana jugak..sy org seremban,husben org terengganu..samo pulok kito nih..cuma bertukar jer..hihi =) selamat pegi dan balik ye abg abill..bye..as salam..tata titi tutu tete toto.. >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyAllah, next trip saya sampaikan salam..

      Delete
  44. salam bro abil
    Penuh dan pdat nampaknya jadual bro.
    Moga mak metua bro kembli sihat.

    ReplyDelete
  45. Assalamualaikum en abil, try acupuncture coz arwah tunang sy dl penah kena stroke jga. seminggu kat hospital family dia bw balik & gn khidmat akupuntur, alhamdulillah dia leh gerakan tangan cam biasa, insyallah, then amalkan minum air zam2 jgak. tp smua tu usaha kt je...baik atau tdk smua atas izin Allah. smga mak mertua en abil cpt sembuh & smga en abil berjaya sbgaii motivator, insyallah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang cara tu pun dalam perancangan juga tu..

      Delete
  46. Assalamualaikum cik abil! ^^

    busy kemain nampak,dah macam artis tau.haha.semoga encik abil sentiasa dimurahkan rezeki n kesihatan mak mertua baik baik sahaja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hajat org menjemput, kita cuba tunaikan..

      Delete
  47. Selamat ke Terengganu.....moga mak mentua bertambah baik.....hati hati di jalan raya..:))

    selamat berceramah juga ya...

    ReplyDelete
  48. Hi Bro abil...

    walaupun saya agama lain,i also pray for ur lovely mother in law,hope she will heal quickly...

    ReplyDelete
  49. Salam, Abil pas ni jadi orang Politik la bil, akak tengok abil ni menokoh la jadi orang Politik. Gaya Abil ni kan macam YB Zulkifli Nordin tu. Cubalah abil. Mana tahu ada rezeki jadi YB. Tapi ingat tu dek non jangan lupakan akan dan geng2 disini tau kalo dah glamer. Kak Rina.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak..! tak kut sampai ke sana,,hahaha

      Delete
  50. SIBUKNYA JADUAL
    SURE PENAT NNT KAN..

    SEMOGA MIL ABG ABIL CEPAT BAIK YER

    ReplyDelete
  51. Salam en.abil..moga MIL cepat sembuh ye..InsyAllah. Mmm...memang padat jadual en.abil 'ek. Tahniah la da mula dpt jemputan sana sini..so apa buah tgn dr tganu utk kwn2 blogger kt sini... ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun tak sempat beli apa2 coz balik lewat malam semalam...

      Delete
  52. salam. semoga mak mertua abg abil cepat sembuh. dan semoga berjaya dalam mana2 motivation :D

    ReplyDelete
  53. moga MIL en abil beroleh keshtn yg baik.my mom pn dh 3thn kena strok.kaki n tgn sblh kanan dh x blh brgerak.tp we all ttp sayang mak n we all gilir2 jaga.ok hope en. abil sukses dlm bidang yg en.abil ceburi skrg

    ReplyDelete
  54. moga MIL en abil beroleh keshtn yg baik.my mom pn dh 3thn kena strok.kaki n tgn sblh kanan dh x blh brgerak.tp we all ttp sayang mak n we all gilir2 jaga.ok hope en. abil sukses dlm bidang yg en.abil ceburi skrg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sakit ni tak menentu dtgnya,,yg sehat ni kena la jaga kesihatan tu..

      Delete
  55. Semoga MIL abg abil kembali sihat spt sediakala... InshaAllah..

    ReplyDelete
  56. jadual yang padat, rezeki dan juga nikmat dan berkat menjaga isteri, berkongsi motivasi. dengan masa terisi dengan baik, inshaaAllah tak mudah musuh kita mengganggu untuk membuat kita lalai dan tenggelam dalam kemurungan. syukur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jadual tak padat pun kena hati2 ngan semua tu kan..

      Delete
  57. berkat juga mempunyai ramai readers yang telah mendoakan dan akan terus mendoakan buat abil, fauziah dan ibu mertua

    ReplyDelete
  58. Abil...kalau ke Johor Bahru..akak nak join..nak jumpa Abil...ingatkan kalau ke JB ya...kak CT nak jumpa.....i'm waiting u dik Abil...huhuhu

    ReplyDelete
  59. abang abil, follow blog kema yang tak seberapa nak menarik ni :D
    thanks :)

    http://akmafariana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  60. layarilah laman portal web berita terkini DAN PERCUMA www.freemalaysiakini2.com

    ReplyDelete
  61. bila incik abil nak datang NST BANGSAR.utk program motivasi ka? confirm saya nak join..nak kena daftar awal nih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya lepas undi nanti dan untuk staf2 dia org jea untuk segmen motivasi ni...

      Delete
  62. diringkan doa semoga MIL abg Abil akan bertambah sihat dan segala urusan abg Abil akan di permudahkan hendaknya...

    ReplyDelete
  63. jemput la call bila da sampai melaka kang...
    yayyyy abg abil nak ajak makan ikan bakauuuuuu!!
    huhuhuuuuu

    ReplyDelete
  64. Welcome to Selatan En Abil!!! Hehehe....
    Hows ur MIL?? Choc Eyes harap dia ok ya En Abil.....Hmm.....maha hebat dugaan kamu......Allah Maha Mengetahui.....

    ReplyDelete

Followers