Wednesday, 30 October 2013

Untuk "Orang Lama"..

Assalammualaikum U guys..Terutama pada "orang lama" another words..Old School guys..

Bagi Mereka mereka yang masih merindui zaman zaman hitam putih, persekolahan n zaman bujang dulu dulu, U guys should layan video clip ni. At least kita boleh ceritakan pada mereka yang new school tu or your anak anak zaman sekarang..

Hope U guys ( Otai otai ) enjoy clip ni...

video


Monday, 28 October 2013

Glad to be with you Dear..

Assalammualaikum U guys...
Assalamualaika Ya Fauziah bt Siti Esah.....Kesayangan saya.


Today takde kerja, kerja2 rumah pun I dah settlekan, agak boring so tadi lepas Zohor I dok melayan semua tayangan berkaitan arwah Gee dulu, dari soal wanita, nona, entry jameela, Tv9, MHI, WHI and so on.. (recorded)...Tengah tengah menonton kisah me n Gee tu, terasa Gee masih ada..kejap2 I jenguk bilik I jaga Gee dulu. The love that I had for Gee still remain strong! So bertuah I ni bersuamikan Gee dulu. Dear, I was so glad to be with you..... and will alway be..always..





Dear...

Saturday, 26 October 2013

Suami dan kain pelikatnya..

Assalammualaikum dan salam sejahtera U guys..


Sebelum ni entry G string ramai yang berminat, today pasal kain pelekat en. suami u guys pulak kita tgk ramai tak yg berminat. I ni puas memikirkan, kenapa kebanyakkan isteri / wanita suka naa tgk suami / lelaki memakai kain pelikat terutamanya bila berada di rumah...Pelik! Mana sexynya pun I tak tau..Pelik pompuan ni! 

Di antara subjek2 yang I suka belajar atau kaji sebelum ni, engineering kemanusiaan adalah subjek kegemaran I. Bila I dok borak2 ngan kawan2 pompuan I dah kawin ke belum selalu akan I tanya "U guys, can u tell me, apa yg membuatkan u all suka tgk lelaki pakai kain pelikat?". Macam2 jawapan I dapat. Tak boleh la nak jelaskan semuanya di blog ni..nanti kena band!! Sehingga la I kawen, baru la I faham bila arwah Gee explain kat I, tapi Gee dulu lain pulak citarasanya..( mana leh cakap, rahsia suami isteri tu! ).

Entry ni Untuk para suami pulak yg harus baca, sang isteri ontok ontok (diam2 laa)..Firstly, I minta maaf sekiranya entry ni membuatkan u guys kurang selesa, tapi ini juga adalah realiti hidup yg harus kita ulangkaji bersama. ..Gini.. Para isteri kita ni, (bukan semua) suka dan boleh mendatangkan "ghairah"nya bila memandang suami tu berkain pelikat terutamanya bila berada di rumah dan di waktu malam lepas isyak, lepas dinner dan selepas isteri tu melunaskan kerja2 rumah. Apa sebabnya jadi gitu? aaaa u guys (suami) kena tanya sendiri isteri masing2 sebab musababnya. Eh u all kena tanya tau. Isteri/wanita ni takkan cakap coz dia org masih ada perasaan malu walaupun dengan suami sendiri. Waktu yang paling sesuai u guys bertanyakan isteri tu ialah pada waktu nak tido malam (tgh dok baring2 berdua tu), caranya, u guys bertanya sambil berbisik!! OOOOO wanita ni sukaaaa gitu (pertanyaan berbisik namanya!). Takut belum sempat dia jawap, isteri ni dah "Terkam" kita!!! hahahahaha ( tu yg jenis ganas!!)..Waktu yang lain pula, selepas isteri habis buat kerja rumah, penatttt dia org, ciann dia..sambil isteri duduk meredakan penatnya, sekali lagi, suami tu duduk sebelah dia n berbisik bertanya. Cara gitu n pertanyaan gitu boleh terus menghilangkan penat dan boleh mendatangkan isteri tu "mood" dia. Dan isteri akan mula menjawap..dan akan memberitau apa, bila, bagaimana dan caranya untuk dia "melihat" suaminya!!!!!! Detail dia menjawab bro..cm dia membebel gak!! hehehehe

