Saturday, 21 December 2013

Untuk u Dear..


Assalamualaikum U guys.




video

Setelah dapat menyiapkan buku Warkah Buat Isteri, teruja I pula menyiapkan clip "Kenangan" ni pulak. Untuk info u guys, buku tu di hasilkan kerana Gee adalah Isteri saya.."Untuk u dear."..

24 comments:

  1. Melihat kembali semua ini pasti mengembalikan nostalgia saat bersama. Doakan Gee moga rohnya ditempatkan bersama kalangan mereka yg beriman...

    ReplyDelete
  2. kenangan..terindah,pastinya bersama tersayang...

    ReplyDelete
  3. Ya Allah!
    nak menitis air mata tgk klip video ni bang... mmg sedih!
    kena dgn lagu tu....

    ReplyDelete
  4. Huuwaaa.... takleh tgk.. tkleh dengar.. cedih cangat..

    ReplyDelete
  5. "Bila yg tertulis utkku.. adlh yg terbaik utkmu.."
    Mendoakn kak gee di tempatkn dklngan yg beriman. N cinta abg abil kekal ke syurga...

    ReplyDelete
  6. sedihnya.moga arwah ditempatkan di kalangan orang yang beriman.
    moga cinta abg abil dan arwah berkekalan hingga ke syurga dan bertemu di sana.
    Insyaallah ^___^

    ReplyDelete
  7. MasyaALLAH...abang abil, sungguh cintamu pada isteri ialah cinta hingga ke syurga.Nak menitis airmata ini. Saya doakan moga Allah merahmati dan berada dalam lidunganNya utk abang abil dan arwah isteri. sungguh, dirimu sangat kuat.Saya pun nak jadi setabah abang abil,insyaALLAH doakan saya:)

    ReplyDelete
  8. bercucuran air mata :(
    gee bertuah dpt suami mcm abil..one in a million..

    ReplyDelete
  9. :( semestinya kenangan bersama kak gee tak boleh dilupa... :(

    *buku tu ada jual di kedai buku tak? ke kena beli online? *

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam...untuk sementara waktu, buku "Warkah Buat Isteri" hanya berada di pasaran online..boleh terus ke website http://www.risaalah.com.my/ atau klik banner di bahagian atas sidebar kanan blog ini atau terus ke Fb Dana Sinar Fauziah bagi urusan penempahan...tq

      Delete
    2. maaf nak tanya... dah ada distributor tak? bila akan berada di kedai buku? kalau ada syarikat yang berminat nak distribute boleh discuss ke?

      Delete
    3. Maaf lewat balas yea..Untuk perkara berkaitan distributor, awak call no. ni..012 2930357 en. mohd khidir, pegawai pemasaran buku ni..Beritau dia saya yg minta awak call..tqq

      Delete
    4. Insyallah esok cuba hubungi..terima kasih.

      Delete
  10. sungguh tumpang terharu. Semoga roh Gee dihimpunkan bersama roh orang-orang yang beriman...

    ReplyDelete
  11. Rajinnya Abam Abil buat video kan :) So sweet of you :) Raikanlah cinta.

    ReplyDelete
  12. Lillahitaala nya kasih Abg Abil pada kak gee..sangat menjadi motivasi pada diri saya..seolah kak gee masih ada..moga kak gee berasa bahagia di satu daerah yang pastinya kita juga akan menjadi penghuni tetapnya..

    ReplyDelete
  13. Salam Mr Boss....
    honestly, I'm proud to have the opportunity for making this video clip for u n arwah Kak Gee..Al-Fatihah....
    Within 30 minutes discussion, with a great story board...everything going on smooth...thanks for keep believe on me....

    ReplyDelete
  14. speechless! ktabahan n usaha abg abil mnunjukkn cinta n ksh syg dgn arwah kak gee slama ni byk mngajar sy n sgt2 tkesan dgn dri sy..smga abg abil n arwah kak gee d prtemukn smula dlm syurga Allah n bgtu jg kta smua..Aamiiin
    buku warkah buat isteri sy kongsi dgn smua org2 yg sy syg n yg pasti x yg tlepas dri ksedihan slpas mbacanya n smngat, ketabahan abg abil sdkt sbyk mbantu km skrga. Insya Allah
    (ibu sy hmpir stiap hari mnta d bacakn buku WBI wlaupn b'ulang2 n tnya ada lg buku lain k? :) ) (eja)

    ReplyDelete
  15. 017 7025126..kalau wasaap akak....sertakan nama tau...nnti akak x layan...hua..hua

    ReplyDelete
  16. saya ada satu soalan ni en.abil.... ??

    ReplyDelete

Followers