Thursday, 15 August 2013

Penganti Gee!!??..emmm

Assalamualaikum U guys n Selamat Hari Raya again...maaf zahir n batin..


Alhamdulillah, Raya tahun ni I sambut dengan meriah bersama my family semua..I masih beraya di Seremban dan masih belum sempat nak beraya ke rumah U guys ( mana yg menjemput laa )..Dok rumah melayan tetamu yg masih bertandang tak putus putus..Tqq sudi datang beraya pada semua yg hadir..

Rumah Mak mertua I di Trengganu pun belum sempat ke sana, InsyAllah minggu depan kut akan ke Trengganu, InsyAllah....Yea laa..arwah dah takde ni,, ni la raya pertama tanpa Gee, tanpa Isteri..walaupun raya ni I rasa happy n meriah, terasa juga di tepi hati ni, terasa sunyi sikit, terasa ada kekurangan...Ada arwah Gee ni dulu atleast raya boleh la I rasa "pelukan raya" dia biar pun Gee sakit sebegitu dulu..I boleh lepaskan rasa "Cinta Raya" dengan HUG arwah dulu..tetapi tahun ni, I simpan jea dulu semua itu, sehingga suatu Raya yg akan menyatukan kita nanti..InsyAllah..

Ramai yang bertanyakan I.."cmana abil, raya tahun ni, ok ke?".."Harap abil tabah melalui raya ni tanpa Gee lagi yea.." Hope u rasa meriah raya tahun ni abilll.."....dan dialog ni..." Harap harap Raya tahun depan ada la Teman Penganti Gee kann.."..Itu la antaranya perbualan raya I ni..emmmm...Dont worry about me, Raya I tahun ni memang ok n meriah..pasal penganti Gee pulak, nanti la dulu, tahun depan la I cari. Biar I selesaikan dulu jadual kerja yg telah I buat ni..InsyAllah, InsyAllah tahun depan I akan I fikirkan, insyAllah tahun depan I tengok tengok kan, mana la tau ada yg cm Gee I tu..kan kan... Bukan setakat U guys jea yg bertanya atau mencadangkan penganti Gee ni, malahan dari family I pun sama..Mak Mertua I kat trengganu pun suruh I cari penganti...Nampaknya makin kerap pertanyaan gini sejak kebelakangan ni..I faham, U guys semua prihatin..hanya I ni belum nak fikirkan dulu..TETAPI sekiranya ada yg sebijik cm Gee,, jangan kata esok,,Petang ni gak I kawen!!! hahahaha hehehehe hohohoho....

Raya dulu dulu bersama arwah my Dear,,penattt ikut Gee beraya..semua rumah n tempat dia nak g Raya,, dari bumi sampai planet pluto dia nak g raya!!!..makan makan n makan...!! As long Gee ada sebelah, penat pun penat la..boleh Hug Hug!!..( emmm lawa giler arwah wife I ni kann...)..



Biar la selesaikan jadual kerja yg dah I set..Kerja yg penting sekarang ni ialah menyiapkan Buku Warkah Buat Isteri..InsyAllah pertengahan Sept ni. Warkah tanda kasih seorg Suami buat Isteri yang bernama Fauziah bt Muhamad..Biar I rasa puas sepuas puasnya melepaskan perasaan kasih sayang I buat Gee melalui membukukan blog ni...Biar I rasa puas dan layak apabila I menyebut.."Abil Fikri ini la SUAMI awak Dear.."..........Bukan macam suami yg pukul isteri dia dalam lift tuuu!!! Tu BODOH namanya!!(tak guna akal, bodoh la namanya!!,maafkan saya kalau bahasa ni kasar bunyinya) .. Mungkin..mungkin si isteri tu membebel, mungkin si isteri tu macam tak hormat kita TAPI tak boleh la suami membelasah isteri tu cm tu sekali!!..Zalim!! Langsung tak ingat bahawa dia tu Isteri..! Perempuan jantinanya! Hadiah ALLAH buat suami!! cm tu ke layan isteri...!!???...Whatever salah isteri buat suami (lain la dia hina ALLAH n NABI s.a.w.) suami JANGAN, JANGAN, JANGAN..pukul isteri..tak boleh!! ...TAK BOLEH!!!!!!!!!!...Nanti dah masuk lokap, lu pikir la sendiri, fikir la betul ke tindakkan gitu..aaa dalam penjara tu ramai gengster, tunjuk lah kuat lu kat dia org nanti...!! Aduhhhhh cmana la kau boleh pukul gitu, tak masuk akal memikirkannya...Satu Malaysia marah kau tau!! Yang sang isteri isteri yg lain, ambil ikhtibar! perbaiki apa yg kurang terhadap suami..faham! Yang si suami suami di luar sana, jadi la contoh yg baik, terutama di depan anak anak..Suami jaga Isteri elok2..Isteri layan suami tu baik baik cm KING!!..(aa,aa, ada yg nak sebut king kong la tu!!,,Hepp! babab kang!! ) 

