Saturday, 16 February 2013

HUG with all your HEART..


51 comments:

  1. Ok..saya dah nanges. Uwaaa.....

    ReplyDelete
  2. Sedih...xtau nk ckp ape...l

    ReplyDelete
  3. Perjalanan hidup kita hampir sama......
    Semoga tuan tabah!

    ReplyDelete
  4. Dia dah boleh bangun ke?dahlama x follow...hows life now?increase or decrease?

    ReplyDelete
  5. melihat gambar saja sudah dapat mengambarkan en.abil kerinduan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sayu ati ini bile mlihatt en abil mengucup pipi isterinyerr yg manje..

      Delete
  6. Saya yakin En Abil makin tabah hadapi ujian ini..
    Teruskan ketabahan...
    Ada hikmahnya...

    Kita pernah bersua..singkat..dan saya takde kesempatan nak berborak dgn En. Abil...Kita berjumpa di rumah uncle Hamzah di Lavender Height tahun lepas, sekitar bulan Nov kalau tak silap saya..terima kasih sebab En.Abil susah payah dtg bawa kek masa tu :)

    ReplyDelete
  7. bila kita meletakkan rasa kasih dan sayang juga cinta kepada Allah pada darjah dan kedudukan yang tertinggi serta paling atas..maka Allah juga menyuburkan rasa kasih,sayang dan cinta dari dasar hati yang paling dalam kepada kita untuk terus menghargai insan istimewa disisi kita..**azan sudah berkumandang..mari solat..moga kasih Allah bersama kita**

    ReplyDelete
  8. semoga kasih sayang abil terhadap gee akan mekar sampai bila2..amiin

    ReplyDelete
  9. Hello Dear :) .
    Great blog. Interesting post.
    Have a nice weekend.
    Welcome to my blog.
    http://photographyismyexistence.blogspot.com/

    Like me on Facebook. I will be extremely grateful.
    https://www.facebook.com/pages/In-another-light/413836138693856

    ReplyDelete
  10. kasih syg dari hati, ia sejati in sha Allah.. kan bro...?

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. macam dapat rasa perasaan rindu tu.
    sebak la pulok...

    ReplyDelete
  13. Ni la dinamakan kehebatan cinta anugerah dariNya

    ReplyDelete
  14. speechless...
    semoga cinta kalian hingga ke hujung usia

    ReplyDelete
  15. Keindahan dalam mencari keredhaan Ilahi, moga kita semua mencontohinya. Sweetlah photo ni Abil. :)

    ReplyDelete
  16. setia hujung nyawa!

    ReplyDelete
  17. setia kehujung nyawa...Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  18. hhuurrmm...x tahu nak kata apalah Abil...pasti rindu yg amat dalam buat seorng suami utk kembali spt dulu

    ReplyDelete
  19. pengorbanan...InysaAllah..itu bukan sia2

    ReplyDelete
  20. so sweet...

    sorry abg abil.. too busy tak sempat nak singgah...

    jemput ke blog saya yea..

    fairuznorazizi.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. cinta yang tulus, kasih dari hati, diluahkan dengan rasa sayang.... hanya gambar yang menterjemahkan.... tak perlu kata apa-apa... kan prof Ustaz...

    ReplyDelete
  22. salam bro abil.....
    Lawatan Balas Bro....

    erm.................

    tumpang link saya .... di sini....
    Menarik Dari TiranaAduka: Cara Mengasah Pisau

    Kalau Ada Masa Dan kelapangan

    Tolong sebarkan: Cara Menegur ketika dalam solat Jumaat- TiranaAduka

    ReplyDelete
  23. sweet sangat tngok ;)..semoga k.gee cpt sembuh ya

    ReplyDelete
  24. cuma tengok gmbar je pun hati dah rasa sebak.Semoga terus kuat dan tabah.

    ReplyDelete
  25. Apa sahaja yang berlaku pasti ada maksud tersirat yang mana kadang kala tidak tercapai akal kita untuk melihatnya. Namun percayalah bahawa segalanya adalah ketentuan yang maha Esa.

    Semoga saudara akan terus tabah dalam menghadapi segala ujian dan rintangan yang melanda.

    Kami doakan agar isteri saudara akan sembuh sepeti sediakala, in shaa Allah.

    ReplyDelete
  26. Saya rasa lagu ini amat sesuai untuk menggambarkan betapa tinggi nya cinta saudara terhadap isteri.

    Chris Medina - What are words

    ReplyDelete
  27. subhanAllah.. sayunye hati ni.. semoge a. abil tabah..

    ReplyDelete
  28. Alahai... -_______-' touchingnye lalink :(

    ReplyDelete
  29. Selalu tumpang baca hari ni sebak sangat
    semoga kesudahan yang terbaik untuk abil dan gee

    ReplyDelete
  30. Ya Allah Yang Maha Mengasihi, kurniakanlah ketabahan yang berterusan buat Encik Abil.

    ReplyDelete
  31. Subhanallah, masyallah.

    ReplyDelete
  32. semoga abg dikurniakan kekuatan mental dan fizikal.dan semoga kakak pon kuat dan tabah juga.amin

    terima kasih ats ucapan dan doa sempena hari lahir saya yg lalu ;D

    ReplyDelete
  33. moga aura positif abg abil sentiasa bersama dalam membentuk kesihatan kak gee... insyaAllah...

    ReplyDelete
  34. Semoga abg abil kuat! Tgk pon dah nangis apa lagi la yg mengadap hari-hari... T_T

    ReplyDelete
  35. Ya-Allah, peluklah hati ang Abil dengan kasih sayang dan kekuatan semoga dia mampu bertahan melalui hari2 mendatang...
    Aamiin....

    ReplyDelete
  36. assalam, sedey sy melihat nya.. smoga abg abil tabah......

    ReplyDelete
  37. Ya Allah... Tabahkan lah hati hambamu ini... Kasihani dia, sayangi dia, pandang lah dia dgn rahmat mu ya Allah...

    ReplyDelete
  38. Ya Allah... Tabahkan lah hati hambamu ini... Kasihani dia, sayangi dia, pandang lah dia dgn rahmat mu ya Allah...

    ReplyDelete
  39. sedihlah semuga tabah ,

    ReplyDelete
  40. Salam...sy x pernh bace blog ni. hanye tau sket2 sgt. tp, bile tgk gmbr ni, cukup membuatkan air mata bergenang...tetibe, rindu nk peluk cium mak ayah. Semoga kte smue dirahmati...

    ReplyDelete

Followers