Monday, 3 February 2014

Dah Daftar Ke Belum..??


Assalammualaikum  U guys.


U guys Dah daftar ke belum ....or U guys tak suka I yeaa...!!

Berbicara bersama Abil Fikri..I la ni..

- Di Wisma Sejarah, Jln. Tun Razak..Bersebelahan Perpustakaan Negara Kuala Lumpur.
Pada 22 Febuary 2014 (Sabtu)

- Jam 9 pagi hingga 1 tengahari...Lepas tu U guys g la jalan2 / shopping

- Untuk Pendaftaran U guys call /sms /whatsapp Pn yatie 012 3191695, Cik Aida (PA saya)     017 9395172.

Ni first time I buat untuk publik tau..mohon sokongan U guys..ciannn I.
Intipati Talk bukan setakat citer I jea, Motivasi pasangan/keluarga..jati diri..tips2 amalan mudah dan perbagai topik...termasuk questions and answers..Datang la yea..Nak tengok sambutan kat KL ni cmana then InsyAllah I akan ke Utara pulak untuk Talk ni..InsyAllah.

34 comments:

  1. Assalammualaikum..en.abil,

    blom lagi macam mana nie..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elok gak ada Ustaz, boleh saya rujuk bila sessi Talk tu nanti.

      Delete
  2. assalamualaikum prof.
    saya nak daftar tapi masalahnya ada jemputan kenduri kahwin pula.. dah berbelah bahagi rasanya hati ini... hehehe...

    ReplyDelete
  3. masih byk masa lagi utk yg berminat,yg tinggal berdekatan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la tu, tapi jangan ada sifat tunggu dulu.

      Delete
  4. In Shaa Allah bang, adik abang ni kena tengok schedule dulu, nanti apa2 adik roger abang ek? ^_^

    ReplyDelete
  5. dah lama tak terjah blog abg abil. next month ye? huhuhu..

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Jangan lupa mewawarkan if ada d Johor. Saya menunggu

      Delete
  7. Kalau lah dekat, dah lama sy daftar bang.... kena lah tunggu mai Sabah klu mcm ni...klu ada jemputan di Sabah jgn lupa inform bang...hehe
    good luck ye...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2 kali saya buat Talk di KK,Sabah..tak jumpa pun.

      Delete
    2. DIM next tyme buat kat Sandakan Sabah..kalau Kotakinabalu jauh lah :(
      kalau kat sandakan rasa2 nya Kak atieyusof pon bleh datang..kan kak atie...sandakan-lahad datu tak jauh sangat :D

      Delete
    3. Sabah, Serawak n Brunei kalau ada jemputan baru ke sana.

      Delete
  8. akak duk jauh...bagu support dari jauh je...Go Abil go..

    ReplyDelete
  9. Nisa pn dok jauh di jb nie..hope 1 day abg abil dpt bt talk di jb..

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum abg abil.. sheila belum beli lagi. in shaa Allah ada rezeki lebih kita purchase ye (",)

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum.. maaf tak dapat join.. bukan sebab ape.. sebab memang tengah tunggu hari time tu.. takut terbesalin pulak time talk tu.. hihi.. famous saye nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Org yg tunggu hari tak boleh datang!! Sebab saya belum pandai jadi bidan lagi.hahahahaha

      Delete
  12. Assalam En Abil ....tak tahulah bila sy akan minat membaca novel. Semoga Allah merahmati apa yg anda usahakan dan Moga terus sukses.

    ReplyDelete
  13. Best kalau berdekatan..boleh la join...

    ReplyDelete
  14. Assalam Abil,

    Alhamdulillah. Finally dpt gak talk secara direct eventhough kat sini. I da beli buku ni..kbetulan, lalu kat 1 kawasan, terpandang tajuk buku ni...truk tertarik hati...never come across in mind, ur story. Till I flipping and read through few pages in early chapter...then I recalled, had come across with ur story b4. Even my late mom, keep mentioning about ur story, pengorbanan u pd wife u...but that time, don't really pay attention.

    Tapi tu la kan, ilmu dan pengajaran dari Allah datang dlm byk bentuk. Dan, seru akan smpai, bile tiba masa. I ambil masa solid 2 hari (benti2 kejap sbb driving otw to Dungun, Terengganu mase tu)..baca n menghayati cerita u n arwah G (Al-Fatihah utk G). Sangat tersentuh, menitik gak air mata ni...tapi cara olahan dan gaya bahasa sangat I suka, sbb tak terlalu 'drag'..thanks to u and the editorial team.

    Banyak morale yg i dpt melalui penulisan u. Alhamdulillah. Mohon halalkan ilmu yg u sharekn ngan semua pembaca (termasuk I). And, if possible, wanted to knw more about few other things..especially perkara2 berkenaan ilmu fardhu ain yg byk u share ngan arwah. Ur story drives me to reevaluate my knowledge in Fardhu Ain. Am sharing ur story with my close connections, even, having a thought to buy more as a present to all my close friend (especially those who married). InsyaAllah, am trying my best to make my self available on the mentioned date. Perhaps, can get few more copies on that day. Will secure my seat through numbers given.

    Once again, thanks so much..byk ilmu dan pengajaran yang I dpt. And pls don't stop sharing. Smoga Allah sentiasa mencucuri rahmat dan maghfirah pada Arwah G, tempatkan dia di dalam JannahNya..

    And for u..smoga Allah sentiasa memberikan rahmat, kasih sayang, kelapangan kesihatan, kelapangan kesabaran, kelapangan ilmu, kelapangan masa, kelapangan rezeki dan sentiasa dalam redhaNya...untuk terus berkongsi segala pengalaman, ilmu dan kebajikan pada semua makhluk ciptaan Allah...amin ya rabb.

    Wassalam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih juga coz dapat meluangkan masa di sini..luangkan masa cerita me n Gee ini..tq tq tq..

      Delete
  15. that particular day ada family day kat PD la .. next time maybe.. in Syaa Allah

    ReplyDelete
  16. En Abil tak nak ke buat di Johor Bahru..teringin juga utk hadirkan diri..

    ReplyDelete

Followers