Tahun ni raya, g beraya  ngan family jea...Gee dok tunggu I kat sana..InsyAllah..

Berbalik citer I n arwah ni....dan jodoh tahun depan!! hahahaha kalau ada laaa....Seperti I katakan tadi, let me finish my work dulu then akan I fikirkan dan OF COURSE I akan minta pendapat U guys nanti tau..Dah I katakan, U guys are part of me, so u guys pun kena la berikan pandangan pada I nanti yea..We see how tahun depan..InsyAllah..

Raya raya ni, malas nak taip panjang panjang..sampai sini dulu..lain kali I update sharing maring lagi yea..so U guys Selamat beraya lagi...n jangan lupa PELUK, HUG pasangan kita tu tiap hari!!! Buat jangan tak buat!!....Yang belum ada nak hug tu..meh sini,,hug DIM ni!!! hahahahahaha hehehehehe hohohohohoho...




120 comments:

  1. Bila Abang Abil dah kata tahun depan baru nak fikir, maknanya warning untuk semua bahawa jangan tanya lagi soklan2 tu sampai ujung tahun nie..Heheheheh. Bijak..bijak!

    Saya memang benci lelaki yang pukul isteri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suka gak bila dia org tanya gitu sebenarnya..soalan cepu mas!!..Tunggu jea la jawapannya nanti..

      Delete
  2. Andaikata adik kakcik ini bertemu jodoh, jangan lupa jemput kakcik dah le...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakcik, nanti saya datang raya rumah kakcik yea...

      Delete
  3. aah..iman xd spe nk hug ag cume peneman bantal pelok je la..by d way abg bil best!

    ReplyDelete
  4. kalau ade jodoh jgn lupe jemput kami

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau takde pun, jemput u guys gak..jemput makan kueh raya..

      Delete
  5. kalau dah jodoh,ehemmmehemmmm.......moga bertemu dgn insan yg dpat bahagiakn dn sayangi DIM seadanya,Enjoy.....hakhakhak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. adaaaa....mesti ada punyer,tp kena le sabor sb nk cari yg sama tetap tak serupa,betoi tak????betoi hakhakhak

      Delete
    2. Bukan tak sabar makUsu,,saya yg tak mencari...malas ler

      Delete
    3. makUsu rasa ramai yg tunggu tu....sabor tu maknanya bukan mencari,In Sha Allah....Allah pasti akan temukn jodoh yg baik buat Abil.Mudah2 an biar lah seiras,kita kn ada 7 kembar...hehehe

      Delete
  6. Slow n steady wins d race...insyallah gee pun baru ja 4+ bulan....slowly insyallah ada lah tu.
    Tak akan Dia biarkan org sebaik abil dok sorang lama2 kan :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la tu..slow slow ler..sampai masa sesuai abil cari ler..

      Delete
  7. Replies
    1. Gunung di kejar tak kemana..gitu? hahahaha

      Delete
  8. cinta,kasih&sayang adalah satu anugerah ALLAH yg tiada ternilai , tiada siapa dapat menafikannya,menidakkannya.hadir tanpa dipaksa,tanpa diminta...dan menjadi pelengkap sebuah kehidupan.walau tiada cinta dsisi tapi tetap indah bersemadi dhati&mewarnai kehidupan yg penuh kenangan cinta yg abadi

    ReplyDelete
    Replies
    1. emmmm..cmana nak jawab komen ni.emmm jap yea fikir dulu..

