Monday, 28 January 2013

28 Jan 1969...still Han..semm..!

Assalamualaikum Dear syg,,
Assalamualaikum U gysss....

Saya, Abil Fikri Ahmad ingin mengucapkan jutaan terima kasih pada U guys atas ucapan Selamat Hari Lahir saya ( 28.01. 1969 ) dan juga doa doa U guys hulurkan buat saya n Isteri saya. Terima kasih, terima kasih dan terima kasih....

Pada Isteri saya, Fauziah Muhamad ( Gee )...Walaupun awak tidak dapat berkata kata namum saya tahu jauh di sudut hati awak tu, awak juga sentiasa mendoakan saya dan awak juga mengucapkan Selamat harijadi saya...Thank you Dear. n I know U always love me Dear..I always know.....

Love you Dear and U guys..Me n Gee love you too....tq  tq  tqqqq....

99 comments:

  1. SANAH HELWAH EN.ABIL FIKRI BIN AHMAD a.k.a daddy...mommy gee,cpt2 sembuh..nnti dtg mlawat Cairo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shukran, shukran...lama dah rasanya tak ke sana..InsyAllah akan ke sana semula..InsyAllah.

      Delete
  2. Happy Birthday abg abil ;)..semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezki dan terus diberikakn kekuatan untuk ujian dari Nya.. Amin..

    ReplyDelete
  3. happy birthday abg abil...moga panjang umur, sentiasa diberikan kesihatan yg baik, dimurahkan rezeki dan terus tabah...moga kak gee akan cepat sembuh.

    ceria2 selalu.

    ReplyDelete
  4. suatu masa dulu,,bonda tercinta bertarung nyawa melahirkan cahayamatanya dan hari ini,,saat ini,,ketika ini mampu melihat alam trbentang luas..alhamdulillah..abg abil jgn lupa ucap terima kasih pada mak abg abil tau..itu yang penting..semoga menjadi khalifah Allah semakin baik dari masa ke semasa dan sentiasa berada di samping kak gee bukan sahaja sebagai suami tetapi obor pembakar semangat yang sentiasa menyalakan api keredhaan dan kesabaran ye..semoga kak gee kembali sihat seperti sediakala..amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah say thank you kat my mom..ni dok ketuk my mom suruh belanja dinner.!! hehehehe

      Delete
  5. Salam En Abil n Kak Gee...

    Selamat Hari Lahir buat En Abil..semoga sentiasa dipanjangkan umur dan di murahkan rezeki...moga sentiasa berada dalam keadaan sihat hendaknya dan berbahagia di samping kak Gee...amin.....

    *lama x update blog, sebab ada beberapa perubahan dalam hidup ni...insyaAllah by next week akan kembali berblog seperti dulu...



    ReplyDelete
    Replies
    1. Tqq Aida..hope perubahan yang baik buat Aida tahun ni..

      Delete
  6. selamat hari lahir abg abil...semoga dipjgkan umur dan dimurahkan rezeki...hope kak gee akan sembuh seperti sediakala...semoga kasih sayang dan cinta kalian kekal sampai ke syurga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tqq pengantin...abg dah terima kad jemputan Awin..tqqq

      Delete
    2. welcome,...maaf kad takde wangi2 ;)

      Delete
    3. Asalkan pengantin wangi!! hahaha.. ooo, jgn terkentut masa sanding nanti tau!!

      Delete
  7. ehh..28hb ekk..ingatkan 24hb..ter advance lebey lakk..
    happy birthdayyyy to uuuuuuuuuu!!!

    ReplyDelete
  8. sungguhlah tak perasan hari ni dah 28 Januari... oh! cepatnya masa berlalu,

    Selamat hari lahir semoga dimurahkan rezeki di dikurniakan keberkatan di sepanjang kehidupan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laju sungguh umur ni berlalu gak..tqq

      Delete
  9. selamat hari lahir abg abil...semoga istiqamah dlm perjuanganmu itu dan istiqamah dlm kesabaran...

    semoga lulus dlm ujian Allah ini dan segala ujian drNya...amin

    ReplyDelete
  10. Selamat hari lahir abg Abil..
    Kita berkongsi tarikh lahir cuma tahun je x sama.. kihkihkih..

    Apa-apapun moga abg Abil kuat dan sihat dlm menjalani kehidupan seharian.. moga kak Gee jugak begitu..

    ReplyDelete
  11. Hepi besday abg abil.semoga panjang umur,murah rezki dan tabah mengharungi liku2 idup bersama kak gee.besday sy esoklah plak.hihihi....

    ReplyDelete
  12. Happy birthday abang abil..buatla birthday party , boleh melawat kak gee nanti hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabtu ni nak buat bbq..datang laa...