Pertanyaan di sini yang I maksudkan, selain dari kenapa isteri tu suka kita berkain pelikat, tanya juga pakaian yg bagaimana pulak yg isteri tu suka n boleh teransang bila melihat suaminya. TANYA!! Isteri kalau tak di tanya (termasuk pada waktu2 yg sesuai tadi) takkan dia cakap dea. Isteri tu akan simpan dalam kalbunya jea..U all kalau dengar isteri ni menjawab soalan2 keintiman gini,,mesti u all terperanjat!! Hebat sebenarnya isteri2 kita ni..Gambaran dan imiginasi dan fantasy dia org (para isteri) ni tang bab2 gini...mak oii!! Confirm para suami mengaru kepala! hahahaha. Jangan kita ingat suami saja yg hebat..dia org lagi teruk! Diam diam ubi kayu dia org ni bro!! Isteri juga ingin merasai "intro intro" suami juga sebelum ehem ehem..Di situ la datangnya "adil" pada isteri. Datangnya nafkah batin yang sempurna.emmm. Di antara cara suami membayar upah isteri,,hiburkan hati dan..apa bahasa yg lembut untuk mengantikan Nafsu? tapi gitu la hiburannya.. Jangan ambil mudah bro hal hal sebegini, I ni lelaki cm u guys gak..

Betul brooo..Tanya isteri kita tu bab2 keintiman bersama ni betul betul. Jangan u all terperanjat kalau isteri tu kata "Boring la bang, asyik asyik dlm bilik jea!!". yeaaa bro..dan ada lagi macam2 kehendak isteri kita tu. Jadi jaga la NAFKAH BATIN kita pada ister ni baik baik..Isteri ambil tanggungjawab "melayan",, suami pastikan sempurna "nafkah" tersebut..ADIL la kalau gitu..Pagi esok bangun, dua2 tersengeh cm kerang tak cukup umur!! hahaha hehehehe hohohoho...

So, itu la dia citernyaaaa..tak leh citer lebih2 kang ada yg kata I ni suka bercakap lucah pulak! Namun ini la realiti hidup yang segelintir kita ambil mudah, akibatnya, hubungan kita jadi kabur, malap..dan akhirnya mati pucuk! eh, silap silap..akhirnya rumahtangga kurang "senyuman"nya..Guyss. lepas ni pakai la kain pelikat yg jarang jarang,agar boleh nampak isi dalamnya!!! hahahahahahahahahaha...See u guys, bye bye....

Sekadar kain pelikat hiasan.







Thursday, 24 October 2013

Sapa nak ikut??

Assalammualaikum U guyss..ssssssss

 Gambar 1 dan 2 di atas ni masa Talk I di UITM Shah Alam last Sunday. Penuh dewan. Ada juga peserta dari Sek. Men. Wangsa Maju..Talk tu anjuran dari Konvensyen Al Fatihah. I ni di jemput untuk 1 jam sessi di sana, selain I, ada beberapa speaker yang hebat hebat. I ni tumpang selit selit jea ler...Actually ada byk lagi pic masa Talk n bersama peserta, dia org belum wsaap lagi kat I, yang ada 2 ni la dulu...
Yang ni pulak,( Anak Mak la kata kannn ) last Monday. My mom kena buat minnor operation kat Ampang Putri Hospital, di bawah tapak kakinya coz ada sedikit infection kata Doctor. So kita adik beradik semua jaga my mom ler tapiii yg tido sana I sorang jea. Bukan yg lain tak nak tido hospital, kami bising! takut menggangu pesakit2 bilik sebelah..Alhamdulillah operation ambil masa sekejap jea n Doctor kata boleh balik keesokkan harinya..My mom suka la tak lepak kat Hospital tu lama2...Dan berkat doa u guys, Allah berikan kesembuhan pada my mom, InsyAllah..n Alhamdulillah...thanks u guyss for the support n doa's..

Nampak tu!! bukan main suka my mom bila sampai rumah, senyum sampai hilang mata!! hahaha dapat berkepit semula dengan my dad..yang depan ni adik I, Lokman Hakim namanya..kurang la hensemnya kalau di bandingkan ngan I ni kan...

Selepas ni InsyAllah ada beberapa sessi Talk lagi then menunggu Buku ( membukukan blog ni ) "Warkah Buat Isteri" I siap, insyAllah seminggu dua ni, pas tu kena luangkan pulak masa untuk sessi menandatangani buku tu (kata pengurusan )....DAN lepas selesaiiiii semua tuu..I nak bercuti!!! I nak g cuti!! I nak g cuti!! I nak bercuti cuti!! cuti cuti cuti cuti....Sapa yang nak ikut?? I nak g Krabi, one of the pulau kat Thailand tu..nanti I akan minta my PA uruskan percutian I ni.........I NAK BERCUTI!!!!! Lama dah tak g mandi laut yang sejernih air paip tu..Relaxxxx...I nak g cutiiiiiii....cuuutiiiiiiiiii......

