Tuesday, 15 October 2013

Sebelum Aidil Adha..

Assalamualaikum U guys..

Layan jap pic berbicara bersama I  ni di Jabatan Perangkaan Putrajaya
Berbicara bersama Abil Fikri Ahmad @ DIM...Punya la Hen..sem! U guys tak berminat nak jemput I buat Talk ke?? hahaha hehehe hohoho.



Selesai ceramah, seperti biasa ler bergambar dengan tuan2 Putri di Jabatan Perangkaan Putrajaya. Dah macam James Bond rasanya! Di kelilingi wanita wanita jelita..
Selesai di Jabatan Perangkaan, kena beri ceramah Motivasi pula di HONG LEONG Financial Group di Petaling Jaya.Kebanyakkan peserta berbangsa Cina..very sporting perunding perunding kewangan di sana tu..

Sempat juga meluangkan masa Ke Klana Jaya menghantar Jemaah Haji..Ini juga my family frens..

Dan Pagi tadi I di IkimFm....

Dan kini tiba la masanya, I ingin mengucapan SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA pada U guys yang sentiasa di hati I dan juga sentiasa dalam ingatan arwah isteri kesayangan I tu, InsyAllah..

31 comments:

  1. ppsstt...abil dikelilingi perempuan tu...:)
    pasti segak pagi ni berbaju melayu bersenbahyang raya kan??
    salam aidiladha...maaf zahir batin

    ReplyDelete
  2. Salam Aidiladha. Alhamdulillah murah rezeki. Teringin nak dengar talk dari JIM :)

    ReplyDelete
  3. Moga sukses selalu. Sy sempat dgr abg abil smlm kat ikim.

    ReplyDelete
  4. Salam Aidiladha abg abil..
    Memang makin hensem....he he

    ReplyDelete
  5. Salam Aidiladha DIM..

    pstt: amboi2.. ramainya peminat

    ReplyDelete
  6. Salam abg abil. Selamat hari raya aidiladha... :-)

    ReplyDelete
  7. Selamat hari raya aiiladha Abil.

    ReplyDelete
  8. salam mr ABil sorry 4 being late
    reply ur comment
    selamat hari raya aidil adha--
    masih sibuk sebagai motivator ek--
    semoga ALLAH memberkati Usaha saudara
    ameen

    ReplyDelete
  9. Salam aidiladha utk en.abil dan arwah kak gee..;-)

    ReplyDelete
  10. Selamat Hari Raya Abang Abil.

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum saudara Abil,tahniah saudara memang layak jadi motivator sbb saudara telah melalui sendiri erti ketabahan, kesetiaan dan perjuangan dalam mnjaga isteri yg sakit. Semasa saya terlantar dan hanya mampu menyusukan bayi yang baru lahir di perbaringan sahaja, motivasi yg diberikan oleh suami saya dan melihat bayi kecil kami itulah menjadi sumber motivasi saya untuk boleh bangun. Saya pernah mencatatkan perjalanan hidup saya bagaimana suami memandikan saya, dan anak dan bagaimana saya melalui kehidupan sebagai bed ridden di blog tetapi ia telah diprivatekan atas sebab tertentu.
    Kepada saudara Abil, selamat menyambut Aidil Adha, hari raya buat umat islam memahami erti pengorbanan dalam kehidupan...

    ReplyDelete
  12. makin fofular la Mr DIM nie..huhuhu bila buku tu akan berada di pasaran. x sbr nk beli nim..huhuhuhu

    ReplyDelete
  13. Salam Aidil Adha. Ada lagi 3 hari .... ngeeee

    Wah dalam ramai2 puteri di Putrajaya tu takde ke yg DIM berkenan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam YB, tang perkenan tu, tahun depan jea ler..hahhaha

      Delete
  14. hamboiiiiiiiii...segak nye DIm...selamat hari raye dimmmmm...

    ReplyDelete
  15. Slamat hari raye...kuwusnya lalink skang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kurus!! biar betul..rasa berat jea badan ni..

      Delete
  16. selamat hari raye abg abil.. tapikan.. kenape saye tak tau yang abang abil datang office saye ni? jab perangkaan ni? terlepas dah.. sedih la pulak!~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai kerja kat sana ke..cmana lak boleh tak tau..abg siap lepak2 kat ofis lagi lepas Talk tu..

      Delete
    2. tu la.. rase rugi sangat tak dapat jumpe DIM.. hahaha.. nanti datang lagi la.. kihkihkih.. mungkin anjuran bahagian lain kot.. jadi saye tak tau.. sebab saye tingkat 6.. tempat abg abil lepak tingkat 3 kan?

      Delete
    3. Yea, tingkat 3..jemput saya, saya datang..Fifi punya pasal FOC..

      Delete
    4. hahaha.. lawak la.. takkan la sampai macam tu.. inshaAllah.. ade rezeki nanti pasti saye akan hadir salah satu talk.. moge Allah makbulkan.. kadang2 kene pergi program motivasi ni.. nak kene reset diri kite balik..

      Delete
  17. bz betul en abil.... nnti nk bg cadangan utk en abil bt motivasi kt jupem ni jugak lah

    ReplyDelete
  18. Wahhhh DIM semakin galak nampaknya bermotivasi.... Dalam reramai tu ada tak ghupe yang mcm arwah ?....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sikittttttttttttttt pun takde! ..cmana..?

      Delete

Followers