Saturday, 13 July 2013

Wookeehh waa!!?...



Salam Ramadhan and Assalamualaikum U guys.....

Entry kali ni U guys MESTI jawab dalam bahasa TAMIL..Samada nak komen di blog Warkah buat Isteri ni atau di Facebook I dana sinar fauziah......Selamat berusaha dalam Komen Tamil U guys....Sarie", paapo macha n tanggachi!!!! Rumbe thanks!

59 comments:

  1. அனைத்து நல்ல

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia ni memang mencaruttt jea kerja dia!!

      Delete
  2. Assalamualaikum prof abil.. Ini tak adil, kalau nak kitorg jawab dlm tamil, kena buat entry dlm bahasa tamil la juga.. Hehehe... Jgn marah aaaa.... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahhahahaha..ooo tak adil yea..hahaha..yennada machaa!!

      Delete
  3. aiyaa macha..sy tak tau bahasa tamil la..sorry manyak2..

    ReplyDelete
  4. சந்தோஷமாக உண்ணாவிரதம் amak..

    ReplyDelete
  5. va va va....(tamil kah itu?).......hantammm sajalah labuuuuu :)

    ReplyDelete
  6. aikkkk....asal ber'tamil' pulak ne..oooooooooooo ne mesti DIM dah jumpe awek tamil...kohkohkohkoh...Joke!
    Sape marah kene ciommmmmmmmmm..... :P :P :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. MemAng ada awek tamil pun ni..lawaaa!!!

      Delete
    2. elehhhhh.....nak kene babab ne...kohkohkoh

      Delete
    3. Yeaaa..betulll...Mona namanya..

      Delete
  7. Replies
    1. wanakem, wanakem.. Tani verama??..

      Delete
    2. x pi pasar tani pun.. jengah pasar ramadan jerr... huhuhu

      laarrriiii

      Delete
    3. Aduhhh..bukan pasar tani..!! tanya, Nak air minum ke?...

      Delete
  8. yennadei... ta reti la bahasa tamil ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yennadi Syani..? buka puasa, yenna curry? menna curry wa kolli curry??!

      Delete
  9. मस्जिद कहाँ है? मैं Solat करना चाहते हैं. . भाई tawarikh को मत भूलना

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alimmmnyaa broo!! rumbe nalla macha...

      Delete
  10. syabbas inspektor sahabbb !!! ammaaahhhh ! (sambil gelek kepala)

    ReplyDelete
  11. salam ramdhan abg abil yang hot sangat ni. hahahahahahha. gurau jek.

    ReplyDelete
  12. Yennadei abil..ajyoyo..tu je la yg tau nya. Nak tau gak apa jwpn nya. Awak ada bg hadiah pd yg jwp betul ke? Blanjer buka pose ke.. lepas ni bleh tak wt n3 khas utk kwn yg nk blajar bahasa tamil? Pastu bila da tamat, kita semua bleh beborak2 begosip2 dlm bahasa tamil kan..pastu kita bleh gak ajar kwn2 lain..so dpt la pahala ilmu yg dimanfaatkn..camner o.k tak idea saya ni? Hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kelas bahasa Tamil melalui blog yea!! hahahahaa..Boleh di timbang tara kan nanti...

      Delete
  13. Tau sikiiiiit jer...

    Anneiii.. Thani nalla yillek.

    Hahahhahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha punya la berterabur tamilnya...maksud tu, Air Elok Takde!

      Delete
  14. nak kene tunggu pandai baru boleh komen la? miahaha.. tak tau tamil la..
    selamat google tolong.. kalau salah.. salahkan google..
    உண்ணாவிரதம் வாழ்த்துக்கள்

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum abil Anna.. Ehem..
    Ippo yethuku thidirnu Tamil pesa solluringga? Ok my puasa romba nalla poguthu. okwaa..odamba nalla pathukungga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aama Anna enakku tamil nalla teriyum.. Sari, aduthu ungga program enna? Pls marakama update pannungga. Faham ke ni? Hehhee. Ok selamat beribadah anna.

      Delete
    2. ooo faham tamil rupanya..nangge program waa??..later na update aa....

      Delete
  16. vanakem...papa pakai sari tanggaci..aiyoooo..ammakkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha..nahu tamil mana pulak yg di pakai ni!!!

      Delete
  17. Assalammualaikum...abil fikri,

    alamak kena cakap tamil pulak..bedal aje lah...teh onne..

    Hello miss,hello miss yenna bualinggee..

    mselim3

    ReplyDelete
  18. wokehhhh!! Padiyapppppppppppaaaaaaaaaaaa!!!

    ReplyDelete
  19. aduh tergeliat lidah yang dah biasa makan belacan ni ha .. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dok Msia ni kena pandai sikit sikit ler cakap tamil n cina..

      Delete
  20. monday tuesday wednesday thurday friday saturday sunday yennaday.... கண்ட ஏற்கனவே சாப்பிட்டாலும்? கறி என்ன? பாதுகாப்பான வேகமாக ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Main bantaiii jea si dinda kanda ni!

      Delete
    2. heheehehe... ni la hasil pakcik google translate... tapi bile translate balik dlm B.Melayu...tunggang langgang bnyi nye... hahahah

      Delete

Followers