      Delete
  9. Selamat hari raya aidilfitri yea...semoga diberkatiNYA dan dimurahkan rezeki..aminn..happy2 selalu...

    ReplyDelete
  10. salam bro
    Pekabar? Maaf zahir batin dari ta.
    Maaf ta bz sikit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalamm bro..Selamat hari raya n maaf zahir batin juga dari saya ni..

      Delete
  11. wahhh wahhh wahhh kanda.... segak bergaya die.... I/ALLAH... dinda n we all sume doakan yg terbaik utk kanda..... sush nak dpt 100% MCM ARWAH KAK GEE.... dpt 80% pn dh kire untung... mcm ayh dinda... dpt wife baru ni ade 80% ciri2 mcm arwah mak dinda... muke... perangai.... ade sikit... trus kami agree..... yg penting kan knda... cri pasangan biar yg jujur ikhlas... boleh bertolak ansur... dan taste kanda mesti yg classic look kan kanda... hehehehe... yg suke beli kasut... haaaaaa/.... ayokkk....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Classic look tu yg payah dapat..Dinda takde ke kenalan yg gitu? Dinda carikan satu la..

      Delete
  12. as salam abg abil, ya ampun byk hint sungguh dlm entry ni. ngee. anyway whatever it is, nanie doakan semua bjalan lancar :)

    ReplyDelete
  13. In Shaa Allah..semoga DM jumpa jodoh yang baik satu hari nnt :)

    ReplyDelete
  14. perghhh..malas taip panjang konon..naik juling baca sampai habis ne taww!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo g Parameswara!!!..Esok jadi tak datang beraya.?

      Delete
  15. Sesungguhnya kasih dan sayang itu anugerah Allah. Tak salah mencari pengganti utk menyambung kasih sayang sesama umat. Yg pergi kita terus doakan dan yg masih bernyawa perlu teruskan berkasih dan sayang... kakak doakan yg terbaik.

    ReplyDelete
  16. Salam En Abil,
    Raya meriah naa...p la beraya kat Terengganu,nasi dagang sedap oo. Saya balik kg dua hari ja..tu pun tahan nafsu...hehe sebab kita ada 'hutang' na..cabaran tetap cabaran dan saya masih dalam tempoh menerima cabaran tu. Tapi sempat juga la belasah nasi dagang tiga pinggan sebelum balik KL, mana buleh escape itu menu kesayangan saya tu. Anyway cabaran En Abil itu sangat memberangsangan, sat g tekejut kalau En Abil tau berapa kg saya dah reduce...hehe angkat bakul sendiri ni.

    Ok, tempat jatuh lagi dikenang itu kan pula isteri kesayanga En Abil, Gee yang manis sentiasa..kami kami yang dok baca blog pun terkenang-kenang senyum manis dia tu walaupun tak pernah jumpa. Apa-apa pun En Abil, life goes on, saya doakan En Abil beroleh kejayaan dunia akhirat. Bila buku dah ada kat market bitau ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh bunyi cm berat badan byk turun dah tu..!!Boleh jadi model NSTP...Whatever it is...BERSENAM!!

      Delete
  17. InsyaAllah.. moga Allah pertemukan jodoh abang dengan insan yang ikhlas menerima abang dan mampu memberikan kasih sayangnya untuk abang selama nafas diizin Allah... hingga ke Jannah.. aameen..

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum en abil!!!!!

    lama gila tak baca blog ni. selamat haghi ghaye maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  19. In shaa allah...smoga abg abil bertemu dgn jodoh yg sesuai.

    Salam aidilfitri.

    ReplyDelete
  20. Untunglahhhhhhh ^_____^

    Ai doakan semoga lalink yg ai cayunk ni mendapat jodoh yg terbaek. (org yg baik mmg akan dpt jodoh yg baik) Lps ni mau ramai yg ada iras2 arwah gee beratur isi borang. heh heh...

