Thursday, 13 February 2014

DIM n Shah Alam..peace yo!!

Assalammualaikum U guys..

Terima kasih pada semua yg dapat meluangkan masa bersama DIM ni last weekend semasa di Shah Alam. Sangat sangat saya hargainya....Love U gys..

Bersama Keyla  (Blogger yg selalu I panggil dinda dlm peti komen blog I tu) with Mr Hubby dia..


 Sebahagian dari pengunjung yg datang menjenguk I dan wakil dari Lunatots. Ada yg I tak sempat bergambar..aduhhh..sorry naa..
Permintaan dari event manager untuk I berikan sedikit Talk..Hajat org InsyAllah I tunaikan..

33 comments:

  1. *batuk batuk* hai abam abil...

    ReplyDelete
    Replies
    1. makan ubat batuk nanti mabuk..hahahaha... baiklahhhh

      Delete
  2. alhamdulillah..sambutan yg memberansangkan..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah seronok tengok talk abang saya ni dapat sambutan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada sambutan kita seronok ler...takde pun seronok gak.

      Delete
  4. amboi meriah sungguh sambutannyer ni yer !

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum abang Abil.. lohh ada juga sekeping gambar kita. Malu.. alhamdullilah. semuanya berjalan dengan lancar. semoga terus sukses ya abang abil (^__________^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak perasan pula.. hihi. okey jaga diri selalu DIM

      Delete
  6. Seronoknya..daripada laman blog..kemudian bersua nyata..semakin erat ukhwah..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  7. Rindu pulak kat adik kakcik ni...hehehe

    ReplyDelete
  8. abg abil makin ensem la.....sesuai gelaran DIM tu hehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hensem!! hahahaha hensem yg hampir tua namanya..

      Delete
  9. sbb dekat sgt dh shah alam tu... slu terjah masuk fb dana sinar fauziah.. tetiba kanda update dlm tu ade dkt sacc mall... apo laei... trus call incek suami... incek suami kate " okeyy b... "... dlm pada masa yg sma dpt gak pow kasut sepasang... hehehehe.... tq kanda...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kim salam pada en suami yea dinda..

      Delete
    2. baik en kanda... kalo ade lgi mesti dinda terjah kesana... mntk blnje tapai lak...

      Delete
  10. DIM memang berbakat sbg penceramah...dh professional tu!

    ReplyDelete
  11. wah meriah sambutannya...:)
    alhamdulillah...

    ReplyDelete
  12. seronoknya event..lama tak singgah sini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila org sekeliling berasa seronok bersama saya maka saya pun rasa yg sama.

      Delete
  13. bestnya... mia cuma tengok dari jauh je ni...

    ReplyDelete
  14. salam abg abil..
    alhamdulilla..berjalan dgn lancar sekali..
    cma je ygbelum berkempatan nk ke event DIM.. :)

    ReplyDelete
  15. Dapatlah jumpa live ngan dinda dan kandanya yeh hehe

    ReplyDelete

Followers