Saturday, 26 October 2013

Suami dan kain pelikatnya..

Assalammualaikum dan salam sejahtera U guys..


Sebelum ni entry G string ramai yang berminat, today pasal kain pelekat en. suami u guys pulak kita tgk ramai tak yg berminat. I ni puas memikirkan, kenapa kebanyakkan isteri / wanita suka naa tgk suami / lelaki memakai kain pelikat terutamanya bila berada di rumah...Pelik! Mana sexynya pun I tak tau..Pelik pompuan ni! 

Di antara subjek2 yang I suka belajar atau kaji sebelum ni, engineering kemanusiaan adalah subjek kegemaran I. Bila I dok borak2 ngan kawan2 pompuan I dah kawin ke belum selalu akan I tanya "U guys, can u tell me, apa yg membuatkan u all suka tgk lelaki pakai kain pelikat?". Macam2 jawapan I dapat. Tak boleh la nak jelaskan semuanya di blog ni..nanti kena band!! Sehingga la I kawen, baru la I faham bila arwah Gee explain kat I, tapi Gee dulu lain pulak citarasanya..( mana leh cakap, rahsia suami isteri tu! ).

Entry ni Untuk para suami pulak yg harus baca, sang isteri ontok ontok (diam2 laa)..Firstly, I minta maaf sekiranya entry ni membuatkan u guys kurang selesa, tapi ini juga adalah realiti hidup yg harus kita ulangkaji bersama. ..Gini.. Para isteri kita ni, (bukan semua) suka dan boleh mendatangkan "ghairah"nya bila memandang suami tu berkain pelikat terutamanya bila berada di rumah dan di waktu malam lepas isyak, lepas dinner dan selepas isteri tu melunaskan kerja2 rumah. Apa sebabnya jadi gitu? aaaa u guys (suami) kena tanya sendiri isteri masing2 sebab musababnya. Eh u all kena tanya tau. Isteri/wanita ni takkan cakap coz dia org masih ada perasaan malu walaupun dengan suami sendiri. Waktu yang paling sesuai u guys bertanyakan isteri tu ialah pada waktu nak tido malam (tgh dok baring2 berdua tu), caranya, u guys bertanya sambil berbisik!! OOOOO wanita ni sukaaaa gitu (pertanyaan berbisik namanya!). Takut belum sempat dia jawap, isteri ni dah "Terkam" kita!!! hahahahaha ( tu yg jenis ganas!!)..Waktu yang lain pula, selepas isteri habis buat kerja rumah, penatttt dia org, ciann dia..sambil isteri duduk meredakan penatnya, sekali lagi, suami tu duduk sebelah dia n berbisik bertanya. Cara gitu n pertanyaan gitu boleh terus menghilangkan penat dan boleh mendatangkan isteri tu "mood" dia. Dan isteri akan mula menjawap..dan akan memberitau apa, bila, bagaimana dan caranya untuk dia "melihat" suaminya!!!!!! Detail dia menjawab bro..cm dia membebel gak!! hehehehe

Pertanyaan di sini yang I maksudkan, selain dari kenapa isteri tu suka kita berkain pelikat, tanya juga pakaian yg bagaimana pulak yg isteri tu suka n boleh teransang bila melihat suaminya. TANYA!! Isteri kalau tak di tanya (termasuk pada waktu2 yg sesuai tadi) takkan dia cakap dea. Isteri tu akan simpan dalam kalbunya jea..U all kalau dengar isteri ni menjawab soalan2 keintiman gini,,mesti u all terperanjat!! Hebat sebenarnya isteri2 kita ni..Gambaran dan imiginasi dan fantasy dia org (para isteri) ni tang bab2 gini...mak oii!! Confirm para suami mengaru kepala! hahahaha. Jangan kita ingat suami saja yg hebat..dia org lagi teruk! Diam diam ubi kayu dia org ni bro!! Isteri juga ingin merasai "intro intro" suami juga sebelum ehem ehem..Di situ la datangnya "adil" pada isteri. Datangnya nafkah batin yang sempurna.emmm. Di antara cara suami membayar upah isteri,,hiburkan hati dan..apa bahasa yg lembut untuk mengantikan Nafsu? tapi gitu la hiburannya.. Jangan ambil mudah bro hal hal sebegini, I ni lelaki cm u guys gak..

Betul brooo..Tanya isteri kita tu bab2 keintiman bersama ni betul betul. Jangan u all terperanjat kalau isteri tu kata "Boring la bang, asyik asyik dlm bilik jea!!". yeaaa bro..dan ada lagi macam2 kehendak isteri kita tu. Jadi jaga la NAFKAH BATIN kita pada ister ni baik baik..Isteri ambil tanggungjawab "melayan",, suami pastikan sempurna "nafkah" tersebut..ADIL la kalau gitu..Pagi esok bangun, dua2 tersengeh cm kerang tak cukup umur!! hahaha hehehehe hohohoho...

So, itu la dia citernyaaaa..tak leh citer lebih2 kang ada yg kata I ni suka bercakap lucah pulak! Namun ini la realiti hidup yang segelintir kita ambil mudah, akibatnya, hubungan kita jadi kabur, malap..dan akhirnya mati pucuk! eh, silap silap..akhirnya rumahtangga kurang "senyuman"nya..Guyss. lepas ni pakai la kain pelikat yg jarang jarang,agar boleh nampak isi dalamnya!!! hahahahahahahahahaha...See u guys, bye bye....

Sekadar kain pelikat hiasan.







