Tuesday, 20 May 2014

Mertua saya ucap ...


Assalammualikum U guys
Assalammualaiki Ya Fauziah..buah hati sayaa..



Tu mak mertua saya tu, (ibu arwah Gee) kim salam kat U guys semua n mak nak ucapkan Terima Kasih pada semua yg selama ni membantu, memberi sokongan, menghadiahkan Al Fatihah buat Gee dan lain lain..."Terima kasih la banyok banyok" katanya...

"Dan Abil jangan lupa bag tangan mak n baju raya mak tahun ni.." sambungnya lagi hari tu...Ohh Ibu Mertua ku!! (Saya buat buat tido..) hahaha hehehe hohoho


15 comments:

  1. Waalaikummussalam Makcik. Untung Makcik ada menantu hensem yang baik hati... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakcikkkkkkkkk....sehat kakcikku sayangg..?

      Delete
  2. untung makcik ada menantu pemurah macam ni...semoga DIM diberkatiNYA..aminn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pemurahhh!! Mak tu nak bag tangan 2 tahun ni..! aduhhhh

      Delete
  3. waalaikumsalam... same2 lah mok cik hnyo tu je hok buleh kami bantu...

    ReplyDelete
  4. salam abag abil...moga MIL abg abil sentiasa sihat dan ceria

    ReplyDelete
  5. Waalaikummusalam makcik..moga makcik sihat sentiasa ..buat buat tido tapi dengarkan..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klau tak dengar tu mak tu selalu ingatkan bag tangannya..mak oo mak mertua ku!!

      Delete
  6. Alhamdullilah...baguslah..org yg berhati besar insyallah mampu menjaga silaturahim...lagipun Allah tak mengira berapa ramai.org yg kita singkirkan dari hidup kita sebaliknya berapa ramai yang mampu kita simpan...insyallah, jiwa yg sebersih abil akan dilindungi Allah...amin

    ReplyDelete
  7. Alhamdullilah...baguslah..org yg berhati besar insyallah mampu menjaga silaturahim...lagipun Allah tak mengira berapa ramai.org yg kita singkirkan dari hidup kita sebaliknya berapa ramai yang mampu kita simpan...insyallah, jiwa yg sebersih abil akan dilindungi Allah...amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jgn la juga kita singkirkan sesiapa walaupun tidak lagi kita perlukan..InsyALLAH.

      Delete

Followers