Monday, 14 July 2014

Handbag Raya.!

Assalammualaikum Datin datin Sri, Datin datin biasa, Puan puan Sri, Puan puan dan puan puan sekelian.
U guys semua ni dah mula shoping shoping Raya ke?? Dah beli bag tangan baru untuk Aidilfitri ni? Dah ke belum??

Sekiranya belum cepat cepat lah dapatkan bag tangan baru!! Ketuk lah para Suami dan para boyfren U guys tu menjelang Hari Raya ini...hahahaha hehehehe hohohoho...Yang I di dok kena buli ngan adik2 pompuan I, dia org paksa I jadi Model bag tangan dia org ni!! aduhhh..

Ehh..sebelum terlupa (mana boleh lupa!)..Assalammualaika Ya Fauziah, Isteri kerinduan hati hamba. Dear, nanti kat "sana" saya akan berikan awak bag tangan yg palingggg cantik yea Dear.. InsyALLAH.



Balik jea tang Terawih, terus jadi Model you...awww!!

27 comments:

  1. Replies
    1. Mana, mana? mana model yg ayu tu..?? nak tgk.

      Delete
  2. Assalamualaikum abang bil.. lawa beg tangan. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab lawa bag tu yg setuju jadi model tuu..hahahaha

      Delete
  3. hahaha model bag ka model kain pulicat cap mangga? :)

    ReplyDelete
  4. Suka bca blog DIM, sy harap dpt b'temu jodoh dgn lelaki yg b'hati baik mcm DIM..

    ReplyDelete
  5. Wahhh model mahal nih. hehehe...

    Saya dah ada handbag baru. Anak dara saya belikan sempena besday haritu. Nanti raya baru melaram.

    ReplyDelete
  6. hai la kanda... awat gedikss beno rupenye tu... hahahahaha.... alhamdulillah... dinda raya bersederhana je la tahun ni... tapi yg pasti dinda akan ketuk en suami utk kasut baru... tahun ni dua pasang... hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kasut pun kasut la, asalkan dapat ketuk!!

      Delete
  7. Kalah semua model2 seantero Malaya...kehkehkeh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Susah nak dapatkan Duda jadi model tuu..hahahaha

      Delete
  8. Hehe...mmg best kalau ada abang yg sporting .......
    Tambah rambut palsu mmg dah jadi ssngat dah tu hehe

    ReplyDelete
  9. handbag new gf ke dim ? hehe
    mcam kenal jek mcam taw jek =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kamu baca tak intipati N3 ni atau tgk gambar jea..??

      Delete
  10. Sejak bila pulak jadi model henbeg ni.

    X beli dah la henbeg baru. Henbeg dah banyak. Pakai je yang ada. Takde tempat dah nak simpan.

    ReplyDelete
  11. Ahahaha kiut berabis sambil posing dengan beg baru hahaa

    ReplyDelete
  12. Adoi dah la kena buli beli handbag, kena plak jadi model.hehe.cute je..

    ReplyDelete
  13. encik abil . hahahaha. cantik handbag !

    ReplyDelete

Followers