Monday, 30 December 2013

Sayang lagi tak!!??

Assalamualaikum U guyss..

U guys, so sorry ler lama tak update, sebabnya I dok sibuk sikit a week ago settlekan few things di Trengganu (Keluarga arwah Gee tu)..dan tengah arrange jadual January 2014 (Happy New Year!!) berkaitan Roadshow jualan buku I n Gee ni. InsyAllah bermula dari Utara ke Selatan then ke Pantai Timur. InsyAllah.

By the way jualan online masih berjalan dan berjalan lancar!! U guys pun boleh wsaap I untuk pembelian buku Warkah Buat Isteri I tu yea...Pas ni I akan update lagi, sharing maring! hahahahaha

oooo lupa, satu lagi,, U guys masih sayang tak kat DIM ni lagi!!?? hahahah hehehe hohohoho..

Umang aii!! Han..sem giler DIM ni!! hahahahaha...

36 comments:

  1. Assalamualaikum.. sibuk ye Prof.. hehe.. penuhlah jadual prof ye 2014 ni.. pusing 1 malaya..

    ReplyDelete
  2. Hai..Abil..thanks call akak,biasanya kalau no phone yg akak x kenal akak x angkat,x tahu nape hari ni boleh baik hati lak angkat..huhuhu...

    ok Abil..ni alamt akak...hihi...
    Hayati binti Harun
    1137 Jalan Sibu,Taman Pantai
    Kampong Sri Pantai
    86800 Mersing
    Johor..

    pppsstt...nak bg adiah ke Abil??...like..like..like

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok Kak, tunggu ada something sampai depan rumah nanti..InsyAllah.

      Delete
  3. PITAMMMM~~~~~~ hihihi.... gurau je...bro masih kacak lagi...tu diaaaaa beratuq awek2 nak isi borang~~

    Bro...nak beli buku direct dari bro pun boleh ke? sebab kat online tu mcm susah lah.... :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. No prob bro, bolehh..Wsaap saya 016 2634258

      Delete
  4. bz tu...aisehhh lom sempat beli buku tu...nak beli tp dok tangguh2

    ReplyDelete
  5. nak beli buku tu..tak boleh beli direct dgn abil ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mama wsaap saya jea, nanti saya tunjukkan cara ringkas sikit order buku..016 2634258.

      Delete
  6. hahhaa..masih hensem, ramai lagi org masih syg abg DIM...
    alah..nak beli lah buku lepas ni..sy beli on9 je..(ada dpt signature tak? :)

    ReplyDelete
  7. alamak... terkejut akak... hahaha

    ReplyDelete
  8. amboih terbeliak....ada tebuan kacau ker??

    ReplyDelete
  9. Ooo...kalau nak minta signature kene wassap dulu la niiiii ahaha XD Bila sampai Sabah ni Dim? huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabah belum ada jadual lagi ler Tracey..

      Delete
    2. Update tempat ler dkat smnjung tu..kalau dapat boleh singgah ahaha

      Delete
  10. Abg abil...nisa dh dpt dh buku Warkah Buat Isteri...siap ada sign abg lg...anyway ceritanya sgt2 menyentuh ht...jarang nisa baca novel menangis..tp warkah buat isteri mmg btl2 bt nisa rasa sgt2 tersentuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab kisah dlm buku tu kisah benar..sebab tu la nisa betul2 nanges kan..

      Delete
  11. uiiittttt... kanda... ape ke hey nye tu... kemain lagi mte terbeliak beno... haaa... ni mesti ternmpk gadis yg mnyerupai rupa arwah kak gee kan?? keh keh keh... syg kanda kalo kanda slu buat sharing2.... kalo xde xnk syg....

    ReplyDelete
    Replies
    1. incek kanda... mane no akun nye... nk bank in... huhuhuhuh

      Delete
    2. ok ok nanti kanda buat sharing2 lagi yea...dan kanda wsaap kan no ac tu kat dinda yea..

      Delete
  12. Abg abil tulih mende dalang tu?

    ReplyDelete
  13. Awat mato bulat sangat tu. Terkojut gapo...

    Apa apa pun abg abil sentiasa encem. Duda idaman malaya lah katakan. Harus jaga penampilan.

    ReplyDelete
  14. Umang aii! Nampak pe sampai tbeliak bijik mata tu abg abil? Tk kan nampak awek seksi jd gitu. Bleh jd pelakon ganti Maya Karin ni... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yea betul..awek sexy giler tengah lalu depan saya..!!

      Delete
  15. mak ai...napa buat muka cam tu tu...

    ReplyDelete

Followers