Tuesday, 10 December 2013

"Dear, buku kita Dear"..

Assalammualaikum U guys..
Assalammualaika Ya Fauziah Isteri saya..."Dear, buku dah siap.."

Akhirnya buku Warkah Buat Isteri telah siap sepenuhnya dan U guys boleh la order dulu melalui "Online" di sini. ( klik pada website yg di sediakan di sebelah kanan tu ). Jumaat ni baru la bermulanya operasi mengedar. Buat permulaan, semua pembelian adalah melalui "online" yg di sediakan, sebelum Buku ni ke kedai2 buku. 

Dengan rendah hati juga, I bermohon sekiranya dapat la u guys membantu I mempromosikan/share akan penerbitan buku Warkah Buat Isteri ini samada di FB or blog u guys yea..I dan juga bagi pihak Gee,,kami ingin mengucapkan jutaan terima kasih atas segala sokongan yg u guys berikan pada kami ini. Terima Kasih...terima kasih...

 Dear,,Hope u like it..

97 comments:

  1. Salam..abg abil harga buku nie berapa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. 25 untuk semenanjung, 28 sabah serawak..klau tak silap..klik la website belah kanan tu..

      Delete
  2. xde yang ader signature keeee hehe orang Sabah jauh nk minta tandatangan huhuhuu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pinjam gambar buku untuk entri hehee :)

      Delete
    2. Nanti bila nak edarkan saya sign ler tapi kena la bukakan plastik buku tu nak sign..boleh?

      tqq tolong sharekan entry ni..hehehe

      Delete
    3. Haha buka je plastik tu mana yang mudah huhuu :P

      Delete
  3. Alhamdulillah, saya dah beli online. 1st time beli online ni.... hehe... semoga saudara abil terus sukses dan dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lupa nak tanya, ada autograf tak? haha...

      Delete
    2. Terima kasih Tuan..kalau nak sign tu boleh tapi terpaksa buka la plastik cover buku tu..boleh tuan?

      Delete
  4. tak sabar nak baca.. t kita order ya bro...

    ReplyDelete
  5. :) Subhanallah :) .... ABIL FIKRI AHMAD ... U R AMAZING ... - Miss :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdullilah ... emmm nak request for hand delivery!! dua tiga tahun lagi pun tak pe ..hikhikhik saya tunggu - Miss request

      Delete
  6. Nk oder online bolh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang order online pun buat permulaan masa ni..

      Delete
  7. Alhamdullillah finally published juga buku ni ye :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..yipppiii...yg d nanti telah siap..jom ramai2 order ^_^
    (eja)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaw sabah x dlm list p'hantaran pn abg abil..tlng bg info k. tq :(

      Delete
    2. Sabah Serawak pun boleh order buku kat online tu..klik jea banner di atas belah kanan tu..

      Delete
    3. ok done abg abil :) ada mslh teknikal jak kmarin tu..hehe. tq

      Delete
  9. Salam Abil,
    Saya dah order online satu Warkah. Abil minta tolong autografkan copy saya ye!!
    Nama saya Salmah Yunus

    ReplyDelete
  10. Alhamdullilah...Tahniah Abil atas penerbitan buku nie :)

    ReplyDelete
  11. Alhamdullilah dah beli dah..
    tnggu buku tue smpai jer..
    x sabarnyaa nak baca bersama hubby.. :D :D
    thx abg abil.. ;)

    ReplyDelete
  12. boleh3..nanti akak masukkan buku Abil kat blog akak...nanti yer..

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. Tq mamalove tolong share kan buku ni kat blog mamalove tu..tq tq tq tq..

      Delete
  14. congrats!! Insya Allah nak beli :) :) nanti me promo kat my blog gak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sayang Mama Zfarfan juga coz tolong promote....

      Delete
  15. wahhhhhhh...tahniah!! nanti ai promotkan buku lalink ni ye... ^______^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lovebiu la lalink..bila nak lunch ni sama2?????

      Delete
    2. ..lebiu too. yelah, bilanye? lalink ada kt KL ke?

      Delete
  16. Assalammualaikum warahmatullahi wabarakatuh abang Abil...TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH finaly terbit gak buku yang ditunggu2 ini...aien pun nak dapatkan buku ni gak sekali ngan autograph abang abil.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalamm aien, akan abg sign nanti buku tu yea..tqq aiennn..

      Delete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. Congratulations abg abil.. will buy through abg faiz..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tqq..make sure faiz hantar buku tu yea..

