Wednesday, 17 February 2016

Batu karang..



Assalammualaikum U guys..
Assalammualaiki Ya Fauziah..Cinta Hati Hamba.


Terima Kasih atas doa U guys sepanjang saya di hospital kelmarin. Ni ok dah, Alhamdulillah. U guys, saya nasihatkan di sini, pastikan U guys ada Medical Insurance masing2..cost perubatan sekarg ni is not cheap anymore!!. And it cost me more then Rm20K untuk keluarkan batu karang tu!!! (Insurance yg bayar laa)..

Tu baru cost operation batu karang,, kalau batu bata.!?? mampus..

Terima Kasih jua pada semua adik beradik n "anak" saya yg turut menjaga saya di Hospital.
"Pas ni kawen!!, nanti senang ada yg jaga." bunyi adik beradik n my mom..."ok, ok, tahun ni Abil kawen ehh.." jawab saya. So saya akan mula mencari bakal ISTERI.!! Tapi bakal Isteri kena "bermadu" ngan my Dear Gee laa..Boleh?

InsyaALLAH, InsyaALLAH..I will make sure my bakal Isteri akan merasa ALL THE LOVE dari seorg Suami sebagaimana yg dia impikan. And I will show u what is LOVE all about..InsyaALLAH. (bunyi cm promote diri jea ni..hahaha)

Eh, actually, saya nak citer pasal hal lain ni, prihal Curang.! lain pulak jadinya..Esok esok kita bincang hal Curang ni..Antara perkara yg menjadi kebencian pasangan..CURANG.!!

Syok ehh curang curang ni?? esok saya jelaskan "betapa syoknya" curang ni..syok ehhh...!!???

ooooo by the way special thanks to my long lost love Friend, Miss Mona yg kerap bertanyakan kesihatan saya tu hari dan gift yg di kirim..Tqqqqq Chellamm..love u my friend.

so u guys, jumpa esok esok..InsyaALLAH.

-ada yg sudi jadi ISTERI saya..???? hahaha hehehe hohoho..-
-semlm dok tolong adik saya niaga di pasar mlm-










11 comments:

  1. alhamdulillah dah sihat..curang..topik yang hangat

    ReplyDelete
  2. Semoga abg Abil bertemu jodoh dgn ppuan yg baik2..hihi

    ReplyDelete
  3. pernah sekali nmpak abg abil kt psr mlm tmn melawati nampak lak dh jauh... kalu dkt mau nk amik gambar bersama.... sampai adik pun dh kenel abg abil tau sbb penah cite psl kisah abg abil kt dia...

    moga abg abil terus sihat hendaknya

    ReplyDelete
  4. Terfikir pada mereka yang tidak berkemampuan.. :(

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah kembali sihat.semoga bertemu jodoh.tak sabar nak dengar entri curang...:(

    ReplyDelete
  6. AllahhuAkbar! Kakcik terlepas pandang tentang adik kakcik yang masuk hospital sampai menjalani pembedahan ni. Dulu kakcik masuk hospital , adik ini datang hiburkan kakcik sambil makan biskut sedap... Kejamnya kakcik!

    Semoga Abil sudah kembali sihat wal afiat. Nanti bila nak kenduri, jangan lupa jemput ya...

    ReplyDelete
  7. get well soon abang....haaaaaaaaaaaa every wednesday saya nampak kat pasar malam taman dagang..tapi segan nak tegur sebab unsure..haha

    ReplyDelete
  8. Moga terus diberikan kesihatan... amin...

    ReplyDelete
  9. Nanti dah ada pengganti..warkah utk isteri ni ad ag x?

    ReplyDelete
  10. Semoga saudara bakal bertemu 'madu' arwah isteri yang dapat menghormati dan mengasihi saudara selayaknya sebagai suami...Insha Allah...

    ReplyDelete

Followers