      Delete
    2. Oo jemput faizah sorang je ye! Gee tgk si abil ni pilih kwn ye! Mementang aku bukan teman tp mesra dia!! Majuk la. Uwaa..uwahahaha..nangis.. :'(

      Delete
    3. Faizah nak bagi hadiah rumah banglo sebiji, tu yg jemput dia tu..!!

      Delete
  13. Salam tuan,

    Selamat Hari lahir, semoga sentiasa dilimpah rahmat diberi kesihatan yang baik untuk terus menguruskan kak gee sehingga sembuh. Doa saya sentiasa menyusul buat kalian berdua. Insyaallah n amen. ;)

    ReplyDelete
  14. Happy bday abg abil! Semoga pjg umur dan dimurahkan rezeki juga diberikan kekuatan menghadapi dugaan yg diberi..juga xlupa semoga encem slalu..amin

    ReplyDelete
  15. Happy bday abg abil! Semoga pjg umur dan dimurahkan rezeki juga diberikan kekuatan menghadapi dugaan yg diberi..juga xlupa semoga encem slalu..amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tqq NadNish..ni masih encem la ni..hahahaha..

      Delete
    2. Encem forever ye abg abil..hihihi

      Delete
  16. selamat hari lahir encik hensem :)

    ReplyDelete
  17. Selamat hari lahir, abg hensem... Semoga pnjg umur dan murah rezeki. Dan sy doakan kak ge cepat sembuh n both of u dpt hdup bahagia slamanya... :-)

    ReplyDelete
  18. selamat hari lahir ke 44...dh tua..hehehe..mogA Allah berkati umur bro kita nih...berjaya didunia dan akhirat..peroleh syafaat nabi muhammad s.a.w.ameen.. makin tabah bro!!

    ReplyDelete
  19. Selamat hari lahir abil..moga diberkati Ilahi sepanjang hayat dan diberi ketabahan yg tebal sepanjang masa....ameeenn
    *doa i utk gee kembali sihat...ameenn

    ReplyDelete
  20. selamat ulang tahun lahir, belated a day... semoga sentiasa diberkati dan dirahmati oleh Allah, dan semoga sentiasa kuat n sabar menghadapi dugaan hidup ya tuan...

    ReplyDelete
  21. Abg Abil, Selamat hari lahir. Semoga panjang umur,murah rezeki, sihat sentiasa dan semoga diberkati Allah selalu dan semoga abg abil dan kak gee sentiasa tabah menghadapi hari2 yg mendatang. Amin..

    ReplyDelete
  22. Happy Belated Birthday Encik Abil...sama rupanya birthday dengan anak saya ...nanti boleh celebrate sama2. Semoga sihat sentiasa dan semoga tabah menjaga cinta hati Encik Abil tu.

    ReplyDelete
  23. asalamualaikum

    selamat hari lahir en abil..mudahan dipjgkan umur,murah rezki dan diberi kekuatan untuk terus tabah menghadapi ujian..dan didoakan juga untuk kak gee mudahan tabah dan kuat dalam menempuh hari2 yang indah bersama suami yg sentiasa dicc menemani dan merawati..IN SHA ALLAH..malaikat bersama org2 yg diuji dalam keadaan yg amat getir..saya juga antara insan terpilih yg di uji..IN SHA ALLAH, ALLAH menguji kita tika iman kita masih kuat dan tidak lupa padaNYA...doa saya sentiasa mengiringi kalian berdua..

    ReplyDelete
  24. Selamat hari lahir abil, kemarin kan monday blues...jadi makcik pun blurrrr juga..harini segar skit.

    Cek ni tak nampak pun cam 44 tahun...apakah rahsia anda wahai en abil..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tqqq Mk..Kan dah saya kata, saya ni makin lama makin muda n hen..sem...hehehe..Tak de rahsia antara kita...

      Delete
  25. happy birthday abg abil. saya doakan yang baik2 aje utk abg abil dan kak gee. walaupun dah jarang menjenguk blog ni dek kerana kesibukan, doa sentiasa saya titipkan semoga abg abil dan kak gee sentiasa dalam lindung rahmatNYA. Amin...

    Lyana
    Putrajata

    ReplyDelete
  26. selamat hari lahir prof abil! ;-)

    ReplyDelete
  27. alahai sy termiss bday abg abil kite ni..ape2 pon happy belated ye..smoga kak Gee kembali sembuh seprti biasa (eh bukan ucapan tuk bday boy)hahaha

    ReplyDelete
  28. ooo semalam birthday abg abil ke?happy birthday.semoga abg abil terus tabah..chaiyok2 kak gee sangat memerlukan abg

    ReplyDelete
  29. Amboi Prof Ustaz....di hari lahir pakai baju serba putih macam nak me... ish maleh nak cakap le...he..he..
    Apapun... Selamat hari Lahir ye semoga menjadi insan yg hebat didunia dan akhirat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baju nikah ler tu..tapi belum nak nikal lagi...hahaha

      Delete
  30. selamat hari lahir en.abil..
    tarikh lahir en.abil awal dua hari dr saya..
    semoga panjang umur dimurahkan rezeki dan dilimpahi rahmat..