      Delete
  19. assalamualaikum.. tahniah abg abil.. moge memberi manfaat untuk abg abil dan k. gee di sana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalamm Fifi..aminn, moga makbul doa Fifi..aminn

      Delete
  20. wahh...dah siap... nak beli jugak.. kat Sabah ada jual tak bang?? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum lagi, buat masa sekarang beli melalui online dulu..klik jea kat banner di atas belah kanan tu..

      Delete
    2. InsyaAllah akan cuba dapatkan..:)

      Delete
  21. lepas ni saya nak tulis pulak buku Warkah Buat Suami... nasib serupa cuma jalan cerita tak sama...

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyAllah..elok juga gitu, saya sokong.

      Delete
    2. sila lah lawat blog saya...saya dah tulis...warkah buat suami...tapi idea ciput jek...tak sehebat tuan...

      Delete
  22. Alhamdulillah abg abil..dan TAHNIAH tau...nanti kita tolong promo okeh.... :) tapi kita punya kita xmau beli..nak FREE *larikkkkkkk* wakakakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dindaaaaaaa Ivaaaa, kenapa lama tak jumpa di sini..tak update blog..Dah tak syg abg n kak Gee yea!! Nanti ngadu kat kak Gee..!!

      Delete
    2. hehehehe sorry abg abil....rindu uollssss sangat² tapi itulah baru settle urusan adik kenduri kahwin..hehehe...InsyaAllah pasni aktif balik...hadiah kalau aktif balik nak buku ok..hahahaha

      Delete
    3. Untuk dinda zorro sorang ni boleh jeaa...

      Delete
    4. terharu niiiii......lalalalalalala

      Delete
  23. tahniah abg abil..kat kedai buku dah ada lum? nanti nak try tengok lah... tahniah sekali lagi dari saya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lum lagi la CtAyue..permulaan ni belian online dulu yea..

      Delete
  24. tahniah abg abil krn terhasilnya sebuah buku ini...

    sy dh order n buat bayaran...pastikan buku utk saya nanti, abg abil sain tau...x kisah klu kna bukak plastik pembalut pun ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Esok pagi baru nak semak semua order yg telah di buat n nak tandatangan all the books..Tqqq Puan Awin..hehehe dari bujang sampai la berPuan ni kita kenal melalui blog ni kan..

      Delete
    2. tu la, dr bujang smpi dah kawin, lum pernah kita bersua....knl dlm blog je....doakan kami bertiga pulak pasni ye...

      Delete
  25. askum..tahniah en.abil..in sha allah ign m'miliki buku en.abil.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalamm...tqq juga coz sudi membeli buku ni..

      Delete
  26. Replies
    1. Sign kena tambah 100 hengget!! hahahahaha..gurau jea..InsyAllah akan sign nanti yea..

      Delete
  27. kite dah tolong promote kat FB @Azlienda Yusof :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeaa..tq tq tq tq tq...saaayang Lienda..!!

      Delete
  28. Tahniah DIM...Alhamdulillah yae...akhr nye di buku kan jugak...In shaa Allah nanti cik try godek2 kat kedai buku..kalau tak de cik oder online je lah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik puan pau kita ni..jangan lupa letakkan inti kelapa yea..hahahaha

      Delete
    2. ahahhaaaa....yaeee...nanti cik letak inti kelape bebanyak..hahahaha

      Delete
  29. alhamdulillah.... dh siap pon.... ( nak shuffle jap )... hehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dinda nak shuffle!! aduhhhhhhhhhhhhhh Jangan Dindaaaa!!!!!!!!

      Delete
  30. alhamdulillah... dah tolong promote.. semoga buku ni mendapat sambutan...

    ReplyDelete
  31. ok....meh tgk blog akak..buku abil disini

    http://akakdisebalikpintu.blogspot.com/2013/12/aishwarya-dan-ibu-mentua-tak-sebulu.html

    ReplyDelete
  32. Tahniah bro abil..InsyaALLAH saya akan tolong promotekan sekali dekat blog...

    ReplyDelete
  33. tahniah atas novel ini.. Saya nak cadangkan pada penerbit kalau kalau dpt diangkat dijadikan drama bersiri...

    ReplyDelete
  34. Assalamualaikum. .abg abil..saya baru order online..Alhamdulillah. .boleh saya minta abg abil sign di buku saya (salina mohamed ali)..tqvm. .Al-Fatihah. .semoga roh kakak sentiasa dirahmati Allah..Aamiin Ya Rabb

    ReplyDelete
  35. tahniah atas penerbitan buku ni :)

    ReplyDelete
  36. Salam..agak ketinggalan sikit.macam mana nak dapatkan buku ni ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh dapatkan di kedai buku MPH, Popular dan kedai buku 1 Msia.

      Delete

Followers