Friday, 18 October 2013

Bestnyaaa Merajuk !!

Assalammualaikum U guys...berjumpa kita lagi.


"Dear, today that's no lunch untuk u, u tengok jea I makan. Lepas makan kita balik rumah terus, tak payah nak g shoping2 kasut lagi..faham.." kata I dulu pada arwah Gee, ( I suka buat Gee merajuk ) isteri yang terlalu I cinta tu..Apa lagi terus merajuk la Gee!! ooowhh I terlalu suka tengok arwah ni merajuk ngan I. Tu la rupa wajah merajuk Gee dulu..Selama 5 minit I buat tak tau jea, Gee pun diammm, dengan muka merajuk dan rasa tidak puas hati ngan I...hahahaha hehehehe hohohohoho...


U guys tgk tu, makin merajuk makin lawa arwah isteri I..!!

Then lepas puas I tgk muka merajuknya, I pun pegang tangan Gee n cakap " Takkan la seorang suami tu akan berlaku zalim pada isteri dia. Tambahan pulak isteri yg cukup cantik di mata hati I ni. Kalau takde org kat sini (Restoran Cozy Conner) mau I french kiss u Dear..tiap hari I gerammm tgk U ni ". Menjeling Gee bila I kata gitu, maklum la isteri tgh merajuk!!.." Lepas ni kita g beli kasut u yea tapi kali ni I yg pilihkan, nak pilih yg sexy sexy!! dan satu lagi syarat, nak suap makan!". tambah I berkata. " Malu la org lain tgk, dah besar pun nak bersuap". Merajuk Gee mula hilang..." Dia org tak sayang bini cm I sayang u Dear, pasal tu nak makan suap, cepat! kang I tak nak makan kang!."..Terus Gee suapkan I makan lepas I kata gitu.. Orang keliling senyum senyum tgk perangai I n Gee. Selepas kita lunch tu, terus ke KLCC g shoping kasut arwah Gee, Gee ni kalau shoping,, naik ghirah dia!! hahahahaha merajuk tadi terus hilang entah ke mana.Syok bila Gee merajuk dulu..Kita boleh jadi macam budak budak bila proses memujuk ni..!

Kita ni, mesti faham, memang para isteri ni kejadiannya di buat siap dengan sifat suka merajuk, terutama dengan suami. Kadang kala tak kena mengena pun dengan kita, Isteri tetap akan cuba merajuk ngan kita. Tak caya!!?..Kaji yea contoh ni...Isteri kita marahkan anak, lepas tu bila kita balik rumah isteri tadi mengadu pada kita hal anak tadi..kita pun cakap " takpe la hal kecil jea, lagipun budak budak cm tu la." elok kan kita cakap tetapi cuba perhatikan isteri tu..terus dia merajuk! Jawab pun salah tak jawab pun salah, isteri tetap nak merajuk dengan menjawab " Tu la abg, manjakan sgt anak tu!." hahahaha pelik sungguh pompuan ni. Suami dah tergaru garu kepala," Eh, kenapa nk merajuk ngan abg sedangkan tak kena mengena pun perkara tadi ngan abg, abg baru jea balik rumah ni."kata suami,, dan masih blurr ngan merajuk isteri tadi...

Satu lagi contoh, Isteri bergaduh ngan kawan sekerja dia, balik rumah isteri ngadu kat suami..suami pun cuba tenteramkan keadaan dgn berkata." Alaa syg, perkara kecil tak mau la gaduh2, biasa la gaduh2 cm tu bila lama dah bekerja.." Isteri jawab " Abg ni,, semuanya biasa, semuanya biasa!." dengan muka seposen isteri merajuk!! hahahaha, blurr sekali lagi suami tu...MERAJUK ni adalah satu senjata sang Isteri, merajuk yang sebenarnya bertujuan nak dapatkan PERHATIAN KASIH SUAMI...itu saja.