    -ai pun jadi emo melampau dgn jantan yg pukul bini dlm lif tu. DAYUS!!!! BODOH!!! (sebab kannnn..sebabbbbbb...errrrmmmmm...errrrrr...huhuhu...........) :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau rasa rasa ada iras2 Gee tu boleh la mula anta borang!! hehehehe..cepat cepat sebelum I sendiri yg pilih!!.. kan lalinkk..

      Delete
  21. terima aksih kerana menghargai isteri anda awalupun dia tiada lagi di sisi..terharu sangat2 dengan kasih seorang suami seperti abil...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isteri kita kan, mesti ler kita hargainya..

      Delete
  22. Selamat hari raya......
    Sememangnya jika kasih terlalu menebal kita akan sukar utk menggantikannya.Apa pun, takdir Allah mengatasi tadbir manusia....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Of course ALLAH lebih mengetahui yg lebih baik buat kita..

      Delete
  23. bahagianya arwah isteri awak...apapun semua tu kerja Allah..mana tau akan ada pendamping utk awak

    ReplyDelete
  24. slmt ari raya. ...x sbr nak negok DIM bedua..jgn lupa jemput blogger...x ada yg hantar borang lgi ke..wakaka...ramai ramai pminat x ada yg bekenan?? kami semua sabar tunggu jemputan..happy happy slalu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anta borang!! emm tak kira dah ada berapa ni..tahun depan jea la saya fikir fikir kan..Kalau ada nanti akan saya update di sini yea..

      Delete
  25. selamat hari raya abg abil..dh lme x follow blog ni..trharu dgn kesetiaan abg kt arwh..moga mndpt gnjran yg stimpal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesetiaan tu kerana Allah yg suruh dan kerana Gee adalah isteri saya..

      Delete
  26. smg kak gee tenang di sana... slmt hr ry abg abil.. mertua abg abil tgl d trg area mane? lady area mrg.. kalu dekat2 lh kite jumpe time abg abil dtg sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. MIL saya di kg Labohan, kerteh, berdekatan ngan Petronas tu..

      Delete
  27. Selamat hari raya..terharu tgk Ceritaku di TV3 tadi..hrp abil tabah..sy telah melaluinya selama 10 tahun raya sendirian setelah pemergian arwah suami..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya redha, insyAllah masih tabah menerimanya..

      Delete
  28. semoga bersatu semula dengan isteri tersayang di syurga nanti.insyaAllah.

    ReplyDelete
  29. salam bro abil
    Stroke kali ke2 menyebabkan bonda ta tak boleh bertutur.dulu ok ..3 pakej penyakit memang dah ada.kini makan hanya susu shj melalui tiub di hidung..kerana dah tak bermaya ,semalam bawa ke hosp..ada cdgn bro..?maaf bertanya di sini. TiRANA ADUKA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dari mengunakan restube di hidung bonda, rasa saya baik gunakan tube di perut, lebih mudah n senang beri makanan lain selain susu juga..anything, tanya doctor dulu yea..

      Delete
  30. Salam Eidul Fitr,

    Membaca entri Abil buat IM rasa bersyukur kerana masih dapat beraya dengan ibu_suri walaupun dia dalam keadaan yang sebegini. Penat letih menjaga masih berbaloi kerana ada ada kawan berbicara walaupun mungkin tak seperti isteri-isteri orang lain.

    Mungkin bagi IM kalau ditakdirkan ibu_suri sudah tiada, IM akan tumpukan kepada kerja-kerja amal dan memperbaiki amalan kepada Allah.

    Cukuplah anak-anak IM sebagai penggani dan menjaga IM...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam syawal IM, moga yg terbaik buat IM n keluarga..aminn.

      Delete
  31. akum abg abil, semoga ditemukan dgn pasangan yg ikhlas sayangkan abg. baik hati dan spoting cam abg juga..setabah abg dan boleh bagi kegembiraan..kalau nak tempah kad kawin boleh saya buatkan...promo promo..:) jgn marah terhari tengok tv3 semalam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tempah kad kawen!! hahahha..tahun depan kita bincang yea..

      Delete
  32. Ada satu citer kisah cinta yang memang sampai ke akhir hayat si isteri...sebuah kisah benar berdasarkan kisah bekas Presiden Indonesia...BJ Habibie dan al-marhum isterinya..Ainun...http://www.youtube.com/watch?v=WLASZxBWVX0

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry laa....hyperlink not functioning...kena copy paste URL kat web browser yer....

