Tuesday, 23 June 2015

Ramadhan n Ayam Crispy..


AssalammualaikumU guys..
Assalammualaiki Ya FAuziah..Isteri kesayangan hamba.

 Masih tak terlewat rasanya untuk saya mengucapkan Selamat menyambut Bulan RAMADHAN dan selamat mengerjakan ibadah.  
Saya bermohon maaf jika selama perkenalan kita di sini ada kesilapan atau ada yg menyinggung perasaan tuan2 n puan2 dari saya..Maafkan lah saya..InsyaALLAH.

By the way, bulan puasa ni saya agak free sikit dari ceramah so waktu petang saya membantu adik saya berniaga ayam crispy tu di bazaar Ramadhan Pandan Indah..Datang lerr, boleh chit chat chit chat kejap..InsyaALLAH esok2 saya update entry cm biasa yea...

oooooo by the way again..I love U guys and Selamat berpuasa..
U guys love me??!!..hahaha hehehe hohoho.


11 comments:

  1. ok jgk tuh... blh menambahkan duit raya.... dr duk saja bosan lak meniaga ok jgk kan....

    ReplyDelete
  2. Mesti ramai yang serbu gerai ni. Memang menarik minat nak makan berbuka ayam ni.

    ReplyDelete
  3. salam ramadan abg abil..ingatkan abg yg berniaga..hihi,.,,mesti ramai yg dtang kan

    ReplyDelete
  4. selfie manjang lah nanti ... hehehee ... selamat menjalani ibadah puasa .

    ReplyDelete
  5. jaga2..jgn termkn plak ayam tu..kih3x...slamat berpuasa abg abil...

    ReplyDelete
  6. ms dok ampang dlu rajin la terjah bazar pandan indah ni.sekarang dah jauh tak dapat la pergi.

    ReplyDelete
  7. Yang pasti kakcik dah datang dan beli...hehehe... :)

    ReplyDelete
  8. Wahhh..goreng hayam pon kacak. haha..
    selamat berpuasa, lebiu laling ^_^

    ReplyDelete
  9. wah.. husband saya pun niaga air kat situ. gerai abg abil no. bape?

    ReplyDelete
  10. Dah tengok dekat FB Kakcik tapi tak dapat nak ke sana sebab en. suami keje.. kalau tak.. boleh gak redah g sana..

    ReplyDelete
  11. wahhhh ayam crispy..yummy..sodap tuuuu...cicah dgn sos panas panas

    singgah blogwalking!salam ramadhan boss hihihi..

    ReplyDelete

Followers