Friday, 13 December 2013

Botak tapi Hen..semm...

Assalammualaikum U guys...
Dearr, Assalammualaika Ya kesayangan saya..Fauziah bt Siti Esah..

Dah naik lenguh tangan dok 'otograf' buku dah ni..Tuu..kepala dah nak jadi padang jarak padang terkukur!!! NAMUN gitu...DIM tetap HEN...SEMM...hahaha hehehe hohoho..

Buku Buku Lelong lelong!!

36 comments:

  1. Jgn arr lelong abg abil..mahal kisah abg abil 2... da received buku dr abg faiz... feel abg abil show dlm tulisan.. menanges dibuatnya..

    ReplyDelete
  2. Sekarang botak pun style juga..biar botak rambut jangan botak ilmu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..Ilmu pun rasanya agak botak gak ni..

      Delete
  3. ramai yg sudi jadi calon2 tu hehehe

    ReplyDelete
  4. amboiiiiiiiii.......botak..botak pon tapi ramai tu yang nak..DIM lelong borang kosong jer lah untuk calon ehemmmmehemmmmmm kompom cepat habis... :P

    ReplyDelete
  5. assalam sheikh...
    botak-botak pun belah tengah...ikut sunnah...caya la sheikh...:)

    ReplyDelete
  6. Wow! Seriously! Ada autograph! Huhuhu...Orait ini akan menambahkan lagi rasa sayang kepada DIM ahaha XD (kepada peminat abg DIM sila jangan marah..) huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia org semua tak marah, tapi syg kat tracey

      Delete
  7. sy dh beli on9 br kejap td

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy di karangan, kedah.......agak2 brapa hari utk sy terima buku tu?

      Delete
    2. Hari ada org kedah yg dah dapat buku tu..should sampai today atau esok..InsyAllah.

      Delete
  8. n3 gurau ... abg botak kalau blackout boleh jadi emergency light hikhikhik .. anyway bukan henn semmm... Charming...(koyak baju) - Miss gurau

    ReplyDelete
  9. ahahha..memang hensem pun..botak2 pun ramai peminat bah DIM..hihi

    ReplyDelete
  10. semoga dengan entri kali ni, dapat membantu sedikit sebanyak untuk mempromosikan buku tu.. Nanti nak beli gak la... jgn lupa sign erk.. hehehe

    http://www.papablogger.my/2013/12/abil-fikri-ahmad-seorang-suami-yang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. weyy....papa..nanti nak beli bagitau ekss...nak beli jugak.. mana boleh ko sorang nak jadi "Bro Abil"....tapi versi mega la... erkkk... larikk..

      Eh...terberborak lak... hihihihi..

      Salam bro...ni first time komen sini selepas menjadi stalker reader sejak mula-mula lagi kisah kakak dibelogkan...

      U guys (nak tiru jugak) really inspiring me...as a human, as a husband to be (InshaAllah..... :) ) and a strong FAITH as HIS servant.

      InshaAllah...ilmu perkongsian hidup yang jujur melalui buku ini akan meletops......atas dasar kesetiaan dan keikhlasan bro mencurahkan kasih dan sayang kepada kakak... :)

      p/s : Papa Meng.... jom promot kat geng #kelabbloggerbenashaari beli sorg 1... ahahaha!

      Wassalam.

      Delete
    2. Baru saja terjah ke sana bro papa blogger..terima kasih yea..

      Delete
    3. Juga pada bro "najeeb"..terima kasih..Tq to both of u bro..

      Delete
  11. eheh..lenguh xpe bang..tanda laku tu...moga terus success...

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. botak pun sweet la jga..huhu..

    ReplyDelete
  14. encik abil.klo org sabah nak bli mcm mna..xde pun shipping address utk sabah:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adaa..klik jea banner tu, ada info nya..

      Delete

Followers