      Delete
    2. Malahan ada banyak lagi kisah cinta gini kan..

      Delete
  33. Salam n Selamat Hari Raya n Maaf Zahir Batin. Ala tak dpt tgk lg..ada sedara kawin kt Lukut dan kat Senawang la.. :( ada ulangan tak? ;)

    ReplyDelete
  34. Assalammualikum...en.abil,

    Hari Sabtu tv3 ... ada tengok en.Abil dalam rancangan ceritaku...
    mselim3 cakap ngan wife kenal x en.abil dia kata kenal... rakan blog abg kan ...

    mselim3

    pls: kawan blogger ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rakan yg belum bersua muka..InsyAllah satu hari kita berjumpa ..

      Delete
  35. Salam.Adakala org nmpk kita kuat pd kata2.nmpk sprti jiwa kita kental.hakikat, hanya yg Esa shj yg tahu..Alangkah bertuah seandainya kita menjadi org2 yg terpilih....salam "welcome to the club"...cheq tompang lalu yerrrr.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebenarnya kita semua pun tahu akan kemampuan kita coz Allah dah tunjukkan caraNYA dan pengetahuanNYA pada kita semua..mau atau tidak sahaja kita memahaminya..

      Delete
    2. tenks en.abil..

      Delete
  36. as-salam abil..thanks bayak share kata2 penguat dan perangsang...semoga jiwa2 kita semua kuat dan tidak mati dalam meneruskan kehidupan dan perjuangan islam...akhir kata...jika ada jodoh tu kami tumpang seronok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selagi saya boleh share, InsyAllah saya teruskan..

      Delete
  37. assalamualaikum.. selamat hari raya.. maaf zahir dan batin abg abil.. tersentyum saye bace entry abg abil ni.. hahaha.. merembes hormon gembire tu.. moge abg abil gembir selalu!~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suka saya bila fifi selalu bertandang ke sini..Selamat Hari Rayaaa...

      Delete
    2. fifi suke singgah sini sebab blog ni bestttt.. hihi..

      Delete
    3. Salam. Ni nak tumpg jap. Nk promote satu lg blog yg inspiring cm blog Abil ni. Kwn2, terutama yg da jd single mom, amat2 bagus follow blog kakak ni. Dia pun da glem mcm DIM. Blog ctkartiwi.blogspot.com

      Delete
  38. sebak baca dalam gembira. alfatihah utk arwah gee yer

    ReplyDelete
  39. den doakan yang terbaik buat bro ye..

    masih sempat lagi tak nak wish ni?? selamat hari raya aidilfitri bro.. sama lah. kalau ada salah dan silap haraplah dimaafkan ye.. zero-zero

    ReplyDelete
  40. Selamat Hari Raya,abg abil..
    Semoga Allah permudahkan dan perkenankan doa abg abil..amin ya rabal alamin..

    ReplyDelete
  41. siapa pun and apa pun result DIM always doakan yang terbaik..untuk arwah kak gee juga..

    ReplyDelete
  42. assalamualaikum..

    1st takziah dan al-fatihah atas pemergian arwah...selamat hari raya aidilfitri. maaf zahir dan batin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalamm..Selamat Hari Raya n maaf zahir batin juga..

      Delete
  43. Selamat Hari Raya Abg Abil..Semoga raya tahun nie semeriah seperti bersama arwah dulu yer.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sambutan Syawal mesti la kita sambut meriah kan...

      Delete
  44. As Salam En. Abil

    1st: Al-Fatihah utk Arwah Kak Jee

    2nd : sya bangga dengan suami yg mampu jg isteri dengan baik sehingga ke akhir hayat. Sy hormat sgt2 lelaki cam ni. Alhamdulillah, saya dikurniakan suami yg teramat baik... Semua kebajikan di tatang...