Lain kali, bila isteri ni merajuk, perkara yang pertama harus di buat..PELUK dia dahulu,(Kalau di rumah ) cium dahi, cium2 pipinya dulu then baru kita memberikan pandangan kita. Bila isteri menjawab, kita peluk lagi.( Di luar rumah, sentuh hati isteri..peluk kang org keliling tgk! ) Cuba buat, tengok apa kesannya, I tak mau huraikan kat blog ni. Buat dulu then kita akan nampak hasilnya nanti, InsyALLAH...Hanya kita sebagai suami ni, faham la akan isteri kita tu, fahami la merajuknya tu. Ianya adalah satu kewajiban para suami. Jadikan sifat merajuk isteri kita sebagai "Penghibur hati" kita. Pandai kita pujuk, pandai kita sentuh hati isteri tu, maka akan bertambah "tersenyum" lah kehidupan rumahtangga kita nanti, InsyALLAH.

Apa lah yang I merepek ni, balik2 cita merajuk n peluk peluk, boring laa...ok la sampai sini jea sebelum I mengarut lagi. Bila ada kelapangan I membebel lagi yea..bye bye...bye bye...see u guys later..I love you guyssss....and I love Gee too....( pas ni I update pasal suami kena pakai kain pelikat pulak! )..hehehehe


Tuesday, 15 October 2013

Sebelum Aidil Adha..

Assalamualaikum U guys..

Layan jap pic berbicara bersama I  ni di Jabatan Perangkaan Putrajaya
Berbicara bersama Abil Fikri Ahmad @ DIM...Punya la Hen..sem! U guys tak berminat nak jemput I buat Talk ke?? hahaha hehehe hohoho.



Selesai ceramah, seperti biasa ler bergambar dengan tuan2 Putri di Jabatan Perangkaan Putrajaya. Dah macam James Bond rasanya! Di kelilingi wanita wanita jelita..
Selesai di Jabatan Perangkaan, kena beri ceramah Motivasi pula di HONG LEONG Financial Group di Petaling Jaya.Kebanyakkan peserta berbangsa Cina..very sporting perunding perunding kewangan di sana tu..

Sempat juga meluangkan masa Ke Klana Jaya menghantar Jemaah Haji..Ini juga my family frens..

Dan Pagi tadi I di IkimFm....

Dan kini tiba la masanya, I ingin mengucapan SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA pada U guys yang sentiasa di hati I dan juga sentiasa dalam ingatan arwah isteri kesayangan I tu, InsyAllah..

Sunday, 13 October 2013

IkimFm.

Assalammualaikum U guysssss....sssss...ss


Entry ringkas jea ni..Esok pagi 14.10.2013 jam 9 pagi, I akan ke udara di IkimFm. Ada masa u guys luangkan lah masa sekejap dengar DIM ni memebebel yea..Tu jea la entry today..hahahaha hehehehe dan...????? u guys sambung.

.............................................................................................................................................................

Friday, 11 October 2013

G-String...

Assalamualaikum U guys...D.I.M kembali bersiarannn....hahaha hehehe hohoho.


Semenjak sibuk dengan membukukan blog tempoh hari, I jarang update blog ni kan. Starting today dah agak free.So sesiapa yang nak berdating dengan I, cepat cepat "book"!! hahahahahaha hehehehehe hohohohohoho...kang org lain kebas DIM ni kang rugi!! Perasan sungguh I ni kan..

OO yea,ada info sikit ni.. dalam prolog buku Warkah Buat Isteri tu nanti, I ada lampirkan kisah yg lebih jelas prihal I n my late wife, dimana sebelum ni belum pernah I ceritakan, baik dlm blog ni, di dada dada akhbar, majalah atau di siaran2 tv...Hanya di dalam buku itu sahaja. Harap prolog tu dapat menjawab beberapa teka teki yg selalu bermain di minda segelintir dari u guys sebelum ni.

Today jom kita  buat sedikit ulangkaji la. emmmm pasal 'G-String' dan baju tido U guys. Kali ini untuk tatapan wanita wanita sahaja. Yang lelaki diam jea n baca jea...I? I kan tukang cerita, so I talk u shut up!! hehehe..Ni nak tegur sikit pada yang berkenaan sahaja, bukan semua wanita. Apa yg bakal I sampaikan ni bukan bertujuan nak bersikap gatal atau lucah yea. I ni suka bercakap pasal realiti dan perkara yg selalu terjadi sehinggakan boleh menyebab pudarnya "KEINTIMAN" suami u guys tu..So wanita wanita yg I kasihi sekelian, baca dulu then fikirkan lah..I hanya cuba membantu.

