Friday, 13 July 2018

No more DIM...

Assalammualaikum U Guyss..
Assalammualaiki Ya Fauziah..Cinta Hati Hamba..selamanya.
Guyss, first of all..maafkan saya coz mengambil sedikit masa untuk update page Isteri kesayangan saya ni. Last kita jumpa di sini pada Mac lalu kan..?. Ni baru nak update..Sorry U Guys..
Anyway, saya jua nak minta MAAF sgt2 pada U guys ni sebab rasanya dah terlewat nak beritau U guys BERITA ni..emmmmm..tak reti pulak nak mulakan cmana coz saya rasa cm bersalah lak tak beritau awal..emmmm,,,,U gyys ready nak dgr tak...emmmm....................................................
Pada 7 July yg lepas ni, saya telah menamatkan zaman Duda saya yg dah 5 tahun saya sandang..
Saya sudah BERUMAHTANGGA semula..!!! Majlis saya telah di adakan di Putrajaya dan akad nikah saya pun di tempat n hari yg sama..MAAFkan saya coz tak sempat nak menjemput melalui page ni di sebabkan agak sibuk dengan Program/kerja dan pengurusan Majlis Kahwin saya selama 3,4 bulan lepas..
anyhow, saya mohon DOA U Guys agar Perkahwinan saya di Rahmati, di Berkati dan di Limpahkan rezeki ALLAH hendaknya..aaminn.
Esok Lusa InsyaALLAH saya update semula bagi penceritaan seterusnya yea.. Tunggu n sabar ehhh..sehari dua lagi kita membawang ehhh..
InsyaALLAH..
Dan Gee masih n tetap Di Kasih Hati saya..n plus Isteri saya yg baru..insyaALLAH.


15 comments:

  1. dh kene tukar title tu en abil

    Suami Idaman Malaya.. tau hehehhe

    apa pun tahniah, moga kekal selama nya hingga ke jannah

    ReplyDelete
  2. takpa encik Abil kami faham. Sekalung tahniah dan ucapan Selamat Pengantin Baru buat Encik Abil dan isteri, moga bahagia hingga ke jannah hendaknya ....aaamiiin

    ReplyDelete
  3. tajuk taknak kalah tu. duda idaman malaya. btw tahniah abg abil. semoga berbahgia hingga ke Jannah

    ReplyDelete
  4. TAhniah... semoga bahagia ke jannah

    ReplyDelete
  5. tahniah. selamat pengantin baru Abil & wifey. moga bahagia hingga jannah..aamiin

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, tahniah tuan. Selamat Pengantin Baru, semoga tuan dan isteri sentiasa dalam rahmat dan kasih sayang Allah. Moga berkekalan kasih sayang sehingga Jannah. Kasih sayang sejati sentiasa abadi, yet... kehidupan tetap perlu diteruskan. Keep writing for us ya... salam buat isteri :-)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..kejap nya masa berlalu tgk2 dah 5 tahun ye.. isteri baru ada iras2 arwah la..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, bertemu jodohnya

    ReplyDelete
  9. Tahniah Encik Abil. Selamat pengantin baru. Semoga berbahagia hingga ke jannah. Teruskan menulis...

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah.. tahniah. Moga berbahagia sampai ke Syurga, selamat pengantin baru...

    ReplyDelete

Followers