Saturday, 28 June 2014

Salam RAMADHAN..

Assalammualikum U guys..
Assalammualika Ya Fauziah, isteri kesayangan saya..


Salam Ramadhan yg Mulia. Ramadhan yg senantiasa di nanti dan di rindui oleh semua. Ramadhan yg senantiasa juga membuatkan kita semua menitiskan airmata tiap malam pabila mengenangkan Mutu Kehidupan kita semua terhadap ALLAH s.w.t dan juga rindunya pada RASULLULAH s.a.w.

Saya, Abil Fikri Ahmad, di sini memohon maaf andainya sepanjang perkenalan kita kita ni, ada kesilapan/kesalahan saya pada u guys yea. Maafkan saya yg daif ini, ampunkan la saya di atas salah n silap saya. Bermohon saya juga sekiranya dapat la U guys mendoakan kebaikkan untuk saya di dunia dan di akhirat yea...Tidak lupa jua, doakan la kebaikkan buat arwah Gee, Isteri kesayangan dan kerinduan hati saya itu yea.(Kerinduan terhadap Gee yg tidak dapat saya ungkapkan dgn kata kata.)

Salam Ramadhan dan Selamat Berpuasa U guyssssss......Love U guys!!!

Kita masih "Bercinta" tau..syhhhhh Jangan ckp ngan org lain yea,,syhhhhh...





23 comments:

  1. Salam Ramadhan buat En. Abil..
    Akak juga mohon maaf andai ada komen2 akak di blog ini yang mengguris hati dan perasaan.

    ReplyDelete
  2. salam Ramaghan Abil..jgn sedih2,nnti akak pulak yg nanges

    ReplyDelete
  3. Salam Ramadhan buat saudara Abil, moga tabah selalu

    ReplyDelete
  4. salam ramadhan 1435 H buat abg abil....

    ReplyDelete
  5. salam ramadhan kanda.... al-fatihah utk arwah kak gee jugak... ( dinda nk claim duit raye boleh x tahun ni )... ;)

    ReplyDelete
  6. Salam Ramadhan abg abil.... romantik betul abg abil dgn arwah Kak Gee ni.. sampai bile2 pun masih bercinta.... :)

    abg abil, nak duit raya.... hihi..

    ReplyDelete
  7. Salam Ramadhan dan Selamat Berpuasa buat Mr Boss sekeluarga...
    Duit raya jangan lupa beri nanti +__+..

    Al-Fatihah untuk arwah Kak Gee..........

    ReplyDelete
  8. salam ramadhan al-mubarak abg abil...slamat berpuasa =)

    nk dtg umh raye ni la..agak2 leh dpt duit raye x? ehehhe

    ReplyDelete
  9. Selamat menyambut puasa lalink ^____^

    ReplyDelete
  10. Salam Ramadhan, Abil. Semoga sihat walafiat dalam menjalani ibadah tahun ini. Al-Fatihah utk arwah isterimu, Fauziah...

    ReplyDelete
  11. selamat menjalani ibadah puasa encik abil yg hensem lg glamer.Semoga segala amalan kita dibulan mulia ini mendapat keberkatan

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum...en.abil,

    selamat menjalani ibadah puasa dan salam ramadan. Moga2 ramadan ini amalan kita lebih baik berbanding ramadan yang lepas-lepas.. insaallah mselim3 pun sama minta maaf andai ada salah silap yang sengaja atau tak sengaja.. k . Aminn..

    mselim3

    ReplyDelete
  13. Al fatihah...salam ramadhan juga untuk abang abil sekeluarga..moga sentiasa diberkati dan dirahmati..

    ReplyDelete
  14. Selamat berpuasa buat abang abil.. Insya Allah rindu tu akan jadi rasa terindah untuk orang tersayang

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum DIM, salam ramadhan.

    ReplyDelete
  16. Salam Ramadhan & Salam Perkenalan..
    Semoga Abang Abil senantiasa di rahmati oleh-Nya..
    Nanti jemput join GA saya ye :)
    http://ummudd80.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum dan salam Ramadhan buat En Abil dan peminat En Abil semua. Mudah2an dalam kasih dan rahmat Allah. Andai ini Ramadhan terakhir buat kita semua, rebutlah semua peluang yang ada. Ramadhan akan datang belum pasti kita dapat bersama.

    ReplyDelete
  18. Salam Ramadhn yg dah nak berakhir pun DIM. .. .
    Moga ibadah kita diterima olehNya ...inshallah

    ReplyDelete

Followers