Wednesday, 17 February 2016

Batu karang..



Assalammualaikum U guys..
Assalammualaiki Ya Fauziah..Cinta Hati Hamba.


Terima Kasih atas doa U guys sepanjang saya di hospital kelmarin. Ni ok dah, Alhamdulillah. U guys, saya nasihatkan di sini, pastikan U guys ada Medical Insurance masing2..cost perubatan sekarg ni is not cheap anymore!!. And it cost me more then Rm20K untuk keluarkan batu karang tu!!! (Insurance yg bayar laa)..

Tu baru cost operation batu karang,, kalau batu bata.!?? mampus..

Terima Kasih jua pada semua adik beradik n "anak" saya yg turut menjaga saya di Hospital.
"Pas ni kawen!!, nanti senang ada yg jaga." bunyi adik beradik n my mom..."ok, ok, tahun ni Abil kawen ehh.." jawab saya. So saya akan mula mencari bakal ISTERI.!! Tapi bakal Isteri kena "bermadu" ngan my Dear Gee laa..Boleh?

InsyaALLAH, InsyaALLAH..I will make sure my bakal Isteri akan merasa ALL THE LOVE dari seorg Suami sebagaimana yg dia impikan. And I will show u what is LOVE all about..InsyaALLAH. (bunyi cm promote diri jea ni..hahaha)

Eh, actually, saya nak citer pasal hal lain ni, prihal Curang.! lain pulak jadinya..Esok esok kita bincang hal Curang ni..Antara perkara yg menjadi kebencian pasangan..CURANG.!!

Syok ehh curang curang ni?? esok saya jelaskan "betapa syoknya" curang ni..syok ehhh...!!???

ooooo by the way special thanks to my long lost love Friend, Miss Mona yg kerap bertanyakan kesihatan saya tu hari dan gift yg di kirim..Tqqqqq Chellamm..love u my friend.

so u guys, jumpa esok esok..InsyaALLAH.

-ada yg sudi jadi ISTERI saya..???? hahaha hehehe hohoho..-
-semlm dok tolong adik saya niaga di pasar mlm-










13 comments:

  1. alhamdulillah dah sihat..curang..topik yang hangat

    ReplyDelete
  2. Semoga abg Abil bertemu jodoh dgn ppuan yg baik2..hihi

    ReplyDelete
  3. pernah sekali nmpak abg abil kt psr mlm tmn melawati nampak lak dh jauh... kalu dkt mau nk amik gambar bersama.... sampai adik pun dh kenel abg abil tau sbb penah cite psl kisah abg abil kt dia...

    moga abg abil terus sihat hendaknya

    ReplyDelete
  4. Terfikir pada mereka yang tidak berkemampuan.. :(

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah kembali sihat.semoga bertemu jodoh.tak sabar nak dengar entri curang...:(

    ReplyDelete
  6. AllahhuAkbar! Kakcik terlepas pandang tentang adik kakcik yang masuk hospital sampai menjalani pembedahan ni. Dulu kakcik masuk hospital , adik ini datang hiburkan kakcik sambil makan biskut sedap... Kejamnya kakcik!

    Semoga Abil sudah kembali sihat wal afiat. Nanti bila nak kenduri, jangan lupa jemput ya...

    ReplyDelete
  7. get well soon abang....haaaaaaaaaaaa every wednesday saya nampak kat pasar malam taman dagang..tapi segan nak tegur sebab unsure..haha

    ReplyDelete
  8. Moga terus diberikan kesihatan... amin...

    ReplyDelete
  9. Nanti dah ada pengganti..warkah utk isteri ni ad ag x?

    ReplyDelete
  10. Semoga saudara bakal bertemu 'madu' arwah isteri yang dapat menghormati dan mengasihi saudara selayaknya sebagai suami...Insha Allah...

    ReplyDelete
  11. Buy Vyvanse and Promethazine–Codeine Cough Syrup by Actavis Online Our Online Pharmacy herbipharm best place to buy online without prescription boasts of one of the largest collection of Prescription pills for sale online. Our website is designed to facilitate the shopping process and is secured, all to ensure you are Safe and Secure when purchasing from us. From our listed inventory, you can buy the following pills and powders online;Vyvanse,Hydrocodone, Oxycontin,Ecstasy (MDMA),buy aderall online. Buying prescription drugs online has never been made easier. What are you waiting for? Do not hesitate to order from us today. Are you concerned about dosage and recommendations? Contact our LiveChat Agent and have your queries solved. buy oxycodone online You can equally contact us HERE. Order Prescription Pain Pills and more online from us and benefit from our amazing pricing!Despite its long history, we didn’t discover how aspirin works until the early 1970s. Unlike narcotics, aspirin drugs are real workhorses that actually go to buy viagra online the source of pain and stop it. When cells are damaged, they produce large quantities of an enzyme called cyclooxygenase-2. This enzyme, buy anxiety pills online in turn, produces chemicals called prostaglandins, buy anxiety pills online which send pain signals to the brain. They also cause the area that has been damaged to release fluid from the blood to create a cushion so the damaged cells don’t take any more of a beating. buy pain killers online An analgesic or painkiller is any member of the group of drugs used to achieve analgesia, relief from pain. Analgesic drugs act in various ways on the peripheral and central nervous systems. They are distinct from anesthetics, which temporarily affect, and in some instances completely eliminate, sensation buy xanax online
    For more information on our products visit our website herbipharm.com
    contact us:
    email: infor@herbipharm.com
    text/whatsapp…+1(304)508-3011

    ReplyDelete
  12. 420LEAFEDINCANNABIS

    .
    We are the most legit cannabis dispensary with both wholesale and retail weed for sale. Marijuana extract and thc cartridges are also available. We deliver in almost all states in the US and Puerto Rico. We are available in Canada, UK, USA, South America, Europe and Australia

    marijuana extracts

    cartridges

    sativa strains

    spacemonkeymeds for sale

    pre rolls for sale

    indica strains for sale online

    Buy edibles online

    cbd oil online

    Buy vape pens online

    Buy wax online

    Buy hybrid strains online

    Buy moonrocks online

    Buy carts with Bitcoin online

    cannabis products for sale

    sour diesel online

    ReplyDelete

Followers