    3rd: Sy terpanggil utk seditkit pandangan dri ilmu yg cetek ini. En.Abil ada menunjukkan gambar2 Arwah Kak Jee. Tp ada diantara gambarnya mendedahkan aurat beliau. Harap sesangat En. Abih dapat me 'remove' kan. Dikhuatiri 'saham' yg diperolehi disana... ini sy ada terbaca pesanan 'Alim -Ulama' pasal gambar2 yg di 'post' di FB

    Selamat Hari Raya
    Maaf Zahir & Batin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua pic arwah sebegitu telah saya remove kan..hanya kini saya dapati ada pihak yg sharekan kisah saya tanpa kebenaran dari saya..saya kini juga sedang berusaha untuk menghubungi pihak2 terbabit...Saya mohon juga awak ni hubungi saya terus sebelum mendedahkan komen yg sebegini..Tanya dulu.

      Delete
  45. salam abg abil...selamat hari raya maaf zahir batin....al-fatihah utk kak gee...smoga Allah mempermudahkan urusan abg abil sekeluarga...amin...^_^

    ReplyDelete
  46. Salam Dari Brunei. Dulu penah baca blog Abil. Tadi i bukak facebook ada yg share blog Abil. I masuk la balik blog ni. Baru tau isteri Abil dah meninggal. Al Fatihah. Selamat Hari raya. Good luck dengan buku nye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalamm..terima kasih masih sudi ke blog ini..Saya pu baru dapat tahu ada pihak yg share cerita saya, malangnya empunya fb tersebut tidak minta keizinan saya sebelum share..

      Boleh share tetapi beliau kena la jaga kehormatan isteri saya walaupun niatnya baik..Anyway tqq again Liese n selamat hari raya...

      Delete
    2. hari ni i bukak fb ada lagi la pasal Abil. Siap buat profile photo lagi. Tu yang I masuk lagi blog u now. Abil check page "konvensyen Al Fatihah"

      Tapi xpela Abil, mereka lupa kot nak mintak izin Abil. Lagipun syukur dicucuri rahmat roh arwah Fauziah dapat doa yang banyak dari sedara islam kita kat fb tu kan.

      Delete
  47. Selamat Hari Raya Abil

    Insyaallah pasti Allah akan temukan anda ngan insan sebaik n secantik Arwah kak Gee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hariraya Moon...tunggu Talib kawen dulu!! hahahaha

      Delete
  48. Selamat hari Raya DIM....maaf zahir batin
    Arwah gee ni mmg lawa...mcm muka anak mami...agaknya makan kopok leko banyak kot tulah jadi lawa heehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada gak org kata muka kita ni nampak seiras!! cmana tu..

      Delete
  49. selamat hari raya Aidilfitri buat abg Abil dan keluarga.
    Moga ceria sokmo.. ;)

    ReplyDelete
  50. Assalamualaikum abg abil...lame sy x menyinggah blog abg abil ape pun sy nk ucap slmt hari raya aidilfitri.... 1 lagi elok laa abg abil kahwin lg...kahwin ni kan bnyk dpt pahala....dan paling senang dpt pahala...betul x?? pandang pun dah dapat pahala...hehehe....

    ReplyDelete
  51. Nk tanye nie...

    ReplyDelete
  52. epy ja tgk enn abil ngn arwah...inshaallah mana tau dpt yg sbjik mcm arwah kn.hehe..msti arwah pn bhgia kat sna..sama2 kita doakan yg terbaik ;-)

    ReplyDelete
  53. Alhamdulillah pasti arwah bahagia sgt2 kerana memiliki suami yg amat2 mencintainya....walaupun sekejap tp sy rasa arwah pasti bersyukur punya suami mc en.abil...buat en.abil berdoalah semoga berkat kasih dan cinta itu en.abil akan bertemu arwah di akhirat nnt...In Sha Allah arwah akan menjadi bidadari en.abil di cna....Amin...buat arwah Al-Fatihah yg dpt sy kirimkan....semoga cinta dan kasih kalian tetap mekar walau terpisah oleh takdir...Amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tqq coz sentiasa mendoakan kami berdua..tqqq

      Delete
  54. salam....moga2 allah tempatkan wife saudara abil dikalangan org beriman...dan kasih sayang antara saudara abil dan arwah isteri sentiasa menjadi kenangan dan memori yg terindah....wasalam

    ReplyDelete

Followers