Thursday, 24 October 2013

Sapa nak ikut??

Assalammualaikum U guyss..ssssssss

 Gambar 1 dan 2 di atas ni masa Talk I di UITM Shah Alam last Sunday. Penuh dewan. Ada juga peserta dari Sek. Men. Wangsa Maju..Talk tu anjuran dari Konvensyen Al Fatihah. I ni di jemput untuk 1 jam sessi di sana, selain I, ada beberapa speaker yang hebat hebat. I ni tumpang selit selit jea ler...Actually ada byk lagi pic masa Talk n bersama peserta, dia org belum wsaap lagi kat I, yang ada 2 ni la dulu...
Yang ni pulak,( Anak Mak la kata kannn ) last Monday. My mom kena buat minnor operation kat Ampang Putri Hospital, di bawah tapak kakinya coz ada sedikit infection kata Doctor. So kita adik beradik semua jaga my mom ler tapiii yg tido sana I sorang jea. Bukan yg lain tak nak tido hospital, kami bising! takut menggangu pesakit2 bilik sebelah..Alhamdulillah operation ambil masa sekejap jea n Doctor kata boleh balik keesokkan harinya..My mom suka la tak lepak kat Hospital tu lama2...Dan berkat doa u guys, Allah berikan kesembuhan pada my mom, InsyAllah..n Alhamdulillah...thanks u guyss for the support n doa's..

Nampak tu!! bukan main suka my mom bila sampai rumah, senyum sampai hilang mata!! hahaha dapat berkepit semula dengan my dad..yang depan ni adik I, Lokman Hakim namanya..kurang la hensemnya kalau di bandingkan ngan I ni kan...

Selepas ni InsyAllah ada beberapa sessi Talk lagi then menunggu Buku ( membukukan blog ni ) "Warkah Buat Isteri" I siap, insyAllah seminggu dua ni, pas tu kena luangkan pulak masa untuk sessi menandatangani buku tu (kata pengurusan )....DAN lepas selesaiiiii semua tuu..I nak bercuti!!! I nak g cuti!! I nak g cuti!! I nak bercuti cuti!! cuti cuti cuti cuti....Sapa yang nak ikut?? I nak g Krabi, one of the pulau kat Thailand tu..nanti I akan minta my PA uruskan percutian I ni.........I NAK BERCUTI!!!!! Lama dah tak g mandi laut yang sejernih air paip tu..Relaxxxx...I nak g cutiiiiiii....cuuutiiiiiiiiii......

40 comments:

  1. Esk saya pun nak bercuti..he..he..selamat bercuti..

    ReplyDelete
  2. Saper lg g ikut? Ala sj g cuti jauh2 takot peminat serbu le tu kan.
    Psttt. Ehem2 P.A abang g jugak ke? Untung la kan!

    ReplyDelete
  3. g lerrr...next month kita nk g penang n spore...yayyyy!!

    ReplyDelete
  4. Uhuk2..terbatuk bila namaku diseruuu...planning cecepat ye...i is bz on Dec n next Jan sebab i pun nak g bercuti jgk...brcuti dr jadik PA ;-)...
    Handle with care ye mr Bosss...daaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo PA ni..Pa ni jaga kerja jea..bahagian cuti2, guna PA lain laa..

      Delete
  5. g lerrr...next month kita nk g penang n spore...yayyyy!!

    ReplyDelete
  6. Nak ikut..hahahha
    tak sabar nak beli bukunya nnt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lambat dah..borang baru jea habis dia org isi tadi...

      Delete
    2. ala,dah habis dah..bru nk isi..^__^

      Delete
  7. Assalam sheikh, selamat bercuti...
    Jaga diri sepanjang percutian tu...semoga selamat pergi dan balik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam Tuan..belum sure lagi cutinya tu..baru nak fikir2 dulu..

      Delete
  8. semoga sentiasa sihat pada bonda bro abil dan selamat bercuti ye..

    ReplyDelete
  9. moga mak En Abil cepat sembuh yerr...

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum.. wah..jauhnya nak gi bercuti..sampai ke luar negara.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu baru cadangan di hati jea..mungkin dalam negara..

      Delete
  11. assalamualaikum.. bestnye kalau dapat cuti.. rehatkan minda kan.. moge sukses selalu abg abil..

    ReplyDelete
  12. encemnye lalink pakai baju itam tu. juling bijik mata ai tengok. ngeeeeeee ;)
    eh! lupa ada laki. hahahaha...kompom dah tak termasuk dlm list kan? kwang kwang kwang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhh, masuk list la..list jadi juri nanti..

      Delete
  13. pheeewwwwiiiittttttttttttttt.......... nk p mandi manda.... nak hekottt.... tp kalo berat yg 65 kg ke atas kne bawak.... sbb multi purpose.... boleh di jadikan sbgai kawan ketika mndi manda dan jugak di jadikan sbgai pelampung kalo lmas... wakakakakaka

    ReplyDelete
  14. Selamat bercuti....

    ReplyDelete
  15. Well done!! Impressive achievements ..syukur...Eh.. monsoon tau.. be careful, water might be rough.. if takut lemas bawak i ..i can be baywatch rescue unit ..kemahiran CPR ada i ni PBSM .. hikhikhik Anyway...have fun :) - Miss Ocean

    ReplyDelete
    Replies
    1. which ever location ...have fun....selamat bersuka berholiday

      Delete
  16. bila dah selesai tu, masa untuk rehatkan diri pulak selepas berhempas-pulas bekerja.

    psst: Moga mak abg Abil cepat sembuh hendakNYA..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak saya, Alhamdulillah sehat dah..tqq

      Cuti2 nak plan untuk kehidupan next year..

      Delete
  17. Sejak K Gee pergi, Abil meneggelamkan luka dalam kerja. Memang dah masa untuk Abil R &R sambil buat refleksi tentang kehidupan tahun yang berlalu dan buat perancangan tahun mendatang.

    ReplyDelete
  18. kat fakulti sains gunaan ke abang abil? dewan delta ke? kenapa buat kat uitm lps sy dh grad..huhuuhu


    alia

    ReplyDelete

Followers