Gini ceritanya...U guys ingat tak lagi (Wanita sahaja) pada malam pertama perkawenan dulu cmana u guys berpakaian tido. Ingat tak? Confirm sexy giler kan! Untuk menambat nafsu suami tu. Pada fikiran I yg gatal ni hehehe..tentu u guys pakai baju tido yg singkat n G string!! Suami atau lelaki ni (kebanyakkan) memang sukaaaa sangat bila melihat dan mula la datang ghairahnya pada Isteri masing2. Ingat yea, dalam CINTA memang terselit perasaan ghairah tu, memang ada. Bila u guys berpakaian gitu, "intro" keintiman jelas kelihatan. Intro ini yang sangat penting sebenarnya buat suami. Intro gini yang akan membuatkan keintiman pasangan lebih "MERIAH"!!Sedar atau tidak, Secara tak langsung 'intro' tu tadi menyuruh pasangan tu go step by step sebelum keintiman berat berlaku. (Ringan ringan dulu laaa). Dan I percaya, u guys akan menitik beratkan juga warna dan cutting baju tido yg sebagaimana yg perlu U guys pakai untuk suami tu tadi kan. Agar u guys tampak benar2 sexy di mata suami..Sekiranya u guys masih berbuat begini sehingga sekarang, InsyAllah perhubungan intim u guys bersama suami akan membuahkan kepuasan bersama, InsyAllah.

TETAPI,,malangnya bila tahun bertukar tahun, kebiasaannya dah ada anak atau dah 4,5 tahun berkawen..G string dan baju tido yg singkat n sexy tu tadi dah bertukarrrr....bertukar jadi baju kelawar!!! Pasal apa jadi gitu? Ataupun bertukar pakai kain sarung yg 3,4 hari tak basuh, dokkkk pakai bila nak tido bersama sehelai Tshirt buruk!! lagi sadis!..Rasa rasa u guys, pertukaran pakaian tido gitu boleh mendatangkan intro ghairah suami tak? Sebagaimana rasa ghairahnya suami tu pada malam pertama U guys dulu. Eh U guys jangan bagi alasan tak pakai g string tu tadi pasal badan U guys tu dah bertambah berat atau perut tu dah boleh lipat lipat cm lipat baju..! Jangan nak bagi alasan demi alasan kenapa tak dapat nak sexy sexy untuk suami!! Antara Tugas Isteri pada suami adalah LAYANAN!!! Faham tak huraian layanan dalam bab intim ni?? U guys pada awal awal dulu dah tahu bagaimana nak "ikat" suami tu..kenapa ubah??!! Suami / lelaki ni ada masanya nanti dia akan teringatkan waktu layanan isterinya pada malam pertama dulu dan mereka ni nak begitu kembali tetapi suami ni biasanya tak beritau. Terutama bagi mereka2 yg dah mula menjangkau usia perkahwinan antara 4 ke 8 tahun.(makin tua makin miang la kata org!) Waktu ini la biasanya terjadi perkara perkara yg tak di ingini oleh seorang Isteri. Jaga jaga.

Ini lah antara kesilapan yg di ambil mudah oleh U guys. I ulangi ANTARA!.Kesilapan gini yg membolehkan si suami tu mula lah tengok punggung pompuan lain. Mula lah si suami tu tadi kerap melayari web web lucah sensorang. Imiginasi suami tu mula membiak (dalam bab keintiman ni tadi ). Sebabnya suami ni dah tak nampak ke- sexy- an isterinya lagi. Ghairah suami tu mula pudar pada isterinya. Klau bersama pun, suami tu hanya nak membayar "Bil Air" jea. Hilang dah intro intro tu. Kebahagiaan rumahtangga ni seharus makin mantap dari masa ke semasa, bukan makin pudar. Ini la antara punca puncanya..

U guys bayangkan sendiri, patut ke dari baju tido sexy bersama g string (contoh sexy) u guys g tukar kepada baju kelawar then tukar lagi pada kain sarong yg tak basuh ntah berapa hari dengan sehelai Tshirh yg dah boleh buat lap kaki keluar jamban!! Patut ke? Gitu ke layanan kita pada suami?? Gitu ke u guys nak "ikat" suami?? Eh, jangan ambil mudah tau perkara ni! Tambahan pula kita ni hidup di hujung zaman...U guys mungkin gelak la bila I cerita pasal G string ni..tapi hakikatnya memang begini. Faham la akan huraian LAYANAN pada suami tu. Layanan bagus suami senyum..layanan berkurangan,,sendiri mau ingat!

