Sunday, 13 October 2013

IkimFm.

Assalammualaikum U guysssss....sssss...ss


Entry ringkas jea ni..Esok pagi 14.10.2013 jam 9 pagi, I akan ke udara di IkimFm. Ada masa u guys luangkan lah masa sekejap dengar DIM ni memebebel yea..Tu jea la entry today..hahahaha hehehehe dan...????? u guys sambung.

.............................................................................................................................................................

35 comments:

  1. Hurmm... frekuensinya berapa?? hohohoho....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Frekuensinya?...014 cari cari sampai dapat!

      Delete
    2. hummm kat opis xdpt dengar...huhuhu. frekuensinya 91.50

      Delete
    3. Takpe la tak dapat dgr, blog ni ada..

      Delete
  2. okey en abil...akan dengar InsyaAllah... :)

    ReplyDelete
  3. Insyaallah, ada masa, tak sibuk, akan luangkan masa dengar...Semoga Abg Abil sihat dan ceria selalu

    ReplyDelete
  4. i'm listening now......... walaupon agak susah nak dapat dengaq streaming online tauuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh dinda sorang ni yg lamaaaaa menghilang..

      Delete
  5. ada lg ke? da kol 9.30am ne...radio pon xder ne..da dgr on9 kena block pulak!! kat opis daaa...

    ReplyDelete
  6. tak dapat dengar la DIM..masih lagi bekerja..

    ReplyDelete
  7. Ok cnn tengah dengar nie...merduuuuu suara abg abil...hehehehe

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum, bila mention "rindu dengan Isteri merajuk" dan suke bila memujuk, sedih....teringat dengan arwah suami saye..Al-fatihah:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesekali teringat n sedih tu, takpe..jangan selalu.

      Delete
  9. dah dengar... dah dengar.... dah dengar.... huhuhuhuh... pepagi sampai opis je trus on radio... IKIMFM... pulas volume kuat sikit sambil lyn mee goreng dgn teh tarik.... dan mate di facebook... hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo dinda tapai kanda sorang ni..amacam ok tak tadi segmen kanda?

      Delete
    2. heheheheh.... tapai lagi.... kikikiki... ok... dinda bagi cap jembol.... mase dgr tdi ade org call pn dinda x lyn... sbb nk dgr segmen kanda... hihihih....

      Delete
    3. Kira kanda di mata dinda ler gitu,,hehehehe..en suami di sana, jangan jeles aa..hahahahaha

      Delete
    4. ahaaa.... dekat di mata... fokus segmen kanda tu je... en suami akan tetap di hati... hhehhehe..

      Delete
  10. tak sempat dengar ...apapun salam aidiladha :-)

    ReplyDelete
  11. well....u sounds charming..loud n clear...3 ekor ayam ya pengeras kebahagian...esok i hantar selori ayam buat pengeras hikhikhi

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamakkkk lori ayam kena tahan JPJ lebih muatan..soriii :p

      Delete
  12. WOWWWWWW. entry abg abil pendek ni ramai betul komen.

    anyway SELAMT HARI RAYA AIDILADHA.

    salam ukhuwah dr nanie :)

    ReplyDelete
  13. Biasanya pukui 9 tu kat dlm rumah so mng tak bukak radio...tak dapat ke dengar ye!

    ReplyDelete

Followers