Thursday, 28 September 2017

Kunyit di tepi longkang

Assalammualikum U guys.
Assalammualiki Ya Fauziah..Cinta Hati Hamba.

Today, saya Abil Fikri Ahmad a.ka. DIM..nak tunjuk ajar n galakkan pada seeemua SUAMI U guys supaya berlaku CURANG..!!! yg U guys Isteri Isteri ni tolong foward kan citer ni kat HUBBY U guys....Nak adakan HARI CURANG SEMALAYA..!!!..ni citernya, Pada suatu hari duluuuuu.........

"Darling, hari ni awak blik Sban kan? ada kelas kat Pondok kan?" tanya arwah Gee, Isteri Kebanggaan hati saya tu.
"Yup." ringkas saya jawab pagi tu sebelum Gee g kerja.

Tiba2 Gee bersuara lembut tapi cmmm garang jea.."gi kelas belajar agama jea tau..jgn nk gatal2, awak tu dah kawen.".

"Lelaki ni Dear, tu la berahinya, tu la dosa yg kita lelaki ni suka buat, CURANG pada Isterinya Tapi tak la semuaaa, terutama Suami awak ni,hehehe." jawapan saya..Then seperti biasa saya peluk Gee. Gee diam jea.

So...Mlm tu semasa tgh solat Magrib sehingga selesai pengajian pondok saya kat Sban nun, cakap Gee tadi cm menggangu hati saya, "Gee tak percaya kat aku ke? Aku akan berlaku curang ke?.."Seronok ke Curangkan Isteri ni??..Tiba Tiba terasa Hati nk berlaku Curang..!! Nekad nk berlaku Curang...Dan malam tu saya CURANG.....Sapa kata Abil FIKRI ni baik..ada jahat saya oiii...

Masa ngan Gee dulu wsaap wsaap ni takde, guna SMS jea. Mlm tu saya tido umah Sban, Gee kat kl la, so takkan dia tahu saya nk Curang kann..Saya pun SMS seorg Pompuan niii...

"Hai, lama tak jumpa, u sehat ke"?..Sms say dibalas pompuan tadi.
."Haiiii..sehat..U tak tido lagi ke lewat mlm dah ni?
"Teringatkan u ,dok tido sorang2 ni..rasa cm rindu rindu gitu." pancing saya.
"Wife u mana?.dia"Wife outstation".saya

Bermula dari text cm tu meleret2 sampai text yg agak Lucah then meleret2 lagi melampaui batas..Tukar tukar gambar.!! (U guys faham2 sendiri la gambar2 yg cmana kannn..)

Berjam jam gak la dok SMS. Apa tak Seronoknya bila SMS curang2 gitu confirm2 bestt..Berahi rasanya..hehehe Punya la Seronok CURANG ni rupanya..LELAKI klau bab text2 Curang ni memang pakar.! Kena pulak siap anta pic pic lg tuu..perghhhhh ulala..Bila dah kawen tak nak pulak SUAMI ni text curang2 gitu ngan Isteri..ngan pompuan lain nak pulak dia text..kannnnn..Indah2 text dia, romentik2 text dia, romen2 text dia, lucah2 text dia, porn porn pic2 bertukar tangan...tapi ngan pompuan lain..KENAPA TAK BUAT SEMUA TU NGAN ISTERI SENDIRIII..!!!!!!!!!!!!

By the way pompuan yg saya sms tadi tu ISTERI saya sendiri..Saya alihkan sifat perbuatan CURANG tu pada ISTERI saya sendiri..RUPA2NYA,,lagi seronok rasanya..ISTERI saya pun mulanya dok terkejuk gak, tapi dia pun lagi seronok jiwanya bila Suaminya sendiri yg text sebegitu..

"Biar la saya berlaku Curang ngan awak sendiri Dear" jelas saya pd Gee.Kira sayaCurang pada pompuan lain maka perkataan SUAMI tu tidak layak saya guna. Tinggi "kedudukkan" SUAMI tu terus jatuh di dalam longkang..!! Dan kiranya ada Kunyit (tau kunyit tu apa??) di tepi longkang org buang, MAKA kunyit tu lebih MULIA dari saya yg Curang ngan pompuan selain dari ISTERI saya..

Apa yg cuba saya nyatakan di sini, Nasihat saya untuk diri saya terutamanya,,Kiranya nak berlaku CURANG, tolong la "ALIHKAN CURANG" tu pada ISTERI KITA SENDIRI..Sebagaimana Pelaku Curang tu buat maka buat la apa ISTERI kita sendiri..