45 comments:

  1. xkwin ag iman tapi boleh bc gak kan abg bil?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bolehh..Baca buat panduan nanti bila dah kawen..

      Delete
  2. Replies
    1. mudah2an digerakkan hati untuk memanfaatkan

      Delete
  3. Ontok2 ta boleh komen lebey2...hhahahaa...
    Bagi cik..pakai ape pon husb cik tetap seksiii meksiiiii....kohkohkohkohhhhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tetap sexy yea..berapa lama usia perkahwenan dah?

      Delete
  4. Haha, kain pelikat pun boleh jadi cerita...kita tengok berapa abang yang nak respond sini...
    suatu waktu dulu ada satu blogger (lelaki) yg dlm entrynya ada kata.."tak kan hari hari asyik nak makan ikan temenung (kembung?)..merujuk pada kawin lebih dari satu la....hmmmm makcik pun jawab lah..."yang pompuan ni, hari hari dok hadap ikan buntal, tak komplen punnn..."....

    ada sangkut paut tak dengan entry nih..hahah hehe hohoho :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. That's was a good one la McK!! ..tak kena mengena kut..hahaha

      Delete
  5. hehe..alhamdulillah jua dah berumahtangga..tambah ilmu ni bro abil/DIM..dari segi kesihatan pun ye juga..baik lelaki mahupun wanita..kalau si suami dengan kain pelikatnya..isteri pula dengan kain batiknya..

    ReplyDelete
  6. Kain pelikat lalala
    Kain pelikat di guna
    Bermacam cara...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si kembar Salmah ni, sini dia nyanyi, bawah ni dia nyanyi...

      Delete
  7. Kain pelikat lalala
    Kain pelikat di guna
    Bermacam cara...

    ReplyDelete
  8. uulala... n3 yg sangat berani yet steamy. :) tabik spring for u ..
    hemm ..i like 2 c man in sarong after solat n tv time with kids, that is when i serve coffee...but in person i prefer loose boxer or long PJ that is when i serve different thing haha hikhikhik - Miss Steamy

    ReplyDelete
    Replies
    1. So for mr. hubby, coffee, tea or you! hahahaha

      Delete
    2. :) good reply hikhik ... this mr.hubby must be lucky man..coz he will get 2 in 1 - coffee and me.. btw ontok2 tu apa??

      Delete
    3. Ontok2 tu maksudnya diam diam jea..

      Delete
  9. betui betui ,,, memang nampak seksi bila suami berpelikat ,, ala hiiii ,.. lebih lebih ngan baju teluk belanga dia , fuhhh dup dap dup dap jantung sey ,..

    ReplyDelete
  10. cute entry ni heheh
    me suka tgk my hubby pakai kain pelikat sbb nampak mcm lelaki melayu terakhir gitu hehehhe ;)

    ReplyDelete
  11. hhahah kisah kain pelekat bersama modelnya

    ReplyDelete
  12. ontok..ontok sey baco. Kain pelikat jugo adolah 'hint' utk sey tahu dio nak stay kat umah ko atau nak kuar.

    ReplyDelete
  13. salam bang...w/pn ni entry utk sang suami..sy nk komen gak bole kan..ehehe..sy rse stiap isteri punye tanggapan & citarasa berbeza...sy xminat tengok lelaki pakai kain pelikat...eheh..lain org lain ye x? =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul la tu, seperti saya nyatakan di entry ini..

      Delete
  14. tak kire.. nak komen jugak.. saye suke tengok suami (saye je) pakai kain pelikat.. hahaha.. rase macam selese..

    ReplyDelete
  15. balik nnt nak suruh hubby pakai kain pelikat... dah lama dia x pakai kain pelikat... dah lupa... :D

    ReplyDelete
  16. asslmkm bro... ni encik suami ni... dinda awk suruh saya yg tulis komen dkt sini.. memang betul pn kain pelikat ni boleh di katakan salah satu pakaian yg seksi oleh para isteri termasuk la dinda awak tu bro... tapi mcm sy lebih suka sluar pendek je... senang... masih nampak seksi sebab seluar pendek nya atas lutut... heh heh heh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalamm bro..oo dinda yg suruh komen hahahahaha..takpe bro, apa saja yg di pakai asalkan isteri suka n berminat. Tu la dia upah 'pandangan' untuk isteri..

      Delete
  17. ala omakkkkk... kawenkan edennnnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. paling suka tgk lelaki balik surau!!... sbb time ni kan ramai pakai kain pelikat berbaju melayu.. kacaknya laaaaa...

      Delete
    2. Kena rajin lagi g surau nanti leh jumpa jodoh kat sana..hari2 boleh pakai kain pelikat dalam rumah! hahahahaha

      Delete
  18. Hasben i ckp lawas angin nak keluar masuk pakai kain pelikat ni..haha. Ya la kot.

    ReplyDelete
  19. saya nak komen gak...mmg sy pun suka bila cik abg pakai kain pelikat..kalau tgk tv mesti nak tido atas riba..rasa terlalu selesa dan selamat ..mmm blh ke komen camni? hikhikhik...

    ReplyDelete
  20. hikhik...betul2 suke ja tgk cik abg pakai kain pelikat..nmpk cool n steady..entry ni bagusla..jarang ada terutama entry dari blogger pompuan...x ngaku nyerr..hihi

    ReplyDelete
  21. Salam...walaupun berrkain pelikat,,mesti kena pandai cara ikatnye.br nampak kemas.xdelah nampk asyik terlondeh je

    ReplyDelete

Followers