Monday, 16 September 2013

For the rest of the time...



Assalammualaikum U guyss...
Assalammualaikka Ya Fauziah bt Siti Esah....Isteri kerinduan saya..


Dalam sibuk menguruskan proses pembukuan "Warkah Buat Isteri", sempat juga I siapkan video clip kenangan I n Arwah my wife,, Khas untuk tatapan U guy,..Hope kita semua tidak akan lupa siapa itu Fauziah binti Muhamad...Isteri, Sahabat dan juga sebagai Teman I sepanjang hayat...

I miss her dan I tahu ada di antara U guys juga masih rindukan arwah Gee ni...

                                                                    AL FATIHAH
video


By the way, terima kasih I pada my PA, cik Nor Aida yg banyak membantu menyediakan video clip I n Gee ini..Thank You...thank you.

37 comments:

  1. Assalamualaikum Abil. Semoga usaha tuan diberkati dan dipermudahkan. Salam dari saya dan Zayda.

    ReplyDelete
  2. saya akan turut mendoakan kesejateraan saudara Abil dan semoga dipermudahkan semua urusan....En.Abil,, awak ni sepsis terancam,,saya nak pinang awak boleh tak?..he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous,,saya rela bermadu dengan awak kalau En. abil ni dapat dipinang...sepsis terancam???memang lelaki mcm Abil ni dah semakin pupus...

      Delete
  3. menyentuh perasaan. moga kak gee di tempatkan bersama sama dgn org beriman

    ReplyDelete
  4. salam...tiba2 saya rasa sedih..sedih sangat..pertama atas ketabahan en Abil..ke2, tentang kehidupan saya sendiri...

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, huhu so sad.. lagu yg a.abil masukkan pun terasa lg sedih.. semoga rohnya ditempatkan bersama org2 yg beriman.. take care a.abil..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum..In Shaa Allah cinta abg abil dan arwah kak gee akn bersatu kembali di syurga nanti.Amin..Al-Fatihah

    ReplyDelete
  7. tak mampu cik nak habiskan tonton video tu..mngalir air mate :'(
    btw Dim satu dalam sejuta..u are the best DIM!! (hug)

    ReplyDelete
  8. Salam.. saya doakan anda sentiasa tabah. Doakan kami juga boleh jd setabah anda.

    ReplyDelete
  9. moga menjadi inspirasi pada pasangan yang bakal,,sedang dan telah mendirikan rumahtangga..sesungguhnya perkahwinan bukan bersama tatkala gembira semata-mata..namun ada tanggungjawab lain yang perlu dilunaskan sebaik-baiknya terhadap pasangan kita..

    ReplyDelete
  10. Muga Allah restui dia di alam barzakh dan juga tuan di alam fana...

    ReplyDelete
  11. apa jua yang Abil lakukan pasti akan di kongsi kn brsama....walau telah berpisah di dunia, kasih sayang Abil pada arwah kak Gee tak pernah pudar....begitu la hebatnya kasih sayang Abil kepada arwah kak Gee.Harap2 dapat di jadikan iktibar pada pasangan di luar sana....

    ReplyDelete
  12. x bley tgk pon....nk tgk jugakkk.....

    ReplyDelete
  13. kalau dapat tak nak tengok..sbb setiap kali baca blog ini,,semua entry yang di update,,air mata saya tetap kluar...saya yakin arwah Gee adalah perempuan dan isteri yang sangat2 baik kerana lelaki yang baik macam abil ni hanya dijadikan utk perempuan yang sgt baik...walaupun saya bukan Islam dan tidak dapat sedekahkan Al-fatihah untuk arwah,,saya berdoa dgn cara saya semoga roh arwah dicucuri rahmat dan abil sentiasa diberkati....

    ReplyDelete
  14. どういたしまして..Dōitashimashite...terima kasih kembali...

    Hampir 2 miggu menyiapkan VC ni...membuatkan saya terfikir...
    MASIH adakah lelaki yang mampu berkorban seperti mr Bos ini?
    Di sudut yang lain, mampu ke kita menjadi seperti dia??