Nak rasa sedapnya CURANG ngan Isteri sendiri,, cuba, try la (ngan Isteri sendiri yea) ..BRO,, wa ckp lu,,BESTTTTTT GILERRR!!! Percaya la!! Stim giler Bro. dan secara tak langsung ada beberapa "kemahuan pasangan yg tersembunyi" kita dapat tahu..Cuba la nanti U guys akan faham..nak citer lebih2 kat FB ni tak boleh..U guys cuba.

eh saya cm ada dgr org tanya apa bezanya..ada yg tanya ke??!!
Bezanyaaa,,tu Isteri kita,,HALAL di makan.
Bukan Isteri,,HARAMM ..Bahalol!!! tanya soalan bodoh tu la jawabnya. Bukan U guys ni yg tanya, Org luar kawasan rasa ni..hehehehe

So make sure NILAI kita ni lebih jauh tinggi dari "KUNYIT DI TEPI LONGKANG" tu tadi..(aaa ni peribahasa saya tau)..

InsyaALLAH..

12 comments:

  1. HAHAHHAA..suka baca yg ni bro..sweeeeeeettttt..AlFATIHAH buat isterimu tercinta

    Qesryn

    ReplyDelete
  2. abg abil ni dr dulu sweet. dr kak gee hidup lagi.. mesti hari2 abg rindu kak gee kan. bertahun2 sy follow blog abg..moga bertemu lagi nanti di jannah. Insya Allah.

    ReplyDelete
  3. Encil Abil, ini tips yg sangatttt bagus. Saya nak bagitau kawan2 saya supaya mereka 'CURANG' dengan bini/laki mereka sendiri..

    ReplyDelete
  4. Saya ada gak buat mcm tu dgn isteri. Sbb dok brjauhan dgn istri ni bnyak dugaan dan godaannya. Mula2 crite2 biasa, pastu bila dah lama bru la crite yg suami istri jer yg layak tahu. Bila dah syok, bru la post gambar2 ' menarik ' sendiri punyer... Bukn org lain punyer tau... Cuma bab hntr gambar tu saya pastikan yg baca dan tengok tu ialah istri sndiri dan bukan org lain trutamanya anak2...Dan...lepas tu pstikan istri dah padam kndungn mesej tu... Malu weh... Takut bila blk jumpa kluarga kang anak2 dok crite pasal kandungan mesej tu...Ahahahaha...Korang jgn buat mcm tu kalau x tahan. Sbb kang kalau terangsang tpi pasangn x der, kang naya je...

    ReplyDelete
  5. Very nice post, i undoubtedly love this fabulous website, continue it. See Instagram photos and videos from Pictame.

    ReplyDelete
  6. CANNABIS DISPENSARY GOALS


    We are the most legit cannabis dispensary with both wholesale and retail weed for sale. Marijuana extract and thc cartridges are also available. We deliver in almost all states in the US and Puerto Rico. We are available in Canada, UK, USA, South America, Europe and Australia

    marijuana extracts

    cartridges

    sativa strains

    spacemonkeymeds for sale

    pre rolls for sale

    indica strains for sale online

    Buy edibles online

    cbd oil online

    Buy vape pens online

    Buy wax online

    Buy dankvapes online

    Buy hybrid strains online

    Buy moonrocks online

    Buy carts with Bitcoin online

    cannabis products for sale

    sour diesel online

    ReplyDelete
  7. 420LEAFEDINCANNABIS

    .
    We are the most legit cannabis dispensary with both wholesale and retail weed for sale. Marijuana extract and thc cartridges are also available. We deliver in almost all states in the US and Puerto Rico. We are available in Canada, UK, USA, South America, Europe and Australia

    marijuana extracts

    cartridges

    sativa strains

    spacemonkeymeds for sale

    pre rolls for sale

    indica strains for sale online

    Buy edibles online

    cbd oil online

    Buy vape pens online

    Buy wax online

    Buy hybrid strains online

    Buy moonrocks online

    Buy carts with Bitcoin online

    cannabis products for sale

    sour diesel online

    ReplyDelete
  8. With a lot of people commenting we tend to be driven here by traffic. I propose to thos who'd like to 5 meo dmt, 5 meo dmt buy or to 5 meo dmt buy online and buy 5 meo dmt. Finally like free, get to lsd tabs and lsd gel tabs or lsd tabs price.

    ReplyDelete

Followers