    ReplyDelete
  31. selamat hr lahir wat abg abil...moga dpnjgkan usia, dimurahkan rezeki n tabah selalu menghadapi dugaan dariNya... moga jannah wat kamu berdua.. Amin

    ReplyDelete
  32. Kakzana ketinggalan wish birthday kat Abil, makin kurus dan.....nyampah nak sebut hensem tapi terpaksa jugalah, itu hakikatnya...hehe.
    Moga panjang umur murah rezeki, sihat walafiat boleh jaga Gee dan keluarga Abil ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak buat cmana..dah hen..sem.! hehehe

      Delete
  33. SMLM NAMPAK MCM BESDAY BOY (boy ke??) TENGAH SEKOLAHKAN PENGEMIS KAT DATARAN SENAWANG. DEPAN MAYBANK. (if i'm not mistaken) ;)

    _cik.ila_

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe betul la tu..Tanya dia pasal solat, katanya 2,3 kali jea sehari..emmm apa lagi sambil sedekah sambil marahkan dia la..

      Delete
  34. Happy belated birthday abg Abil... sama dengan my mum 60th Birthday...

    Semoga panjang umur and dimurahkan rezeki...

    www.erfasuriani.com

    Fairuz

    ReplyDelete
  35. SELAMAT HARI LAHIR ABG ABIL..SEMOGA KEBAHAGIAAN AKAN MENJADI MILIK ABG ABIL SATU HARI NNT..AMIN YA RABBAL ALAMIN..

    maaf sbb terlewat nak ucap..^_^

    ReplyDelete
  36. Happy belated birthday abg abil, sory lambt wish sbb x buka tenet kt bangkok!

    ReplyDelete
  37. Happy belated birthday abg abil, sory lambt wish sbb x buka tenet kt bangkok!

    ReplyDelete
  38. Assalamualaikum wbt prof N akak gee.
    Dah lame rase nye tak tinggalkan komen kat blog nih.Cik bizi melngsungkan majlis bersejarah cik.Dan hari ne baru sempat blogwalking lagi dan baca warkah2 yang belom cik bace..Dannnnnnn hari ne jugak baru berkesmpatan tonton video prof kat Youtube.Meleleh air mate cik.Ape2 pon Doa cik sentiase bersama prof & akak Gee..Setiap nasihat yang ade kat warkah ne akan kami jadikan panduan dalam mengharungi dugaan Allah..In shaa Allah.Allah sentiase bersame kite.Sampaikan salam,pelok,cium cik kat akak Gee ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taniah atas majlis bersejarah tuu..Ceria2 selalu menjalankan kehidupan baru yea..

      Delete
  39. Opsssssss...terlupa pulakxxxx..Cik nak ucap selamat Ulang Tahun..Semoga Allah sentiasa memurahkan rezeki prof dan di beri kesihatan berpanjangan..Aminnnn...

    ReplyDelete
  40. Barakallahufiq abg abil... moga segala urusan dipermudahkan Allah... Moga ada sinar juga buat kak gee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gitu harapannya untuk Gee..InsyAllah..

      Delete
  41. Selamat hari jadi...semoga dlm kdaan drahmati ALlah swt selalu abg abil n akak gee

    ReplyDelete
  42. La, sama zodiak kite rupenye ek abg Abil. Happy 18th birthday to u :P hehehehe

    ReplyDelete
  43. Salam, selamat hari lahir untuk abang abil..moga dimurahkan rezeki dan mudah-mudahan sinar kebahagian akan tiba satu hari nanti

    ReplyDelete
  44. kunjunagan pertama KY ke sini, jadi nak ambil kesempatan ini mengucapkan selamat hari lahir, semoga bahagia, murah rezeki, dipanjangkan usia...dan menjalani kehidupan dengan lebih baik aamiin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tqqq KY..tq juga sudi meluangkan masa di sini..

      Delete
  45. selamat hari lahir yea..
    moga pasangan ini kekal bahagia
    hingga ke syurga Illahi kelak..
    insha Allah :)

    ReplyDelete
  46. wahh besday en abil bln 1 jgk ya?sama dgn mama ayu..pttlah kuat semangat..hehe..dugaan mama pn bsar mcm en abil..alhamdulillah ayu tahu dia kuat..moga en abil pn terus tabah..selaamt hari lahir moga dimurahkan rezeki panjang umur dan bahagia selalu di samping k.gee..amin ;)

    ReplyDelete
  47. ANAK PENOREH GETAH........KEDAH13 February 2013 21:33

    SELAMAT HARI JADI.........SEMOGA KETENANGAN DAN KEDAMAIAN MENJADI MILIKMU...DAN HIDUPMU SENTIASA MENDAPAT KEBERKATAN DAN RAHMAT DARINYA....AMIN

    ReplyDelete

Followers