Thursday, 2 April 2015

2 tahun dah...




Assalammualaikum U guys..
Assalammualaiki Ya Fauziah Muhammad..Isteri hamba di sini dan di "sana"..InsyaALLAH.
AL FATIHAH.
2 April genap la 2 tahun Gee meninggalkan kita semua. 2 tahun Gee sehat sebagai Isteri saya, 2 tahun Gee sakit sebagai Isteri saya dan 2 tahun dah Gee di alam Barzah "menunggu" saya..InsyaALLAH.
"YA ALLAH segala puji pujian bagiMU, demi kemulianMU yang Maha Agung, demi zatMU yang Maha Agung dan demi keberkatan ke atas Rasulullah s.a.w keluarganya dan para sahabat Baginda.Dengan serendah rendahnya diri ini, saya bermohon, saya merayu padaMU YA ALLAH semoga ENGKAU menempatkan isteri saya Fauziah bt. Siti Esah di dalam golongan hambaMU yang senantiasa mendapat keampunanMU dan kasihMU. Dan pertemukanlah kami berdua kelak dalam keadaan yang ENGKAU redhai. Aminn.."
InsyaALLAH for the rest of the time saya akan letakkan Gee di suatu sudut yg sgt istimewa di HATI saya..InsyaALLAH.
-(pokok tu pun elok jea tumbuhnya selama 2tahun ni.)

10 comments:

  1. Al Fatihah. Semoga dia tenang di sana

    ReplyDelete
  2. al-fatihah untuk arwah kak gee..diam tak diam dah 2 tahun kan abg abil...

    ReplyDelete
  3. Cepat waktu berlalu..tapi masih segar di minda..Al Fatihah. .

    ReplyDelete
  4. Rohnya sedang tenang di sisi Maha Pencipta. InsyaAllah

    ReplyDelete
  5. Al-Fatihah buat arwah kak gee...Sekejap sahaja dah dua tahun..semoga rohnya tenang di sana dan abg abil tabah mengharungi hari-hari mendatang.

    ReplyDelete
  6. semoga arwah kak gee tenang di sana..dan semoga abg terus tabah ye...

    ReplyDelete
  7. Semoga Allah melapangkan kubur Gee dan menjadikan tempat persemadiannya dari taman2 syurga, mencucuri rahmatNya ke atas roh Gee dan menempatkannya bersama2 hamba2Nya yang soleh... Aamiiin..
    Al-Fatihah

    ReplyDelete
  8. alfatihah.. semoga roh nya tenang disana... suami redha dgn pemergiannya...

    ReplyDelete
  9. Al Fatihah untu kesayangan en abil.... semoga bertemu di Jannah

    ReplyDelete

Followers