Anggap la kita ni mengulangkaji sahaja, anggap la I ni seorang kawan baik u guys yg menegur. Entry ni bukan la teguran buat semua tetapi mana mana yg berkenaan sahaja. Jangan kita ubah perkara yg baik pada yg kurang. Kita suami isteri nak malu apa. Dan lagi satu, tolong la g bersenam pada mana mana u guys yg dah hampir menjangkau berat badan 1 tan tu!! tolong la.

Jangan la marah I ni, I hanya nak berkongsi idea jea supaya kita semua dapat menikmati kebahagian suami isteri sampai tua nanti. Mungkin kita tak sedar akan kekurangan yg kita dah buat. So kita ulangkaji laa sesama, itu sahaja. Dan rasanya dah panjang bebelan I ni, muak pulak U guys baca...I stop di sini dulu yea, bila ada masa I update lagi....Sehingga berjumpa lagi...jangan lupa beli G string!!!! hahahahaha hehehehehe hohohohohohohohohohoho..............

Wednesday, 2 October 2013

Ini kisah Me n Gee.

Assalammualaikum U guys...

Ellloooooo.....Lama I dah singgah kat ruang update ni. Hanya dapat menjenguk komen komen yg U guys tinggalkan dan sedikit blog walking kat blog u guys tu..

Ada yg beranggapan I dah hilang entah kemana, ada yg kata I g laksanakan Haji, dan ada yg main agak mengatakan I dah bercinta semula, tu yg hilang tak update blog dah!!..I tak g mana pun n Tak bercinta pun..aduhhhh, ..I dok buzy sikit buat Talk I sana sini dan agak sibuk menguruskan pembikinan membukukan blog Warkah Buat Isteri ni. Di jangkakan siap pada bulan lepas tetapi ada beberapa perkara yg tidak mencapai quality yg I nak so kena adjust lagi sana sini buku tu. InsyAllah buku ini akan berada di pasaran pada bulan Okt ni, InsyAllah. Akan I update bila siap sepenuhnya nanti, ini pun dah sampai final stage. Perkara2 gini yg buatkan I sibuk sikit. Today rasa free so I update ler blog niii....

                                Ini lah muka depan buku, Buku Isteri I..

I ni, apa saja yang berkaitan arwah Isteri I, I agak teliti. I tak mau ada any kecacatan yg timbul. I nakkan kesempurnaan buat arwah Isteri I( semampu I ) walaupun Gee dah tiada. Bila I katakan Gee tetap di hati I sampai bila bila (InsyAllah) bererti kesempurnaan Gee I akan jaga sehingga I berjumpa dia nanti. U guys anggap lah, buku ini sebagai peninggalan I n Gee buat U guys. Buku ini bukan satu buku novel khayalan atau sekadar fiksyen sebuah kisah kasih I buat Gee..tetapi ini la realiti dan hakikat kehidupan kami berdua. Kisah Benar kami.

I membukukan blog I ni juga kerana arwah Gee. I mau semua org tahu siapa arwah Isteri I ni. I harap "Al Fatihah" buat arwah Gee tak putus sampai bila bila,, tiap hari.! Sekurang kurangnya juga, buku ini boleh lah di buat panduan bagi segelintir dari U guys yg rasa ianya sesuai di praktikkan nanti. Dan ada sebahagian dari jualan buku ni nanti akan I sumbangkan pada pihak tertentu yg memerlukan ( pihak kami dah tentukan penerimanya nanti)..sumbangan itu I niatkan datangnya dari arwah Gee dan dari U guys semua. Secara tidak langsung, amal jariah buat kita semua kan.. InsyAllah.

I harap buku ni akan mendapat sambutan dari semua terutamanya pada pasangan suami isteri. Yang lelaki ni kurang sikit nak membaca blog I, jadi bagi dia buku ni suruh baca!! InsyAllah pasaran buku ni akan berada di semua kedai buku dan boleh juga U guys pesan secara online bagi u guys u guys yg jauh tu yea..Akan I update nanti ..InsyAllah. 

Kerana ALLAH, RasulNYA dan juga.....kerana Gee Isteri I. I berdoa agar semuanya akan berjalan lancar..InsyALLAH.

Followers