    Al-Fatihah buat arwah Kak Gee...
    Ameen....

    ReplyDelete
  15. salam..semoga usaha abg diberkati oleh-Nya..selamat maju jaya...menitis air mata tgk video ni bang...

    ReplyDelete
  16. Saya tak boleh tengok video tu, tapi saya cukup senang dengan penyataan rindu abang pada Arwah Kak Gee dari masa ke semasa.

    ReplyDelete
  17. ada video attach? xder nampak video tu pon?

    ReplyDelete
  18. al-fatihah untuk arwahh kak gee... smoga roh nya di cucuri rahmat... di tempt kan di kalangan org2 yg beriman... smoga syurga AL-JANNAH mnntinya di SANA...

    ReplyDelete
  19. AL-FATIHAH buat arwah Kak Gee.
    Salam encik abil. Tahniah pd Cik Aida a.k.a P.A encik dgn penghasilan video ni. Walau masa saya tgk nampak agak blur tp dgn lagu tema Maher Zain, For The Rest of My Life tu, dpt feel kerinduan encik pd arwah. InsyAllah both of u akan bjumpa di sana.

    ReplyDelete
  20. office block.. tak dapattengok.. takpe.. nanti fifi tengok kat rumah.. feeling lebih lagi kot.. moge k.gee bahagia d sana..

    ReplyDelete
  21. Dalam sebak, saya kuatkan hati untuk menontonnya. Moga En. abil dapat bersama isteri diakhirat nanti, abadi selamanya. Aminn..

    ReplyDelete
  22. bertuah aku gee...sangat2 bertuah 1jutax....
    even dia dah tak der, abg abil masih menghargai, mengingati... dan menyanjungi arwah.... bertuah nya arwah....
    :( sedih dan terharu

    ReplyDelete
  23. al-Fatihah buat arwah Gee..semoga damai di sana dalam penantian menanti ketibaan suami utk bersama di SYURGA...amin

    ReplyDelete
  24. al-fatihah utk arwah kgee. mga beliau ditempkan dikalngan org beriman. insyallah amin

    ReplyDelete
  25. alfatihah...untungnya arwah mendapat suami sebaik Abil

    ReplyDelete
  26. Tak tau nak cakap apa abg abil..Sayapun terasa sedih. Bersabarlah...yg penting, abg abil bahagia dari dulu sampai sekarang. Dulu bahagia bersamanya, sekarang, bahagia bersama kenangannya. Kenangan yang tak boleh dijual beli. Kenangan yang paling mahal dan berharga.

    ReplyDelete
  27. menitis airmata tgk video clip tu.. dari seorang yg chubby berubah mendadak... kak gee beruntung dapat abg abil yang sayangkan dye,.. ada ke lelaki macam abg abil lg?

    ReplyDelete
  28. menitis airmata tgk video clip tu.. dari seorang yg chubby berubah mendadak... kak gee beruntung dapat abg abil yang sayangkan dye,.. ada ke lelaki macam abg abil lg?

    ReplyDelete
  29. as salam abil,
    takziah diatas pemergian isteri. sy x sanggup nk tgk smpai habis video clip tu. kakak sy pun sekarang sedang bedridden dan semakin mengecil badan dia. minum susu pun ikut tiub. tgk arwah isteri abil terbayang kakak kt kg. sy nk tnya katil pesakit tu abil beli dimana? hrp dpt kongsi pengalaman abil jaga arwah untuk panduan kami yg mengalami nasib yg sama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam Mimi.Just sms atau call saya kalau nak bertanya tentang kakak Mimi tu yea..Katil tu boleh di beli dari Farmasi atau kedai yg menjual peralatan medical..

      Delete
    2. Wsalam Mimi.Just sms atau call saya kalau nak bertanya tentang kakak Mimi tu yea..Katil tu boleh di beli dari Farmasi atau kedai yg menjual peralatan medical..

      Delete

Followers